A tíz legnépszerűbb ajándék diplomaosztóra, ballagásra

 

Egyedi, emlékezetes ajándékot szeretnél adni friss diplomás rokonodnak, kedves barátodnak? A legtöbben ilyenkor gravírozott tárgyakat, órát, ékszert, szóval kézzel fogható ajándékot vásárolnak. Épp ezért, ha nem szeretnél a hetedik üveg itallal vagy bögrével, leendő porfogóval beállni a sorba, lepd meg őt egy felejthetetlen élménnyel!

 

 

5 tipp nőknek szóló ajándékokra

 

1. Gasztronómiai élmények

Lepd meg az ifjú pályakezdőt exkluzív étterembe szóló 10-20 ezer forintos ajándékutalvánnyal! Az emberek többsége ritkán ül be önszántából drága, elegáns éttermekbe, ahol nem mindennapi ételkölteményekkel találkozhat. Ajándékodnak köszönhetően igazi gourmet-ként, pénztárcáját elfelejtve válogathat majd az ínyencségek között.

 

2. Élményfestés, főzőtanfolyamok

Egy kreatív élményfestés vagy főzőtanfolyam, ahol szórakozva, egy-egy koktél elfogyasztása közben lehet festményt vagy ételcsodát alkotni a legtöbb diplomás hölgyet biztosan leveszi a lábáról. A jó hangulatú programokra nem szükséges előképzettség.

 

3. Wellness pihenés

Meglehet, hogy a kemény vizsgaidőszak, a diplomamunka fáradtságos elkészítése után csak egy gondtalan lazulás hiányzik. Szállodai kényeztetés, stresszűző jakuzzi, üdítő masszázs, pár pohár jó bor, kiváló ételek, egy kis megújulás. Válassz számára wellness-hotelbe szóló ajándékutalványt!

 

4. Sportos élmények

Ha a diplomás hölgy sportosabb alkat, vagy a könyvek, jegyzetek fölötti sok görnyedés után végre a szabadba vágyik, kalandos, sportos élmények garmadája vár rá: kerékpározás, lovaglás, raftingolás, hegymászás, segwayezés. Lepd meg őt, és tarts vele te is!

 

5. Romantikus élmények

Úgy tartják, a nők alapvetően romantikus lelkek. Itt az ideje hát a szárnyalásnak, egy maradandó romantikus élménynek, például egy hőlégballonon a naplementében vagy tuktukkal Budapest szívdobogtató helyszínein, netán sétavitorlázással a Balatonon.5 tipp férfiaknak szóló ajándékokra

 

1. Élményvezetés

Egy kis adrenalin, gőzleeresztés benzingőzbe fojtva. Mi lenne, ha az élet kapuján padlógázzal tépne át a friss diplomás ifjú? Négykerekűek tucatjai közül válogathat, legyen az elektromos szuperautó, amerikai izomautó, formula vagy rally autó, netán terepjáró, quad, harckocsi vagy egy monster truck szörny.

 

2. Repülős élmények

A repülős élmények közül a szolid sétarepüléstől és hőlégballonozástól kezdve egészen a siklóernyőzésig, ejtőernyős tandemugrásig válogathatsz számára. Lehet, hogy diplomásként felfedező, alkotó, szárnyaló ember lesz megajándékozni kívánt szerettedből. Itt a lehetőség, hogy a valóságban is szárnyaljon, és olyan örök élménnyel gazdagodjon, amivel biztosan soha nem felejti el a diplomázást.

 

3. Élménylövészet

Éles lőfegyvereket kipróbálni sok férfi álma, mégis ritkán adódik lehetőség kipróbálni Kalasnyikovot, távcsöves puskát, méretes Magnumot, igazi íjat vagy paintball fegyvert. Adrenalindús ajándék a lézerharc is, vagy a baltadobálás, ráadásul csapatban az igazi!

 

4. Vizes élmények

Ajándékozz vitorlázást, motorcsónakozást, jetski lovaglást, flyboardozást vagy tiszai vízitúrát, hiszen a diplomavizsga után remélhetőleg kitör a forró nyár, amikor mindenki vízpartra vágyik. Az ausztriai és szlovéniai raftingolás mellett akár a búvárkodást is ki lehet próbálni!  

 

5. Szabadidős élmények, hobbi

Szelídebb programként ugyancsak kiváló ötlet lehet egy tuktukos, hajókázós városnézés, egy sörfőző tanfolyam, fotózásra, fotós tanfolyamra szóló ajándékutalvány, sőt a horgászni, modellezni, motorozni, táncolni vágyó diplomást is meglepheted maradandó élményekkel. Válogass kedvedre a számtalan ötlet közül!

 

Ha az utolsó pillanatban keresel ajándékot, nézz körül a letölthető ajándékkártyák között.