Spoon The Boat romantikus étterem ajándékkártya

Te kitalálod, mi rányomtatjuk! Az üzeneted legfeljebb 50 karakter lehet, de üresen is hagyhatod ezt a mezőt.

Darab
10 000 Ft

Hajózd be kedvesed egy kis romantikára!

Íme, egy elegáns és különleges ajándék az igényes gasztronómiai élményekre vágyóknak: romantikus vacsora a kivilágított Lánchíd lábánál, a budai várral szemben a Spoon The Boat állóhajón. Álombéli látvány és élmény, tedd valósággá! Kedvesed megérdemel egy kis kényeztetést, lepd meg Spoon ajándékkártyával születésnapra, eljegyzésre, vagy ha udvarolsz neki. Szüleidnek is jóleső kényeztetés lehet házassági évfordulóra.
A Spoon hajón az ételek íz- és látvány-költemények. Fúziós konyhájuk a külföldi trendek elvárásainak is megfelel, továbbá a Távol-Kelet ízvilágát és választékát is kínálja. Hazánk és a világ közkedvelt finomságait egyedülálló panoráma mellett élvezheti, akit megajándékozol – akár veled együtt. Mondjatok igent az élvezetekre!

Az ajándékkártyával a hazai gasztronómia élén járó étteremben lehet fogyasztani ételt és italt.

A vásárlástól számítottt 6 hónapon belül használható fel.

  • Budapest, Spoon The Boat - 1052 Budapest, Vigadó tér 3-as kikötő
  • Balatonakarattya, Spoon il Mercato - 8172 Balatonakarattya, Rákóczi út 44.

A vásárolt Gift Card a budapesti Spoon hajón és a balatonakarattyai Spoon il Mercato étteremben egyaránt felhasználható, teljes összegben lefogyasztható. A Gift Card készpénzre nem váltható be, ha kevesebb a fogyasztás, mint a vásárolt kártya összege, a különbözet nem jár vissza.