Sportautó Csomag, élményvezetés az Euroringen

Ferrari 458 Italia + Chevrolet Corvette + Audi R8

Sportautó Csomag, élményvezetés az Euroringen
Sportautó Csomag, élményvezetés az Euroringen
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
GLS kiszállítás
Személyes átvétel
Darab

Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
GLS kiszállítás
Személyes átvétel

Élményvezetés versenypályán: három szupersportautó egyben

Valódi élménybombát ajándékozol ezzel az ajándékutalvánnyal. Ezek a vadállatok önmagukban is felejthetetlen vezetési élményt nyújtanak bárkinek, így egyben pedig egy különleges, exkluzív, garantáltan felejthetetlen kalandot kínálnak. Ha azt szeretnéd, hogy ajándékod túlszárnyalhatatlan legyen, ne keress tovább, megtaláltad! Lepd meg kedvesedet, családtagodat, munkatársadat!

A Ferrari 458 a kiforrott elegancia ötvözve a mai autósportban létező minden lényeges tulajdonsággal. Brutális erő egy maximálisan felpörgetett V8-as motorral, 7 fokozatú váltóval, tökéletes légellenállási mutatókkal. Itt a lehetőség, hogy belemarkoljon egy igazi versenyautó kormányába és átélhesse a száguldás élményét.

Az amerikai köznyelvben csak Vette-nek hívott Chevrolet Corvette már hetedik generációs, ráadásul 2018-as modell. Nevét a jól manőverezhető korvett hadihajó típus után kapta. Citromsárga szín, bőr ülések, megnövelt nyomtáv, elképesztő erő még a Ferrariból átülve is.

Az Audi R8-as egy robbanékony vadállat. A gázpedál legkisebb érintésére azonnali száguldásba kezd. Igazi nagyméretű gokart, de több mint 400 lóerővel. Bámulatosan precíz és közvetlen élményt nyújt, és igazán jól érzi magát a versenypályán. Hangja már alapjáraton is magával ragadó, amit a fordulat emelésével egészen a pusztító ordításig tolhatunk. Gyönyörű és megunhatatlan.

A Ferrari 458 tulajdonságai

  • 570 LE
  • 3,1 mp alatt százon
  • végsebesség 338 km/h

A Chevrolet Corvette tulajdonságai

  • 550 LE
  • hátsó kerék hajtás
  • F1 váltó

Az Audi R8 tulajdonságai

  • 420 LE
  • 4,4 mp alatt százon
  • végsebesség 300 km/h

A helyszínről

Az Örkény határában található Euroring versenypálya 2004-ben épült – a cél egy modern vonalvezetésű versenypálya létrehozása volt, mely mind a profi-versenyzők, mind a szélesebb felhasználói kör igényeit is kielégíti. Az eltelt évek sikeres versenyei, rendezvényei, pályát rendszeresen használó visszatérő vendégeink (autósok, motorosok, gokartosok) bizonyították a pálya létjogosultságát a magyarországi sebességkedvelők körében. 2750 méter hosszú.

A résztvevők száma

1 fő

Korhatár

17 év

Egyéb feltételek, információk

A programon való részvétel feltétele a B kategóriás jogosítvány, 18 év alatti ügyfél esetében szülő/gondviselő jelenléte. A program előtt a résztvevőnek egy felelősségvállalási nyilatkozat kell kitöltenie és aláírnia. Előzetes bejelentkezés szükséges az ajándékutalványon található elérhetőségen, a programokat fix napokon rendezik meg. Az időjárás befolyásolhatja a programokat.

https://www.youtube.com/watch?v=MBftqvBTr9k&t=35s

https://www.youtube.com/watch?v=FteTYSVqceM&t=16s

2+2+2 kör

89 991 Ft

3+3+3 kör

116 991 Ft

4+4+4 kör

134 991 Ft

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Euroring (Örkény)

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány az Euroringen történő élményautózásra használható fel április elejétől október végéig. Előzetes bejelentkezés szükséges online vagy telefonon az utalványon található elérhetőségen. A szervező az időpont változtatás jogát fenntartja. Fix élményvezetési időpontok közül lehet választani.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is
AKCIÓ

Mercedes AMG GT C coupe élményvezetés a Kakucsringen

 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Ford Mustang GT 2021 élményvezetés az Euroringen

 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
AKCIÓ

Audi Extrém ajándékcsomag, élményvezetés a Kakucsringen

Audi S1 + Audi R8
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Izomautók Maxi Ajándékcsomag, élményvezetés a Kakucsringen

Ford Mustang Shelby + Ferrari 812 Superfast
 Nézd meg Megnézem