Élményajándék csomagok, amivel dúskálni lehet az élményekben

 

Élményajándékot szeretnél adni karácsonyra, de gyötör a kétely, hogy a kinézett autóvezetés, főzőtanfolyam, sétarepülés vagy szabadulószoba örömet okoz-e majd annak, akit megajándékoznál? A KártyaPláza élményajándék csomagjai megoldást kínálnak, hiszen egy ajándékutalványban rengeteg élmény található, amiben bárki megtalálja a kedvére valót.

 

Biztosan veled is előfordult már, hogy rokonodat vagy barátodat szeretted volna maradandó élménnyel gazdagítani, de nem voltál benne biztos, hogy pontosan minek örülne, ezért inkább végül valami tárgyi ajándékot vásároltál, esetleg pénzt adtál, hogy majd vegyen magának ő valamit. Sőt, hallottunk olyan szélsőséges esetről is, hogy az illető inkább lemondta a közös ünneplést, csak hogy elkerülje a kínos pillanatokat.

  

Mostantól felejtsd el ezt a problémát! 

 

Az élményajándék csomag egy olyan ajándék, amellyel a választás lehetőségét adod át annak, akit megajándékozol: a benne aktuálisan megtalálható programok közül tetszés szerint bármelyikre benevezhet az illető.

 

Az ajándékozott dolga nagyon egyszerű! Csak ki kell választania egy fantasztikus élményt, bejelentkezni az elfogadóhelyre, majd a helyszínen bemutatni az ajándékutalványt és élvezni a programot! Ugye, milyen egyszerű?

 

Élményajándék csomagok 

Neked sem kell mást tenned, mint kiválasztani egy élményajándék csomagot a kínálatunkból, a többit bízd az ünnepeltre!

 

 Válassz élménycsomagjaink közül, légy biztos kezű ajándékozó!

 

Hogyan dönts?

  • Választhatsz például tematika alapján. 3 Gourmet élményajándék csomagunkba, egyenként 34 kulináris élvezetet gyűjtöttünk össze. 2 Szabadulószoba élményajándék csomagunkba a legfurfangosabb vagy épp legijesztőbb szabadulószoba utalványainkt csoportosítottuk össze. Autós élményajándék csomagunkban 41 élményvezetés ajándék közül választhat a kártya tulajdonosa.
  • Ha számít, hogy budapesti programok közül választhasson az ünnepelt, összeállíttunk egy fővárosi élményekből álló ajánlatot is. 
  • És találsz olyan csomagokat is, amelyekbe extrémebb kalandokat helyeztünk!

  

Élményajándék csomagok a kínálatunkban

 

Milyen esetekben válaszd az Élményajándék csomagokat?

  • Ha mindenképp maradandó élményt szeretnél adni, de nem akarod vagy mered magadra vállalni a döntés felelősségét és inkább biztosra mennél, hogy tetszen az ajándék a megajándékozott családtagnak, barátnak!
  • Ha nem túl közeli rokont vagy pl. munkatársat szeretnél megajándékozni, akinek nem ismered pontosan az ízlését, vágyát!
  • Ha az ajándékozottnak fontos a választás szabadsága!
  • Ha nincs időd az élmények között bogarászni!
  • Nem akarsz zsúfolt üzletekben, plázákban nézelődni és bolyongani, elkerülnéd a tömeget és a felesleges érintkezéseket!
  • Nem akarsz a csomagkézbesítőre várni!

 

Nézz körül élménycsomagjaink között és találd meg az ideális ajándékot!

 

Az Élményajándék csomagok letölthető formában is rendelkezésedre állnak, így ha időzavarban vagy az élményajándékkal, megtaláltad a tökéletes megoldást! Az ajándékutalványon ráadásul személyes üzenettel mondhatod el mennyire fontos neked Ő.