Siklóernyőzés Budapest környékén, kamerafelvétellel

Időjárástól függően egész évben, akár hétvégén is.

Siklóernyőzés Budapest környékén, kamerafelvétellel
Siklóernyőzés Budapest környékén, kamerafelvétellel
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
GLS kiszállítás
Személyes átvétel
Darab

Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
GLS kiszállítás
Személyes átvétel

Repülés motor nélkül siklóernyővel, ajándék videóval - ajándékutalvány

A nagyid most lett nyolcvan és nem tudod, minek örülne? Valódi élménnyel szeretnéd meglepni a párodat az évfordulótokon? Csapatépítést szervezel alkalmazottaidnak? Irány a kék égbolt, a felhők széle, méghozzá siklóernyővel Magyarország talán legszebb tája, a budapesti Duna felett! A tandemrepülés eredeti ajándék, és a lélegzetelállító élmény garantáltan egy életre szól.

A repülés árában van fotószolgáltatás is, így az átélteket otthon újra felidézhetitek néhány kép és egy rövid videó segítségével.

A repülés időtartama széljárástól függően : 10-30 perc.

A helyszínről

A felszállóhely előre egyeztetés alapján Budapest környékén. A startolás a Budapest környéki hegyekről, a szélirány függvényében. A repülések alkalmával innen startolva számtalan csodálatos tájat szemlélhetünk meg madártávlatból.

Érdekes elnézni fentről a hétvégi turistaáradatot Visegrádon, bekukkantani fentről a fellegvárba, szemlélni az emberi kéz alkotásait, a félbehagyott vízierőművet, az újonnan épült hatalmas szállodákat, melyek mind eltörpülnek a magas dombok és hegyoldalak zöld tömege között. 700 m-ről a Duna szinte csak egy nagyobbacska patakocskának látszik és gyönyörűen kivehető maga a Duna kanyarulata.

A Dunán átröppenni csak egy pillanat, néhány percen belül akár Vácot, Verőcét, Nagymarost és a Duna-Ipoly Nemzeti parkot is megtekinthetjük felülről. Hosszabb túra alkalmával a Dömössel szemközti sziklafalba vájt remetebarlangba tekintés, vagy Szentendre kacskaringós utcácskái madártávlatból felejthetelen élményt nyújtanak!

A siklóernyő mára olyannyira megszokott jelenséggé vált, hogy a madarak is elfogadtak minket szomszédaikul és gyakran szegődnek mellénk a repülés során. Együtt repülni egy hatalmas szárnyú ragadozó-madárral igazi unikum, melyet a siklóernyőn kívül más repülőszerkezetek utasai nemigen élhetnek át! Fentről megpillantani és békésen követni őzet, szarvast, vagy szemmel követni a Dunát éppen átúszó vaddisznót igazi kaland!

Résztvevők száma

1 fő

Korhatár

18 év

Egyéb feltételek, információk

Repülés időjárástól függően egész évben, akár hétvégén is. Az ajándékutalvány beváltása előtt előzetes egyeztetés szükséges, az utalványon található elérhetőségeken. Minimális utas-súly: 25 kg. Maximális utas súly: motoros és motor nélküli repülés esetében is egyaránt max. 110 kg.

Ajándék

Külső kamerás felvételek, amik pendrive-on elvihetők.

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Budapest környéke

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány a rajta megadott elérhetőségeken, előre egyeztetett időpontban használható fel, készpénzre nem váltható. Az ajándékutalvány nem névre szól, átruházható. Az ajándékutalvány csak teljes értékén váltható be, névérték alatti felhasználás esetén a különbözet visszatérítésére nincsen lehetőség.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Motoros siklóernyőzés a Dunakanyarban,kamerafelvétellel

Időjárástól függően egész évben, akár hétvégén is.
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Égi kaland Budapest környékén

Siklóernyőzés profival tandemben
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Siklóernyős tandemrepülés műrepülő pilótával

Emlékvideóval, Székesfehérvár vagy Csákberény
 Nézd meg Megnézem