Jetskizés a Fundy tavon

Az ajándékutalvány alapára 20 perce és max. 3 főre szól

Jetskizés a Fundy tavon
Jetskizés a Fundy tavon
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Vízi élmény választható jet-skikkel, profi csapattal – ajándékkártya

Fiataloknak, családoknak feledhetetlen élmény, sőt, valójában minden korosztálynak megdobogtatja a szívét a jet-skivel való száguldás lehetősége. A gyáli Fundy tónak (amint a galéria képein is látható) tiszta és tengerkék a vize. Itt két kibójázott, zárt pályán lehet robogni a jet-paripákkal.

A jet-skik vezetéséhez jogosítvány nem szükséges. A nyeregbe pattanás előtt minden pilóta biztonsági és használati oktatásban részesül, hidegebb időben pedig neoprén ruhát is kap.

A jetek 1-3 személyesek. Az időtartam több részletre bontható, illetve több személy is fel tudja használni, szóval e tekintetben teljesen rugalmas a felhasználás! A jet típusok között is lehet váltogatni. A jetskizéshez minden instrukciót megkap a sofőr, ami a biztonságos üzemeltetéshez szükséges.

A tó homokos partszakaszán kényelmes napozóágyak és napvitorlák várják a strandolni vágyókat, így egy egész napos vagy hétvégés családi, baráti program is kerekedhet a jetskizésből.

A jetskiről

Az élményben résztvevők különböző típusú nagy teljesítményű Yamaha és Sea-Doo márkájú jet-skikkel tapasztalhatják meg a vízen száguldás csodálatos élményét.

A helyszínről

A jet-skizés zárt pályán belül történik, így jogosítványra nincs szükség. 2 db nagy méretű kibójázott pályával rendelkeznek.

Résztvevők száma

1-3 fő

Korhatár

16 év (a korhatár alatt utasként lehet részt venni)

Egyéb feltételek, információk

Előzetes bejelentkezés szükséges az ajándékkártyán található elérhetőségeken. Nyitvatartás május 24-től - szeptember 30-ig. Hétköznapokon 10:00 - 19:30, hétvégén 9:00 - 19:30. Minden felszerelést biztosítanak. Hűvösebb időben neoprén ruhát is! Különböző jet-skik közül lehet válogatni: állós, ülős, sportosabb, nagyobb testű, ha az utas is az, lehet akár 2 vagy 3 személyes.

A Jet-Park vendégeinek részére kedvezményes belépő váltható a tó területére. Sport jegy 500Ft/fő ami 2órás bennt tartózkodást tesz lehetővé. További belépő árak: Fél napos jegy 1000Ft/fő (4órás), Egész napos jegy 1500Ft/fő. A belépés 14éves kor alatt ingyenes! Ingyenes parkolás. Büfé a helyszínen. Vendégeink számára ingyenes napvitorlás napozóágyak (korlátozott számban), trambulin használat, továbbá strandröplabda pálya, teqball asztal, strand focipálya, gyermekrészleg homokozóval. Az újjonan elkészült aszfaltozott bevezető útnak köszönhetően gyors és kényelmes megközelíthetőség. Tengerpart feeling, pihentető környezet, vízisport kedvelők paradicsoma Budapest szélén.

20 perc

22 000 Ft

30 perc

32 500 Ft

40 perc

42 500 Ft

50 perc

52 000 Ft

60 perc

60 000 Ft

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Gyál (az M0-ás körgyűrű mellett)

Felhasználási feltételek:

Az ajándékkártya a Fundy tavi választott vízi élményeire használható fel, május 24-től - szeptember 30-ig. Készpénzre nem váltható. Az ajándékkártya értéktől függően, rugalmasan, akár több részletben, több személy részére is beváltható! Az ajándékkártya felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges a kártyán található elérhetőségeken.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

All in nyári vízisport élmény csomag

Ajándékutalvány 2 fő részére a Budapest szélén lévő tengerkék tavon
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Vízibob, fánkozás a Fundy tavon

Az alapár 10 percre és 2 főre szól, védőfelszereléssel
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Exkluzív vízisport ajándék csomag a Fundy tavon

Jetski + Flyboard + Páros Sup deszkás evezés
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

MEGA XXL Sup evezés az egész családnak

4-8 fő részére a Budapest szélén lévő tengerkék tavon
 Nézd meg Megnézem