Boeing 747 repülőgép vezetése szimulátorban

Élmény az ég királynőjével, akár párosan is

Boeing 747 repülőgép vezetése szimulátorban
Boeing 747 repülőgép vezetése szimulátorban
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab

Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Élethű Boeing vezetési élmény a szemnek, a fülnek és a testnek

Akit megajándékozol, pilótája lehet egy 405 tonnás csodának. A repülés egyszerű rajongója, de akár egy gyakorló pilóta számára is nagyszerű élmény lehet kipróbálni ezt a különleges monstrumot. A szimulátor több olyan eredeti alkatrészt is tartalmaz, ami sokkal életszerűbbé teszi a Boeing 747 érzését, miközben a felhők között vagy akár Hongkongban manővereztek a házak között.

A szimulátor a kanadai Flightdeck Solution által gyártott repülés gyakorló berendezés. Méretei impozánsak. A fülkét körülveszi egy speciális, 5 méter átmérőjű speciális vászon, ami 200 fokos kilátást és lenyűgöző látványt biztosít. Működéséről, 7 munkaállomás gondoskodik, amelyek különféle interfészekkel kapcsolódnak a fülkéhez és a benne levő elektronikához. A 3 rövid fókusztávolságú HD kivetítő ragyogó képet vetít a vászonra, amit egy speciális program fűz össze, hogy a látvány egybefüggő legyen.

Ennyire élethű!

A szimulátor extraként fel van szerelve egy Earthquake márkájú zaj és rezgésgenerátorral, ami a földet érés és a gurulás közben fellépő hang- és zajhatásokat szimulálja. Nem lenne teljes a kép, ha nem lenne benne eredeti B747-es ülés és szarvkormány, eredeti átesés jelző, kormányt rázó berendezéssel. Ráadásként, működik a középkonzolban a printer, amivel leszállás után kinyomtathatjuk a jelentést a repülésünkről, vagy akár az időjárást, repülés közben.

Az ajándékutalvány 70 perc hosszúságú időszakra szól, melyből 20 perc a repülésre előkészítést foglalja magában, amikor az oktató bemutatja a repülőgép alapvető berendezéseit, azok kezelését és működését. Ezek után a szimulátorban gyakorlatban megmutatja ezek használatát. A program során, a világon tetszőlegesen kiválasztott helyre pozicionálja az oktató a szimulátort, és kezdődhet a repülés, ami 50 percig tart. Lehetőség van további élményekre is, amennyiben a szimulátor nem foglalt, erről a kezdés előtt érdemes érdeklődni.

A programban valódi, tapasztalt nagygépes pilótáktól lehet tanulni, beszélgethetsz és meghallgathatod élményeiket, ami egyedülállóvá teszi a helyszínt és a programot.

Résztvevők száma

a szimulátorban 2 személy részére van hely az oktatón kívül

Korhatár

12 év

A programban szerepel korlátlan ital és teasütemény fogyasztást, és a repülésről készült útvonalrögzítés, amit Google Earth program segítségével lehet megtekinteni.

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Budapest

Felhasználási feltételek:

Előzetes bejelentkezés szükséges az ajándékutalványon található elérhetőségen.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Családi élménynap a jövőben gamereknek ajándékutalvány

4 főnek 5 órás VR, szimulátor, gamer élmény
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Avatar, gold ticket a végtelenbe

Mindent kipróbálhatsz hazánk legnagyobb gaming centerében!
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Helikopter szimulátor 2 főre

1 fő 2 kísérővel
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Mátrix, élmények a fantázia birodalmában

VR és szimulátor, gamer ajándékutalvány
 Nézd meg Megnézem