Szallasguru.hu ajándékkártya

Te kitalálod, mi rányomtatjuk! Az üzeneted legfeljebb 50 karakter lehet, de üresen is hagyhatod ezt a mezőt.

Darab
5 000 Ft

Ajándékozz világraszóló élményt!

Olyan ajándékot szeretnél adni szerelmednek, rokonodnak, barátodnak, amivel akkor juthat el kedvenc helyére, amikor akar? Az is fontos, hogy ajándéka többet érjen a címleténél? A megoldást a Szallasguru.hu ajándékkártyái kínálják, amikkel remek akciós ajánlatok garmadájából válogathat, akit megajándékozol.

Ezzel az ajándékkal rendkívül kedvezményes áron juthat el a kedvenc wellness szállodájába, akciósan foglalhatja le tengerparti nyaralását vagy egy európai városnéző kirándulást.
A folyamatosan megújuló, több száz kínálatból akár 80%-os kedvezményt is el lehet érni. A döntést ezernyi valódi vendégvéleménnyel segíti a Szallasguru.hu.
Itt most többféle címletből választhatsz és a kártyán üzenetet is küldhetsz.

Az ajándékkártyával akciós utazási, nyaralási, wellness ajánlatok sokaságából lehet vásárolni.

Az ajándékkártya érvényes 2019. 12. 23-ig.

Az ajándékkártya a szallasguru.hu weboldalon, kizárólag online váltható be - https://www.szallasguru.hu

Az ajándékkártya kizárólag a Szallasguru.hu oldalon használható fel a kártya érvényességének ideje alatt. Az ajándékkártya készpénzre nem váltható és értékéből készpénz nem adható vissza! A kártya beváltása után érvénytelenítendő! Az érvénytelenített kártya további vásárlásra nem használható fel. Az ajándékkártya más utalvánnyal vagy akcióval nem vonható össze. Az ajándékkártya a felhasználhatóság idő lejárta után nem használható fel, és anyagi visszatérítést sem tud a Szallas.hu Kft. biztosítani.