SzívKártya, amivel dúskálni lehet az élményekben

 

Élményajándékot szeretnél adni, de gyötör a kétely, hogy a kinézett autóvezetés, főzőtanfolyam, sétarepülés vagy szabadulószoba örömet okoz-e majd annak, akit meglepni szeretnél? A SzívKártya megoldást kínál, hiszen olyan élménycsomagot tartalmaz, amiben bárki megtalálja a kedvére valót.

 

Biztosan veled is előfordult már, hogy rokonodat vagy barátodat szeretted volna maradandó élménnyel gazdagítani, de nem voltál benne biztos, hogy pontosan minek örülne, ezért inkább valami kommersz ajándékot vásároltál. Mostantól felejtsd el ezt a problémát! 

 

 

A SzívKártya egy olyan univerzális ajándékutalvány, amellyel a választás lehetőségét adod át annak, akit megajándékozol: a benne található programok közül tetszés szerint bármelyikre benevezhet.

Az elegáns ajándékutalvány mellé egy tájékoztató lapot is mellékelünk, amin azon élmények rövid ismertetése olvasható, amelyek közül választani lehet.

Az ajándékozott dolga nagyon egyszerű! Csak ki kell választania egy fantasztikus élményt, bejelentkezni az elfogadóhelyre, majd a helyszínen bemutatni az ajándékutalványt és a tájékoztatót, s végül élvezni a programot!

 

 

Milyen esetekben válaszd a SzívKártyát?

Ha nem túl közeli rokont vagy pl. munkatársat szeretnél megajándékozni, akinek nem ismered pontosan az ízlését, vágyát!

Ha az ajándékozottnak fontos a választás szabadsága!

Ha nincs időd az élmények között bogarászni!

A SzívKártya letölthető formában is rendelkezésedre áll, így ha időzavarban vagy az élményajándékkal, megtaláltad a tökéletes megoldást! Az ajándékutalványon ráadásul személyes üzenettel mondhatod el mennyire fontos neked Ő.

Válassz élménycsomagjaink közül, légy biztos kezű ajándékozó!