Búcsúzzatok tanárotoktól maradandó élménnyel

Közeleg a tanév vége, s itt a dilemma, hogy az együtt töltött esztendők után, milyen frappáns, emlékezetes ajándékkal lephetnétek meg az osztályfőnököt, kedvenc tanárotokat. A díszes bögrék, gravírozott tollak, fényképek, édességek bizonyára örömet okoznak, de miért ne növelnétek eggyel a tétet? Dobjátok be egy bakancslistás kalandba az ofőt, lepjétek meg egy felejthetetlen élménnyel, olyan ajándékkártyával, ajándékutalvánnyal amiről talán egész életében Ti juttok majd eszébe.

Persze előtte érdemes feltérképezni egy-egy kötetlen beszélgetésben, mire vágyik a tanár úr, tanárnő.

Ha bevállalósabb, és szóba jöhet egy kis repkedés a Duna felett siklóernyővel, netán egy ejtőernyős tandemugrás, szélcsatornás lebegés? Vagy szeretné kipróbálni a repülőgépvezetést? Kicsit bátortalanabb vagy romantikus alkat, ezért inkább csak hőlégballonon lebegne a magasban naplementét bámulva? Élményvezetés? Talán beülne egy tűzpiros Ferrariba, egy vad izomautóba és száguldana vele pár felejthetetlen kört?

Terepjáróval, quaddal, segway-jel, gokarttal, motorcsónakkal, harckocsival kalandozna egyet? Gasztronómiai élményre, borkóstolóra, horgászatra, városnéző kalandra, élményfestésre, tánctanulásra vagy más sportos élményre vágyik? Lehet, hogy egyszerűen egy kis luxus wellness férne rá, hogy leeressze a gőzt a csínytevéseitek után? 

Ez a sok lehetőség mind kinyílhat számára a KártyaPlázával.

Ám, szolidabb, konzervatívabb ajándékkal is meglephetitek őt a kínálatunkból. Minden pedagógus örül például a Libri ajándékkártyájának. Egy kreatív fotózás, vagy egy kézműves tanfolyam is boldoggá teheti. Óra, ékszer, cipő, ruházati utalványaink ugyancsak kiváló meglepetést nyújthatnak.

Ajándékutalványaink nagy többségén egyedi üzenetet is megadhattok számára. Ha a letölthető utalványt választjátok, nincs szállítási költség, és a szép, A4-es papírra kinyomtatott utalványt, akár be is keretezhetitek számára, így az élményhelyen való bemutatás után az elegáns utalvány akár falán lógva emlékeztethet majd rátok és azokra az élménydús esztendőkre, amelyeket együtt töltöttetek.