Terepsegway ösvénytúra kezdőknek Normafánál ajándékkártya

Te kitalálod, mi rányomtatjuk! Az üzeneted legfeljebb 50 karakter lehet, de üresen is hagyhatod ezt a mezőt.

Darab
9 699 Ft

Itt a Pilis Ásza lehettek

Roppant jó móka a szabadban suhanni ezekkel a csendes, modern, fürge járgányokkal, aki csak teheti próbálja ki! Okozz örömteli meglepetést családodnak a hétvégére, gyermekeidnek, párodnak, barátodnak egy születésnap apropóján!

A High-Tech Sportok Bázisa Budapest egyik legszebb pontján, a Normafai Síháznál várja a terepsegwayezőket. A bázistól induló túrák a Budai-hegyek csodás vonalait követik, s mindeközben gyönyörű a táj, és lélegzetelállító panorámák nyílnak a fővárosra. Budapest látványa innen egyedülálló élményt nyújt.

A túrákat amerikai x2 terepsegwayeken szervezik, használatukat nagyon könnyű elsajátítani. Ez a robusztus felépítésű, ugyanakkor nagyon érzékeny járgány gyors és intenzív élmények sorát nyújtja; persze mindeközben óvatosnak kell lenni. A túra finoman „fűszeres”, hiszen van benne izgalom, nevetés, szórakozás és egy jó adag stresszoldó adrenalin. Az Ösvénytúra alaptúra, amire „nagyon kezdőket” várnak. A program télen snowsegway túrává változik.

Induljatok közös kalandra!

Az ajándékkártya felhasználható terepsegwayezésre 1 fő részére, 1 óra időtartamban.

A súlyhatár: 120 kilogramm. A túrákat szakképzett túravezetők irányítják – az ár tartalmazza a védőfelszerelést, az oktatást és az idegenvezetést is. A gyerekek 8 éves koruk körül már önállóan is tudják használni a gépeket, a kisebbek kis utánfutókban részesei lehetnek a túrának; a szüleik vontathatják őket. Így az egész család részese lehet ennek az egyedülálló élménynek.

Az ajándékkártya a vásárlástól számított 1 évig érvényes.
  • Budapest, High-Tech Sportok Bázisa 2., Normafa Síház - 1121 Budapest, Eötvös út 5.
A kártya tulajdonosának szükséges telefonon vagy e-mailben időpontot előfoglalni: 20-449-444, info@hsb.hu. A visszaigazolás után, a foglalt időpont előtt 48 órán belüli lemondás esetén automatikusan felhasznált minősítést kap a kártya. Részletek: https://hsb.hu/ASZF.pdf. Ha a programra nincs más jelentkező, akkor 5000 Ft VIP túravezetési díj fizetendő. A helyszínen erdőhasználati és balesetbiztosítási díjat kell fizetni: 999 Ft/fő/nap.