Hogyan működik?

A KártyaPlázában kedvedre válogathatsz ismert márkák és üzletek ajándékkártyái és ajándékutalványai között. Webáruházunkban megtalálhatók a konkrét összegeket tartalmazó változatok, illetve az előre meghatározott szolgáltatásra beválthatók is. Formátumukat tekintve lehetnek fóliázott papír alapúak, vagy plasztikkártyák.

Az ajándékkártyák többségére egyedi üzenetet is kérhetsz, ennek lehetőségét külön jelezzük az egyes termékoldalakon.

Az ajándékkártya kiválasztását követően lehetőséged nyílik az adott alkalomhoz illő, igényes megjelenésű csomagolást is választani.

 

Milyen átvételi módok közül választhatok?

Személyes átvétel

Átvétel ügyfélszolgálatunkon: Budapest, VI. ker., Szív utca 61.

Bankkártyás vagy készpénzes fizetés esetén a munkanapokon 12.00 óráig visszaigazolt megrendeléseket másnaptól, munkanapokon 14.00-18.00 óra között veheted át.

Előre történő utalás esetén, amennyiben munkanapokon 12.00 óráig visszaigazoltuk, hogy az átutalt összeg számlánkra megérkezett, ugyancsak másnaptól, munkanapokon 14.00-18.00 óra között vehető át a megrendelt termék.

 

Házhoz szállítás futárszolgálattal

A megrendelésedet az általad megadott címre GLS futárszolgálattal küldjük ki. A futárszolgálat 1-3 munkanapon belül szállítja ki küldeményedet.
Fizetési módok: a futárnál csak készpénzben lehetséges, illetve a megrendelés során bankkártyával, vagy előre utalással.

 

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Fizetés bankkártyával

A megrendelés során, a weboldalunkon lehetőséged van bankkártyával fizetni, amelyhez a fizetőfelületet az OTP Bank biztosítja. Budapesti átvevőpontunkon szintén lehetőséged van bankkártyával kifizetni a megrendelésed összegét.

Fizetés készpénzben

A megrendelésedet az átvétel során készpénzzel fizetheted ki.

Fizetés banki átutalással

A weboldalunkon keresztül történő megrendelés során tájékoztatunk az átutaláshoz szükséges információkról (végösszeg, bankszámla szám, megjegyzés rovatban feltüntetendő azonosítószám), majd az összeg beérkezését követően van lehetőséged átvenni az ajándékkártyát.

 

Meddig érvényesek az ajándékkártyák?

A KártyaPlázában az ajándékkártyák széles választéka érhető el, amelyek többnyire 1 éven belül vásárolhatóak le az adott üzletben vagy szolgáltatónál, de ettől eltérő – jellemzően rövidebb - lejárati idők is előfordulhatnak bizonyos ajándékkártyák esetében, ezért javasoljuk, hogy a termékoldalon figyelmesen olvasd el az ide vonatkozó információt.