Siklóernyős tandemrepülés műrepülő pilótával

Emlékvideóval, Székesfehérvár vagy Csákberény

Siklóernyős tandemrepülés műrepülő pilótával
Siklóernyős tandemrepülés műrepülő pilótával
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab

Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Élményrepülés a köbön, avagy láblógatás 400 méterrel a Föld felett – emlékvideóval

Igazi szabadságélményt szeretnél ajándékozni? Talán magad is erre vágysz? Megtaláltad!

Aki olyan repülésről álmodik, ahol a bőrén érzi a menetszél suhanását, és a lába alatt a mélységen kívül nincs semmi más, mégis teljesen biztonságban érezheti magát, annak nem kell tovább sóvárognia utána! Irány a repülés tandem siklóernyővel! Meglepetésnek is kiváló!

FullHD videó felvétel készül a repülésről GoPro kamerával, hogy újra átélhető és bármikor, bárkivel megosztható legyen ez a nem mindennapi élmény!

A siklóernyőzés nem csak légisport, hanem életstílus. Mivel közvetlen kapcsolatban vagyunk a természettel, az időjárással, ezért nincs két ugyanolyan repülés. Minden nap más felhők, más szél, más termikek, más élmények várnak ránk. Olykor madarakkal repülünk, máskor termikekkel emelkedünk, a többi siklóernyőssel együtt lebegünk a naplementében, vagy légi hullámvasutazással termelünk extra adrenalint, hogy még tovább fokozzuk az élményt.

A kb. 10 perces sétarepülés során nagyjából 400 méteres magasságig lehet emelkedni, ahonnan már igazi terepasztalnak tűnik a táj és a város.

Biztonságos repülés

 • Évtizedes tapasztalattal rendelkező siklóernyős oktató és műrepülő pilótával repülsz
 • A legmodernebb, legbiztonságosabb felszereléseket használják, ezzel is garantálva a könnyed fel- és leszállást és a nyugodt repülést
 • Sík mezőről, pár méter futással, csörlő segítségével juttok a levegőbe, így olyan időjárásban is lehetőség van repülni, amiben hegyről egyáltalán nem, vagy csak 1-2 percet lehetne (túl erős /túl gyenge szél). Ráadásul 2-3-szor olyan magasra emelkedtek, mint a hegyi starthelyek átlag magassága – és még hegyet sem kell mászni ezért. :)
 • Izgulni nem kell, aki tud 10 métert futni egy füves mezőn az tud tandem siklóernyőzni is!

Fontos

 • A menetszél: 35-50 km/h (napszemüveg ajánlott)
 • 400 méteren nagyjából 4 Celsius fokkal van hidegebb, mint a talajon
 • Öltözék: egy extra réteggel érdemes készülni az utcai viselethez képest (pulóver, vagy kabát)
 • Kényelmes zárt cipő
 • Sisakot biztosítanak
 • Súlyhatár: 125 kg

Korhatár

Nincs!

Egyéb feltételek és információk

A Dunántúl és Közép-Magyarország csörlős starthelyeit használják. Legkedveltebb helyszín Székesfehérvár. A repülős napokat legfeljebb 2-4 nappal a repülés előtt tudják kijelölni az időjárás bizonytalansága miatt, ezért előzetes bejelentkezés szükséges, ami során felkerülsz az információs csatornára, hogy azonnal értesülhess a tervezett repülésekről! A várható helyszíneket így pár nappal előre köre-mailben és az erre szolgáló facebook oldalakon teszik közzé, amelyek legalább egyikéhez minél előbb csatlakozni kérik a vendéget!

érvényességi ideje

Felhasználás helye

 • Székesfehérvár
 • Csákberény

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány siklóernyős tandemrepülésére váltható be. Előzetes bejelentkezés szükséges az ajándékutalványon található elérhetőségen. Az ajándékutalvány csak teljes értékén váltható be, névérték alatti felhasználás esetén a különbözet visszatérítésére nincs lehetőség

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Égi kaland Budapest környékén

Siklóernyőzés profival tandemben
 Nézd meg Megnézem