Budapest TukTuk városnézés bor- és sajtkóstolással ajándékutalvány

Darab
14 700 Ft

Érezzétek Budapest lüktetését testközelből!

A TukTuk lényegében egy városi kabrió, ami intim és laza formában ad lehetőséget a város megismerésére. A háromkerekűvel olyan helyekre is el lehet jutni, ahol más járművek nem férnek el. A Dell tabletekkel felturbózott Piaggio modellekben a Pocket Guide alkalmazás segítségével interaktív városnézésben lehet része az utasoknak, sőt, aki a saját zenéjét szeretné hallgatni, a beépített bluetooth hangszóró segítségével, azt is megteheti.

Az utasok hátradőlve élvezhetik Pest és Buda látványosságait 2 órán át, és a túrát bármikor megszakíthatják egy kis pihenőre, fényképezésre. Az izgalmas városnézés végén bor- és sajtkóstolás vár a felfedezőkre a Gozsdu udvar egyik legjobb bárjában.

Ajándékozd ezt az ajándékutalványt családodnak, párodnak, barátaidnak, és legyetek részesei egy fantasztikus élménynek, ahol a lélek és a test is örömet talál!

Az ajándékutalvány a Budapest TukTuk választott a városnéző túráira váltható be. A túrákat egyszerre maximum 12 tukkal tudják lebonyolítani. Egy tuk esetén létszám 2-3 fő/tuktuk és 24 fő a teljes kapacitás, amit egy időben tudnak szállítani.

Ha egy fő egy külön tukkal szeretne utazni, 50 % felárat kell fizetni. Az indulás, az utasfelvétel a belvárosból vagy előzetes egyeztetés alapján kicsit messzebbről is történhet, és a túra tetszőleges helyen fejeződik be!

A 2 órás tuk túra a végén a DiVino borbárban bor és sajtkóstolás
Engedd, hogy a háromkerekű Piaggio átrepítsen Budapest nevezetességein és utcáin, megismerve a város igazi lüktetését.
Élvezd gazdag borkínálatát a Gozsdu udvar egyik legjobb bárjának, ahova a túra végeztével érkezünk, hogy megkoronázzuk az elmúlt 2 órát!

3 személy elhelyezése egy tukba utasok testalkatától függ!

Az ajándékutalvány vásárlástól számított 1 évig érvényes.
  • Budapest,Budapest TukTuk - 1066 Budapest, Zichy Jenő utca 11.
Az utalvány 1 évig érvényes. A túra előtt személyes egyeztetés szükséges telefonon +36 70 2573020 , e-mail: booking@budapesttuktuk.hu , ennek függvénye, hogy hol érvényesíthető a voucher. A kedves vendégnek nem szükséges az irodába befáradni a túra végén a sofőrnél is érvényesítheti.