Trabant túra a Dunakanyarban

Ajándékutalvány 1-4 fő részére, kincskereséssel

Trabant túra a Dunakanyarban
Trabant túra a Dunakanyarban
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab

Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Élményvezetés és életérzés: "Döcög és pöfög, hú, de kafa!"

Trabant. Ki ne ismerné? Valakinek volt, valaki csak vezette, valaki csak ült benne, valaki csak szeretett volna. Most itt a lehetőség! Ajándékozd meg szeretteidet, családodat, barátaidat, munkatársaidat, és vezethetitek a papírjaguáronk valamelyikét!

Élvezzétek a Dunakanyar szépségeit az NDK-s csodával! A túra folyamán kijelölt helyekre kell elvinnetek a Zwickauból származó, már-már ereklyének számító autókat, ahol kisebb fejtörő után indulhattok a következő állomásra. Természetesen a program előtt megtanítják a Trabant vezetés fortélyait mindenkinek, valamint adnak egy túralapot, térképeket és pár kerdést is csak, hogy legyen egy kis kihívás is, ha Trabant vezetés nem lenne elég!

Az öt települést érintő körtúra folyamán nyolc kötelező állomás van, melyeket térképek és fotók segítségével kell megtalálni. Útközben egy-két fénykép erejéig megállni a táj szépsége miatt máshol is érdemes.

Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány és Visegrád látványosságait nézhetitek meg a trabantos geo rally közben. A táv kb. 60 km-es így bőven van időtök a program ideje alatt, hogy megtekintsétek az állomásokon az emlékműveket, templomokat, vagy megpihenjetek egy dunaparti kávézóban vagy pékségnél.

A Trabant keletnémet gépkocsitípus, a VEB Sachsenring nevű cég gyártotta. 1954-ben az állami autógyárak azt a feladatot kapták, hogy gyártsanak le nagyon gyorsan egy kisautót, aminek önsúlya nem haladja meg a 600 kg-ot, négyszemélyes, 100 km-en maximum 5,5 liter benzint fogyaszt és 4000 német márkánál nem kerül többe. Az első Trabant végül csak 1957-ben készült el, de rövidesen a szocialista országok, de főleg Kelet-Németország legnépszerűbb autója lett.

34 évig gyártották a Trabantot, ez alatt az idő alatt több mint hárommillió talált gazdára belőle. Az utolsó időkben már négyütemű autók voltak. Az alapvetően kétütemű, pisztolyváltós, benzinszintjelző nélküli Trabant a szocializmus szimbólumává vált. Nem csak egy autó, hanem egy életérzés is.

A Trabant tulajdonságai

  • 26 lóerő
  • első kerék hajtás
  • kétajtós

Korhatár

nincs

Időtartam

3 óra

Egyéb feltételek és információk

A programhoz szükséges kellékeket, eszközöket biztosítják! A gépjárműveket csak érvényes "B" kategóriás jogosítvánnyal lehet vezetni a KRESZ szabályainak betartása mellett.

https://www.youtube.com/watch?v=4gt9eNFyPHo

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Szentendre

Felhasználási feltételek:

Előzetes bejelentkezés szükséges az ajándékutalvány található elérhetőségeken.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

GPS-es ereklye kereső játék

Térképes komplex kincskereső játék, 2-6 fő részére
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Visegrád Kincsei kincskereső játék

Ajándékutalvány 2-6 fő részére
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Sárkányhajózás Szentendrén vagy a Dunakanyarban

Ajándékutalvány 8-20 fő részére
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Mazda Mx-5 kabrió bérlés

Élményvezetés ajándékutalvány 1-2 fő részére 2 napra
 Nézd meg Megnézem