Segway-jel a sziklák között- Bene ösvénytúra

A program 1,5 órás, a helyszín Mátrafüred

Segway-jel a sziklák között- Bene ösvénytúra
Segway-jel a sziklák között- Bene ösvénytúra
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
GLS kiszállítás
Személyes átvétel
Darab

Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
GLS kiszállítás
Személyes átvétel

Kalandos élményajándék: segwayezés szakadékok peremén, patakokon át

Exkluzív élmények az ország legmagasabban épített csatornapatakja mentén...

Ez a speciális túra nem csak visszatérés az eredethez, de egyben esszenciája is minden korábbi túrának mégpedig úgy, hogy maga a program új fejezetet nyit a terepsegway-túrák történetében. Az útvonal meredek sziklák között, mély szakadékok mentén vezet a csatornapatak vonalát követve, a segway a tízméteres szakadékok peremén halad.

Az új túra technikailag is sok fordulatot rejt a segwayesek számára: itt aztán tényleg jól lehet gyakorolni a lépcsőtechnikát, a sziklás részeken nagyon jól kell pozícionálni az eszközt, ehhez fejben nagyon meg kell tervezni a menetet. Ez minden idők legizgalmasabb túrája!

Programidő: 1,5 óra

A segway tulajdonságai

A túrákat amerikai x2 terepsegwayeken szervezik, használatukat nagyon könnyű elsajátítani. Ez a robusztus felépítésű, ugyanakkor nagyon érzékeny járgány gyors és intenzív élmények sorát nyújtja; persze mindeközben óvatosnak kell lenni.

A helyszínről

Az út a Benevár háta mögött vezet, patakátkelések tarkítják, a Mária zarándokúton haladva egészen a Máriácskáig fut, majd a varázslatos sétányon vezet vissza fenyvesek és tölgyesek között. Mátrafüred legszebb túraútvonala a Kalló Malmok völgyében igazán eredeti és sehol máshol nem átélhető élményt nyújtó.

A résztvevők száma

választható 1-10 főig

Korhatár

8 év (8 év alatt kisszekérkében)

Egyéb feltételek, információk

Az ajándékkártya tulajdonosának szükséges időpontot előfoglalni az ajándékkártya hátlapján található elérhetőségen. A súlyhatár: 120 kilogramm. A túrákat szakképzett túravezetők irányítják – az ár tartalmazza a védőfelszerelést, az oktatást és az idegenvezetést is. Ha a programra a vendégen kívül nincs más jelentkező, akkor 5000 Ft VIP túravezetési díjat kell fizetni. A helyszínen erdőhasználati és balesetbiztosítási díjat kell fizetni: 999 Ft/fő/nap.

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Mátrafüred

Felhasználási feltételek:

Az ajándékkártya tulajdonosának szükséges időpontot előfoglalni a kártyán található elérhetőségen. A visszaigazolást követően a foglalt időpont előtt 48 órán belüli lemondás esetén automatikusan felhasznált minősítést kap a kártya, ezt kérjük, vegyék figyelembe a foglalásnál. Ha a programra a vendégen kívül nincs más jelentkező, akkor 5000 Ft VIP túravezetési díjat kell fizetni. A helyszínen erdőhasználati és balesetbiztosítási díjat kell fizetni: 999 Ft/fő/nap.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Segwayes kincskereső kalandtúra

KINCSKERESŐ TÚRA AGYAGGALAMB-, VAGY PISZTOLYLÖVÉSZETTEL
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Snowscooter túra

A program 2 órás, a helyszín Mátrafüred
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

E-bike élménykerékpározás a Mátrában

Egésznapos program, a helyszín Mátrafüred
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Tereplovaglás a Mátraalján

Az ajánlat 1 főre szól
 Nézd meg Megnézem