Motoros siklóernyőzés a Dunakanyarban,kamerafelvétellel

Motoros siklóernyőzés a Dunakanyarban,kamerafelvétellel
Motoros siklóernyőzés a Dunakanyarban,kamerafelvétellel
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab

Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Biztonságos repülés profi pilótával, ajándék videóval – ajándékutalvány

A madarakkal együtt repülni, szabadon, nem egy zárt szerkezetben, hanem teljes testtel a levegőben, miközben arcunkba csap a szél. Lenyűgöző és felejthetetlen látvány és élmény!

Az ajándékozott Magyarország talán legszebb tája, a Dunakanyar felett repülhet kettesben egy profi pilótával, a legmodernebb motoros siklóernyők egyikével. A repülés árában van fotószolgáltatás is, így az átélteket otthon újra felidézhetitek néhány kép és egy rövid videó segítségével.

A tandemrepülés örök életre szóló fantasztikus kaland!

A helyszínről

A felszállóhely előre egyeztetés alapján Budapest környékén. A bázis a Dunakanyarban, Dunabogdány határában található. A repülések alkalmával innen startolva számtalan csodálatos tájat szemlélhetünk meg madártávlatból.

Érdekes elnézni fentről a hétvégi turistaáradatot Visegrádon, bekukkantani fentről a fellegvárba, szemlélni az emberi kéz alkotásait, a félbehagyott vízierőművet, az újonnan épült hatalmas szállodákat, melyek mind eltörpülnek a magas dombok és hegyoldalak zöld tömege között. 700 m-ről a Duna szinte csak egy nagyobbacska patakocskának látszik és gyönyörűen kivehető maga a Duna kanyarulata.

A Dunán átröppenni csak egy pillanat, néhány percen belül akár Vácot, Verőcét, Nagymarost és a Duna-Ipoly Nemzeti parkot is megtekinthetjük felülről. Hosszabb túra alkalmával a Dömössel szemközti sziklafalba vájt remetebarlangba tekintés, vagy Szentendre kacskaringós utcácskái madártávlatból felejthetelen élményt nyújtanak!

A siklóernyő mára olyannyira megszokott jelenséggé vált, hogy a madarak is elfogadtak minket szomszédaikul és gyakran szegődnek mellénk a repülés során. Együtt repülni egy hatalmas szárnyú ragadozó-madárral igazi unikum, melyet a siklóernyőn kívül más repülőszerkezetek utasai nemigen élhetnek át! Fentről megpillantani és békésen követni őzet, szarvast, vagy szemmel követni a Dunát éppen átúszó vaddisznót igazi kaland!

Résztvevők száma

1 fő

Korhatár

18 év

Egyéb feltételek, információk

Az ajándékutalvány beváltása előtt előzetes egyeztetés szükséges, az utalványon található elérhetőségeken.

Minimális utas-súly: 25 kg. Maximális utas súly: motoros és motor nélküli repülés esetében is egyaránt max. 110 kg.

Ajándék

Külső kamerás felvételek, amik pendrive-on elvihetők.

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Budapest környéke

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány a rajta megadott elérhetőségeken, előre egyeztetett időpontban használható fel, készpénzre nem váltható. Az ajándékutalvány nem névre szól, átruházható. Az ajándékutalvány csak teljes értékén váltható be, névérték alatti felhasználás esetén a különbözet visszatérítésére nincsen lehetőség.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Siklóernyős tandemrepülés műrepülő pilótával

Emlékvideóval, Székesfehérvár vagy Csákberény
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Égi kaland Budapest környékén

Siklóernyőzés profival tandemben
 Nézd meg Megnézem