Rafting, canyoning túra Szlovéniában

Az alapár 1 fő 1 rafting vagy 1 canyoning túrájára vonatkozik

Rafting, canyoning túra Szlovéniában
Rafting, canyoning túra Szlovéniában

Megrendelhető:

Megrendelhető nyomtatható formában
Letölthető, otthon nyomtatható formában

 

Megrendelhető papír utalványként
Papír utalványként
Személyes átvétel:
GLS Házhoz szállítás:
Pick Pack pont Pick Pack pont:
Letölthető: ingyenes
azonnal
Darab

Megrendelhető:

Megrendelhető nyomtatható formában
Letölthető, otthon nyomtatható formában

 

Megrendelhető papír utalványként
Papír utalványként
Személyes átvétel:
GLS Házhoz szállítás:
Pick Pack pont Pick Pack pont:
Letölthető: ingyenes
azonnal

Izgalmas vadvízi lovaglás és/vagy önfeledt csúszdázás természetes vízicsúszdákon - ajándékkártya

Itt az ideje, hogy új kihívások és egy igazi önismereti próba elé állítsd önmagadat! Gazdagodjatok élményekkel, és ismerjetek meg új, varázslatos helyeket!

Mivel a raftingnak, a vadvízi evezésnek közösségkovácsoló ereje van, ezért kiválóan alkalmas családi, baráti, munkatársi összetartás és csapatmunka javítására.

A canyoning túrát úgy kell elképzelni, mint egy természetes csúszdaparkot. Itt végre újra gyerekek lehettek és élvezhetitek a kristálytiszta patakban való ugrálást, csúszdázást. Néhány helyen 3-8 m magasból is lehet ugrálni a medencékbe. A kanyon tele van 2-12 m magas csúszdákkal. A legizgalmasabb, amikor a napfényről indulva egy sötét barlangba csúsztok le.

A helyszínről

A Júliai Alpok hegyei között, három csodálatos völgy (Trenta, Bavščica, Koritnica) találkozásánál található városka a térség idegenforgalmi központja. Télen a síelők, tavasztól-őszig pedig a vízi és hegyi sportok szerelmeseinek a paradicsoma. A közelben található egyedülállóan smaragd színű Soča folyó különböző erősségű szakaszaival remek evezési lehetőséget biztosít a kezdő és haladó vadvízi túrázóknak egyaránt. A környék meseszép szurdokai a canyoning túrákhoz csinálnak kedvet, a számtalan vízesés és a rengeteg történelmi látnivaló, pedig a gyalogtúrázókat csábítja. A város vendéglőiben a kitűnő helyi konyha, olasz ételek, finom borok mellett családias hangulat kényezteti a vendégeket.

Korhatár

10 év (felnőtt kísérővel)

Egyéb feltételek, információk

Időpont egyeztetés, foglalás szükséges az ajándékkártyán található elérhetőségeken.

1 rafting vagy 1 canyoning túra

  • Rafting:
  • A félnapos rafting alkalommal van lehetőségetek közelebbi kapcsolatba kerülni a kristálykék Socával. Ehhez 2-3 üléses vadvízi kenut vagy 8 személyes rafting hajót és teljes felszerelést biztosítanak - nektek csak fürdőruhát kell hoznotok, a neoprén kezeslábast, kabátot, cipőt, a mentőmellényt és sisakot adják, és persze fejenként egy evezőt, a teljes siker érdekében!
  • Egy-egy evezés időtartama kb. 4-5 óra, beleértve a kiegészítő tevékenységeket is, úgymint öltözködés, hajó-fújás, oktatás, vízre szállás, majd kétórányi evezés után a vizes ruhákból való kihámozódás, szárítkozás és pihegés.
  • Canyoning:
  • Technikailag ez az egyik legkönnyebb és legélvezetesebb canyoning túra, melyet úgy kell elképzelni, mint egy természetes csúszdaparkot. Miután az elején megbirkóztok egy könnyebb sétával a kanyon mellett felfelé, nincs más dolgotok, mint újra ’gyereknek’ lenni, és élvezni a kristálytiszta patakban való ugrálást, csúszdázást. Néhány helyen 3-8 m magasból is lehet ugrálni a medencékbe. Nem kell megijedni a nagyobb ugrások nem kötelezőek. A kanyon tele van 2-12 m magas csúszdákkal, melyek többsége mellett vissza lehet mászni, és megismételni a csúszást újra és újra. A legizgalmasabb rész, amikor a napfényről indulva egy sötét barlangba csúsztok le.
  • Időtartam: kb. 2-2,5 óra
  • Helyszín: Susec kanyon, mely Bovectől kb. 6 km-re található
14 000 Ft

2 rafting vagy 1 rafting + 1 canyoning túra

  • A normál kétnapos rafting hétvége során két alkalommal van lehetőségetek közelebbi kapcsolatba kerülni a kristálykék Socával - első nap a folyó egy szelídebb, következő nap egy nehezebb szakaszával ismerkedhettek meg. Ehhez 2-3 üléses vadvízi kenut vagy 8 személyes rafting hajót és teljes felszerelést biztosítanak - nektek csak fürdőruhát kell hoznotok, a neoprén kezeslábast, kabátot, cipőt, a mentőmellényt és sisakot adják, és persze fejenként egy evezőt, a teljes siker érdekében!
  • Egy-egy evezés időtartama kb. 4-5 óra, beleértve a kiegészítő tevékenységeket is, úgymint öltözködés, hajó-fújás, oktatás, vízre szállás, majd kétórányi evezés után a vizes ruhákból való kihámozódás, szárítkozás és pihegés. Este egy jó hangulatú vacsorával látnak vendégül Benneteket.
26 000 Ft

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Szlovénia, Susec kanyon

Felhasználási feltételek:

Az ajándékkártya felhasználása előtt időpont egyeztetés, foglalás szükséges a kártyán található elérhetőségeken. Az ajándékkártya csak teljes értékén váltható be, névérték alatti felhasználás esetén a különbözet visszatérítésére nincs lehetőség.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Rafting túra Ausztriában a Salza folyón

Az alapár 1 főre és 1 napra vonatkozik
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Családi rafting túra Ausztriában

Az alapár 2 felnőtt és 1 gyerek 1 napos programjára vonatkozik
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Rafting túra Szlovéniában a Soca folyón

2 napos túra 1 fő részére
 Nézd meg Megnézem