Tandemugrás Szegednél

3500 méter magasból a Tiszánál

Tandemugrás Szegednél
Tandemugrás Szegednél
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
GLS kiszállítás
Személyes átvétel
Darab

Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
GLS kiszállítás
Személyes átvétel

Tandemugrás 3500 méter magasból

Add át magad a végtelen szabadságérzésnek! Az ejtőernyőzés egyik velejárója, hogy az ugrás után még legalább egy hétig az arcodon marad a mosoly. Előre figyelmeztetünk, hogy “az ejtőernyőzés könnyen függőséget okoz, és drámaian megváltoztathatja életed hátralévő részét!”

A tandemugrás menete

Kb. 15-20 perc alatt az oktatód megismertet a felszereléssel, felsegíti rád az ugróruhát és a hevederzetet, majd megtanít a szabadeséshez és az ejtőernyő irányításához szükséges alapismeretekre. Felszálltok a repülőgéppel.

Amikor eljön az igazság pillanata odaballagtok az ajtóhoz, ahol felveszed a kiugrási pozíciót, majd kidőltök az ajtón és elkezdetek esni a föld felé, amely ebből a magasságból még oly távolinak látszik. 12 másodperc alatt gyorsultok fel 200 km/h sebességre. Amint megkezditek a szabadesést, az oktatód kidob egy kisméretű fékernyőt, amely megakadályozza, hogy nagyobb sebességre gyorsuljatok. Ez teszi lehetővé, hogy a szabadeső operatőr lépést tudjon tartani veletek. Ahogy kezded visszanyerni az öntudatodat, úgy törnek elő az érzelmeid, magával ragad a szabadesés semmihez sem hasonlítható élménye, ami kb. fél percig fog tartani. Nem érzed majd, hogy zuhansz, inkább olyan mintha lebegnél több ezer méter magasságban a felhők felett, miközben az arcodba vág a szél. Mámorító pillanatok ezek, miközben nem jut időd a félelemre.

1500 méter magasságban az oktatód nyitja az ejtőernyőt, és szépen visszaváltotok normál sebességre. Az ejtőernyő fokozatosan nyílik ki, ezért nem fog nagyot rántani rajtatok. 6-8 másodperc alatt tértek vissza a fülsüketítő sebességből a csend világába. Most egy nagy, kétszemélyes ejtőernyő alatt lógsz magasan a föld felett.

Kb. 5 perc ereszkedés után fel kell készülnötök a földet érésre. A közhiedelemmel ellentétben, a landolás nem olyan, mintha leugranál, mondjuk egy méter magasságból. Földet éréskor a vízszintes irányú sebességetek nagyobb lesz, mint a függőleges süllyedés, ezért a landolás inkább hasonlítható egy repülőgép leszállásához.

A helyszínről

Általában a Szegedi repülőtéren ugranak. A tandemugráshoz megfelelő idő kell, márpedig Szegedet nem véletlenül nevezik a napfény városának. Másrészt a repülőtér közvetlenül a város mellett fekszik, ezért ereszkedés közben szinte a lábad alatt terül el ez a gyönyörű város. Nem mindennapi látvány!

Ejtőernyős ugráshoz használt repülőgép

Cessna-182 repülőgépekből ugrotok 2700-3500 m magasról. A repülőtér közvetlenül Szeged mellett van, ezért az ablakon át kitekintve jól láthatod a várost és a Tisza kanyargó vonalát.

Egyéb feltételek és információk

A helyszínen felár ellenében kérhetsz felvételt az ugrásról. Alapvető feltételek: 95 kg-ot meg nem haladó testsúly, 15 és 60 év közötti életkor, megfelelő egészségi állapot.

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Szeged Repülőtér: 6729 Szeged, Bajai út

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány kizárólag a Tandemszeged.hu felvétel nélküli tandemugrására használható fel, készpénzre nem váltható. Előzetes bejelentkezés szükséges az ajándékutalványon található elérhetőségen. Az ajándékutalvány csak teljes értékén váltható be, névérték alatti felhasználás esetén a különbözet visszatérítésére nincs lehetőség.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Párban repültök, te ugrasz ! Tandemugrás 4000 méterről

Az élményről fotó vagy kézikamerás felvétel készül, kísérőd a gépből nézheti az ugrást
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Ejtőernyős tandemugrás a Gemenci Nemzeti Park fölött

3500 méterről fotóval vagy kézi kamerás felvétellel
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Ejtőernyős kaland 4000 méteren

"Akciófilmes" tandemugrás a Gemenci Nemzeti Park fölött, profi videóval
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Ejtőernyős tandemugrás a Gemenci erdő fölött 4000 méterrel

Fotóval vagy kézi kamerás felvétellel
 Nézd meg Megnézem