Rendelj ajándékkártyát egyedi üzenettel!

 

A KártyaPláza Magyarország legnagyobb ajándékkártya és ajándékutalvány webáruháza. A folyamatosan bővülő kínálatban megtalálhatók a legismertebb márkák, üzletek, éttermek, szállások, utazások, illetve számos élményajándék ajándékkártyái, amelyeket kategórikába gyűjtöttünk Neked. Bízunk benne, hogy sikerül megtalálnod azt az ajándékot, amelynek a legjobban fog örülni az Ünnepelt, legyen szó születésnapról, névnapról, évfordulóról, esküvőről, vagy bármilyen egyéb jeles alkalomról! 

 

 

Amennyiben a kiválasztott ajándékkártyádhoz elérhető az egyedi, névre szóló felirat lehetősége, a termékkép alatti mezőbe írd be, hogy mi legyen az üzeneted a kártya hátoldalán.

 

A kért feliratot a kártyád hátoldalára fogjuk rányomtatni.
 
 

Kérj ajándékkártyádhoz díszcsomagolást!

 

 

Az ajándékkártyákhoz választható díszcsomagolásokat a kártya leírása alatt találod a lap alján. Miután kosárba raktad a kártyát, itt választhatsz hozzá csomagolást is, így már nem kell külön díszcsomagolások után szaladgálnod a boltokba.

 

Akár másnapra kiszállítjuk!

 

Clock

 

 

Szorít az idő, sürgős, hogy mielőbb megkapd az ajándékkártyád? Ha délig megrendeled és szeretnéd, mi már a következő munkanapon kiszállítjuk a címedre, vagy akár budapesti átvevőpontunkon is átveheted! 

Jó böngészését és vásárlást kívánunk!