Csajok a motoron webáruház ajándékkártya

Te kitalálod, mi rányomtatjuk! Az üzeneted legfeljebb 50 karakter lehet, de üresen is hagyhatod ezt a mezőt.

Darab
5 000 Ft

Csupa vagányság motorra termett csajoknak

Kedvesed belevaló, dögös, motoros csaj? Testvéred a kétkerekű száguldás szerelmese? Barátnőd, munkatársad benzinparipán szereti kiadni magából a gőzt? Íme, az ajándék, amivel biztosan feldobhatod a hangulatát!

„A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova.” Vajon örülne egy ilyen feliratú pólónak? Vagy inkább egy menő sapkát, táskát, kendőt választana? Talán gyermekére adna vagány motoros cuccot! A Csajok a motoron webáruházban bármelyiket megtalálja. A női motorosruhák választéka igen széles: bukósisak, nadrág, mellény, póló, kabát, kesztyű, cipő, sapka, esőruha, aláöltöző, vesevédő, maszk.

A kiegészítők közt található: motorponyva, napszemüveg, alkatrészek, szerszámok, motorápoló és kempingfelszerelés is. Ezeken kívül választhat számos dísztárgyból, amelyekkel büszkén megmutathatja, hogy ő az aszfaltra termett, többek között: óra, motormodell, bögre.

Lepd meg a motoros csajt ezzel az ajándékkártyával, hogy meglephesse saját magát!

A Csajok a motoron webáruházban található termékek vásárlására.
Az ajándékkártya a vásárlástól számított 1 évig érvényes.
  • online: www.csajokamotoron.hu webáruházban
Az ajándékkártya kizárólag a www.csajokamotoron.hu webáruházban használható fel, készpénzre nem váltható. Megrendelés esetén a megjegyzés rovatban kell megadni a kártya azonosítót és a CVC kódot. Az ajándékkártya csak teljes értékén váltható be, névérték alatti felhasználás esetén a különbözet visszatérítésére nincs lehetőség.