Legyél te is pilóta egy Cessna C152 repülőgépen!

Budakeszi felszállással

Legyél te is pilóta egy Cessna C152 repülőgépen!
Legyél te is pilóta egy Cessna C152 repülőgépen!
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
GLS kiszállítás
Személyes átvétel
Darab

Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
GLS kiszállítás
Személyes átvétel

Élményajándék az égbe: egy tapasztalt pilóta mellett te is vezetheted a repülőgépet

Ez az élmény nem a sétarepülésről, a táj élvezetéről, hanem a repülőgép vezetésének megismeréséről szól. A megfelelő magasság elérése után (megfelelő időjárási körülmények esetén!) átveheted a gép irányítását és megízlelheted, milyen egy repülőgépet vezetni. A pilóta felügyelete mellett megtanulod milyen fordulóba, emelkedésbe, vagy süllyedésbe vinni a gépet, irányt és magasságot tartani, valamint hogy tájékozódunk a levegőben.

A Cessna C152 tulajdonságai

Kétüléses, felsőszárnyas motoros repülőgép. Ideális kiképzőgép. Jóindulatú, könnyen kezelhető. A képzések során a növendékek zömmel ezen a típuson tanulnak.

A megadott időpont minden esetben a tényleges repült időt jelenti. Sem a motormelegítés, sem a melegítőig való kigurulás ideje nem számít bele a meghirdetett időbe. A földön csak igen rövid tájékoztatást kap a vendég arról, hogy mi fog történni, mindent a levegőben, menet közben fog tudni megtapasztalni. A repülés során a pilóta száll fel és le a géppel, és a kívánt helyszín és megfelelő magasság eléréséig a gyakorlatban megmutatja és elmagyarázza az utasnak, hogy mit és hogyan kell majd csinálnia. Amikor elérik a gyakorló helyszínt, ott az utas átveheti a gép irányítását (megfelelő idájárási körülmények esetén!) és végrehajtja a pilóta által meghatározott manővereket (jobb és balforduló, emelkedés, süllyedés, iránytartás egyenesben és fordulóban, stb.)

A tényleges vezetés ideje egy 20 perces csomag esetében, kb. 10 perc, 30 perces csomag során kb. 18-20 perc.

Résztvevők száma

1 fő

Korhatár

18 éves kortól

Egyéb feltételek, információk

Előzetes bejelentkezés szükséges az ajándékutalványon található elérhetőségeken. Nincs lehetőség a repülési útvonal egyeztetésére. Rossz időjárás esetén új időpont egyeztetésére van lehetőség. A repülés megkezdése után pilóta döntése, hogy az időjárás függvényében valóban átadja-e a gép irányítását az utasnak, vagy indokolt esetben a biztonság érdekében ezt megtagadja, illetve idő előtt visszaveszi. Amennyiben ez történne, nincs lehetőség másik repülési alkalmat felajánlani. Repülésre az április 15-től október 15-ig tartó repülési szezonban van lehetőség. Az időjárás függvényében a szezon rövidülhet, vagy hosszabb is lehet, kérjük mindezek figyelembe vételét az időpont foglalásakor.

FONTOS!

A Cessna C152 kétüléses gép, amelyben a hely limitált. Ide egy 190 cm-es utas még be tud ugyan ülni, de ennél magasabb embernek már kényelmetlen. A súlyhatár ebben az esetben maximum 100 kg. Akik nem férnek bele ezekbe a paraméterekbe, válasszák inkább a C172 típust.

20 perc

  • Tartalma: 1 fő részére 20 perc gyakorló repülés tapasztalt pilótával.
  • A vendég tényleges vezetési ideje kb. 10 perc.
  • A ténylegesen levegőben töltött idő 15 perc
38 990 Ft

30 perc

  • Tartalma: 1 fő részére 30 perc repülés tapasztalt pilótával.
  • A vendég tényleges vezetési ideje kb. 18-20 perc.
  • A ténylegesen levegőben töltött idő 25 perc
50 990 Ft

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Budakeszi, Farkashegyi repülőtér

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány csak teljes értékén váltható be, névérték alatti felhasználás esetén a különbözet visszatérítésére nincs lehetőség. Előzetes bejelentkezés szükséges az utalványon található elérhetőségeken. Nincs lehetőség a repülési útvonal egyeztetésére. Rossz időjárás esetén új időpont egyeztetésére van lehetőség.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Sétarepülés Cessna C172-vel

A program 3 főre szól
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Sétarepülés Cessna C172K LR-rel

A program 3 főre szól
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Sétarepülés Cessna C152-vel

Időtartamtól függően választható útvonalon
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Legyél te is pilóta egy Falke SF25 Movit repülőgépen!

Budakeszi felszállással
 Nézd meg Megnézem