Vissza a természetbe! Tündérkert Hotel Noszvaj ajándékutalvány

Szállás félpanzióval 2 éjszaka, 2 fő részére a Bükkben

Vissza a természetbe! Tündérkert Hotel Noszvaj ajándékutalvány
Vissza a természetbe! Tündérkert Hotel Noszvaj ajándékutalvány
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Élmények a természetben kastélylátogatással, ínyenc helyi specialitások

Szabadság, szerelem, romantika. Aktív pihenést ajándékoznál pompás, programgazdag környezetben? Íme, a felejthetetlen ajándék ifjú és örökifjú pároknak egyaránt! A falu és a környék is számos látnivalót és gasztronómiai élményt nyújt a kirándulóknak, amelyeket érdemes felfedezni!

Az ajándékutalvány tartalma

2 éjszaka szállás 2 főnek, ECO kétágyas szobában, félpanziós ellátással, valamint a szálloda Fürdőházának használatával, ingyenes parkolással. Extra: De La Motte kastély látogatás.

Vissza a természetbe!

Bükk hegység, harapnivalóan friss levegő, hatalmas kastélypark – kell ennél több egy tartalmas hétvégéhez? A noszvaji barlanglakások, Síkfőkút és az Attila forrás felfedezése gyalog vagy kerékpáron minden korosztály számára könnyedén elérhető. Megcsodálható a környék gazdag növény-, madárvilága a kaptárkövek, a Várhegy vagy a Felsőtárkányi tó felé vezető meseszép útvonalakon.

A természettel való (újra)kapcsolódás az önmegvalósítás és szabadság olyan megtapasztalása, amire korunk városi embereinek egyre nagyobb szüksége van. A túrázás fáradalmai után nem csupán a levegő lesz harapnivaló. A hotel éttermében a fáradt utazó jóllakhat házias ételekkel, miután a forrásnál csillapította szomját.

De la Motte kastély

Lépj abba a korba, amikor a saját történelmével és legendájával bíró kastélyt nemesek: bárók és bárónők lakták. Ismerd meg belülről is a kastélyt és mellette a hotelépületet! A De la Motte kastély egy ősfás parkban található, ahol több mint százféle, gyakran egzotikus növényfajjal is találkozhatunk. A barokk kiskastély közel 300 éves eredeti freskóival kiemelten védett látványosság, egyben a hazai kastélyépítés egyik miniatűr gyöngyszeme.

Tradicionális finomságok

A hagyományos noszvaji nyitott portákon a helyi kemencés ételeket kóstolhat. Krumplinyak, lúdgége, lekváros bukta… A lekvárfőzés is tradíciók szerint történik, de házi készítésű sajt, kolbász, kézzel készített tea és házi szörp is kapható a faluban - természetesen szezonálisan, az aktuális terméssel összhangban. A birsalmából készített bableves, birsalmasajt helyi specialitás! Noszvaj az egri borvidék része, így helyi termelőknél elérhetőek a környék igényes borai. A Thummerer pincészeten kívül számos kisebb pincészet kínál vöröslő vagy aranyló bort, amellyel leöblíthetik a házias, ínycsiklandó fogásokat.

Egyéb feltételek és információk

Hétköznapokon és hétvégén is felhasználható! A kiemelt és ünnepi időszakokban, illetve állami iskolai szünidei időszakokban nem érvényes!

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Tündérkert Hotel Noszvaj, 3325 Dobó István utca 10.

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány kizárólag a Tündérkert Hotelben váltható be. (Noszvaj, 3325 Dobó István utca 10.)

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Tündérkert Hotel Noszvaj ajándékutalvány

Természeti élmények a Bükkben, választható címletekkel
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Nano masszázs és alakformálás ajándékutalvány

Speciális, sejt szinten ható masszázsok Budapesten
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
Forster Vadászkastély

Forster Vadászkastély Szálloda, Bugyi ajándékutalvány

Az alapcsomag 2 főre szól, 1 éjszakára és 2 napra
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Sétarepülés Budapest felett helikopterrel

Ajándékutalvány max. 3 főnek
 Nézd meg Megnézem