Blog

 

Élményajándék csomagok karácsonyra, amivel dúskálni lehet az élményekben

Élményajándék csomagok karácsonyra

Élményajándékot szeretnél adni, de gyötör a kétely, hogy a kinézett autóvezetés, főzőtanfolyam, sétarepülés vagy szabadulószoba vajon örömet okoz-e majd annak, akit megajándékoznál vele karácsonyra? Az élményajándék csomagjaink megoldást kínálnak, hiszen számos élményt tartalmaznak, melyek közül az ünnepelt megtalálja a kedvére valót.

Megnézem a legjobb élményajándék csomagokat! »

 

Karácsonyi ajándékötletek nőknek: 9 + 1 meglepetés, amit sokszor meg fognak köszönni neked

Rohamosan közeleg mindannyiunk kedvenc ünnepe, ezzel együtt pedig kigyullad a vészvillogó a fejedben, hogy mit ajándékozz karácsonyra egy nőnek. Ne pánikolj! Összegyűjtöttünk neked néhány szuper tippet, hogy megtudd, melyek a legjobb karácsonyi ajándékötletek nőknek. Inspirálódj a javaslatainkból, hogy idén végre ne a stresszről szóljon az ünnepi készülődés!

Megnézem a legkedveltebb nőknek szóló karácsonyi ajándékokat! »

 

10 + 4 ajándékötlet férfiaknak karácsonyra – okozz igazi meglepetést idén!

Kettőt pislogunk, és már itt a karácsony, ezzel együtt a gondolat is, ami oly sok nő fejében megfogalmazódik az ünnepek közeledtével: mi az ideális ajándék egy férfinak? Pedig nem is olyan nehéz karácsonyi ajándékot választani, csak túl kell látnunk a tusfürdő és dezodor csomagok tömegén. Ha valami egészen különleges ötletre vágysz, mutatunk neked néhány ajándék tippet, amivel tutira sikert aratsz!

A cikk folytatása »

 

10 romantikus ajándék karácsonyra, aminek minden szerelmes örülni fog

A szerelmesek számára minden nap ünnep, ám a karácsony mégis különleges, hiszen ilyenkor jut a legtöbb idő egymásra. Nézzük, milyen romantikus ajándékok kerülhetnek idén a fa alá, ha szeretnéd lenyűgözni szerelmedet – összegyűjtöttünk tíz szuper karácsonyi ajándékötletet párok számára.

 

A cikk folytatása »

 

Tökéletes esküvői ajándékötletek

Egyre többen ajándékoznak esküvőre is ajándékutalványt. Nem véletlenül, hiszen az ajándékutalvány olyan mintha pénzt kapna az ifjú pár, hiszen nagy szabadsággal használható fel, ugyanakkor figyelmességet, empátiát tükröz, mert jelzi, hogy ajándékozója, ismeri a fiatalok szokásait, ízlését, tudja, minek örülnek igazán.

Lássunk hát szórakoztató, izgalmas vagy praktikus nászajándékötleteket, amelyek biztosan betalálnak a friss házasoknál!

A cikk folytatása »

 

A tíz legnépszerűbb ajándék diplomaosztóra, ballagásra

Egyedi, emlékezetes ajándékot szeretnél adni friss diplomás rokonodnak, kedves barátodnak? A legtöbben ilyenkor gravírozott tárgyakat, órát, ékszert, szóval kézzel fogható ajándékot vásárolnak. Épp ezért, ha nem szeretnél a hetedik üveg itallal vagy bögrével, leendő porfogóval beállni a sorba, lepd meg őt egy felejthetetlen élménnyel!

A cikk folytatása »

 

Búcsúzzatok tanárotoktól maradandó élménnyel

Közeleg a tanév vége, s itt a dilemma, hogy az együtt töltött esztendők után, milyen frappáns, emlékezetes ajándékkal lephetnétek meg az osztályfőnököt, kedvenc tanárotokat. A díszes bögrék, gravírozott tollak, fényképek, édességek bizonyára örömet okoznak, de miért ne növelnétek eggyel a tétet? Dobjátok be egy bakancslistás kalandba az ofőt, lepjétek meg egy felejthetetlen élménnyel, olyan ajándékkártyával, ajándékutalvánnyal amiről talán egész életében Ti juttok majd eszébe.

A cikk folytatása »

 

Tegye dolgozói, partnerei számára felejthetetlenné a céges karácsonyt!

Válassza a KártyaPláza.hu cégek számára elérhető rugalmas kínálatát és egyedi megoldásait, melyekkel sok időt és energiát megtakaríthat!

A cikk folytatása »