Blog

 

A tíz legnépszerűbb ajándék diplomaosztóra, ballagásra

Egyedi, emlékezetes ajándékot szeretnél adni friss diplomás rokonodnak, kedves barátodnak? A legtöbben ilyenkor gravírozott tárgyakat, órát, ékszert, szóval kézzel fogható ajándékot vásárolnak. Épp ezért, ha nem szeretnél a hetedik üveg itallal vagy bögrével, leendő porfogóval beállni a sorba, lepd meg őt egy felejthetetlen élménnyel!

A cikk folytatása »

 

Búcsúzzatok tanárotoktól maradandó élménnyel

Közeleg a tanév vége, s itt a dilemma, hogy az együtt töltött esztendők után, milyen frappáns, emlékezetes ajándékkal lephetnétek meg az osztályfőnököt, kedvenc tanárotokat. A díszes bögrék, gravírozott tollak, fényképek, édességek bizonyára örömet okoznak, de miért ne növelnétek eggyel a tétet? Dobjátok be egy bakancslistás kalandba az ofőt, lepjétek meg egy felejthetetlen élménnyel, olyan ajándékkártyával, ajándékutalvánnyal amiről talán egész életében Ti juttok majd eszébe.

A cikk folytatása »

 

Tegye dolgozói, partnerei számára felejthetetlenné a céges karácsonyt!

Válassza a KártyaPláza.hu cégek számára elérhető rugalmas kínálatát és egyedi megoldásait, melyekkel sok időt és energiát megtakaríthat!

A cikk folytatása »

 

Karácsonyi ajándékötletek nőknek: 9 + 1 meglepetés, amit sokszor meg fognak köszönni neked

Rohamosan közeleg mindannyiunk kedvenc ünnepe, ezzel együtt pedig kigyullad a vészvillogó a fejedben, hogy mit ajándékozz karácsonyra egy nőnek. Ne pánikolj! Összegyűjtöttünk neked néhány szuper tippet, hogy megtudd, melyek a legjobb karácsonyi ajándékötletek nőknek. Inspirálódj a javaslatainkból, hogy idén végre ne a stresszről szóljon az ünnepi készülődés!

A cikk folytatása »

 

10 + 4 ajándékötlet férfiaknak karácsonyra – okozz igazi meglepetést idén!

Kettőt pislogunk, és már itt a karácsony, ezzel együtt a gondolat is, ami oly sok nő fejében megfogalmazódik az ünnepek közeledtével: mi az ideális ajándék a férfiaknak? Pedig nem is olyan nehéz karácsonyi ajándékot választani, csak túl kell látnunk a tusfürdő és dezodor csomagok tömegén. Ha valami egészen különleges ötletre vágysz, mutatunk neked néhány ajándék tippet, amivel tutira sikert aratsz!

A cikk folytatása »

 

10 romantikus ajándék karácsonyra, aminek minden szerelmes örülni fog

A szerelmesek számára minden nap ünnep, ám a karácsony mégis különleges, hiszen ilyenkor jut a legtöbb idő egymásra. Nézzük, milyen romantikus ajándékok kerülhetnek idén a fa alá, ha szeretnéd lenyűgözni szerelmedet – összegyűjtöttünk tíz szuper karácsonyi ajándékötletet szerelmesek számára.

A cikk folytatása »