Páros workshop főzőiskola ajándékutalvány

5 féle 3 órás főzőtanfolyamból választhattok

Páros workshop főzőiskola ajándékutalvány
Páros workshop főzőiskola ajándékutalvány
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab

Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Páros élmény főzőiskolában, a ti választásotokkal

Lepd meg kedvesedet, barátodat, édesanyádat, munkatársadat, osztálytársadat, és menjetek el együtt gasztronómia élményt és készítési fortélyokat gyűjteni! Nem kell a párodra ráerőltetni egy előre eldöntött tematikát, hiszen az ajándék átadása után öt féle workshopból választhatjátok ki közösen azt, ami mindkettőtöknek a legizgalmasabb. Kalandra fel!

Az ajándékutalvány az alábbi 5 szabadon választható 3 órás workshopra használható fel:

Macaron Workshop

A legapróbb fortélyok, amik e színpompás sütemények elkészítéséhez szükségesek. A macaronnak, ennek a habcsókra emlékeztető korong alakú süteménynek az elkészítése nagy gyakorlatot és figyelmet igényel. Az Ursa Maior Kreatív Műhely házigazdája családias hangulatú műhelyben mutatja meg a legapróbb trükköket a házi készítésű nyalánkságokhoz, melyek minőségi alapanyagokból készülnek. Az Ursánál különösen nagy gondot fordítanak a gyakorlati oktatásra, és garantálják, hogy a résztvevő minden készséget el tud sajátítani ahhoz, hogy később majd otthon is elkészíthesse a finomságokat.

Sushi készítő workshop

A sushit a felkelő nap országában nemzeti ételként tartanak számon. Ecetes rizsből, friss halakból, rákokból, algából bárki elkészítheti, és otthon bármikor élvezheti ínycsiklandó falatkáit. A workshop 3 órájában meg lehet ismerni az apróbb trükköket, tippeket sőt titkos recepteket, és el lehet sajátítani 5 féle sushi készítési technikát. A nyugodt hangulatot és a koncentrációt meditatív elemekkel, zenével, illatokkal segítik, hogy a szakácsok elhagyva a mindennapi élet problémáit, csak a kreatív alkotásra koncentrálhassanak. Az igazi örömfőzés résztvevői megismerkednek a nigiri, a maki, a futomaki, az inari és az umaki készítésének technikájával. Végül egy digitális receptfüzetet kapnak ajándékba.

Barista workshop

Sokan talán el sem tudják képzelni, hogy az egyszerű feketén kívül, milyen sokféle csodás italt lehet kihozni a kávécserje zamatos „gyümölcséből”. A 3 órás foglalkozáson a kávékészítés varázslatos világába tekinthet be ennek az ajándékutalványnak a tulajdonosa. A különleges recepteket, praktikákat, trükköket szakképzett kolléga mutatja meg, aki a gyakorlat elsajátítása mellett elméleti ismeretekkel is felvértezi a résztvevőket. Többféle recept és elkészítési mód is megismerhető, sőt betekintést lehet nyerni a filterkávé készítésébe is. A megszerzett tudással el lehet kápráztatni a családot és barátokat, de szakmai alapnak sem rossz, ha valaki vendéglátós pályára készül. A kész kávék a helyszínen elfogyaszthatók.

A csokoládé világa, bonbon készítő kurzus

A 3 órás foglalkozáson tapasztalt cukrász mutatja meg a házi készítésű nyalánkságok legapróbb fortélyait. A finomságokhoz minőségi és különleges alapanyagokat biztosítanak. A kurzuson a háztartásban fellelhető eszközökkel dolgoznak, így a program után bátran elkészíthetők a finomságok otthon is. Bemutatják a temperálási technikákat, a csokoládéhüvely-készítést és a tökéletes töltelék receptjét. 300-400 gramm 60%-os, minőségi belga csokoládét és különleges fűszereket használnak. Végül a tanfolyam mellé ajándékba adnak egy digitális receptfüzetet, a témához kapcsolódó további tippekkel.

Eredeti olasz pizza készítő kurzus

Mitől igazi egy pizza? Milyen a hamisítatlan olasz paradicsomszósz? Mi kell bele, mennyi és hogyan, vagy éppen mi nem? Most minden apró trükköt elleshet 3 órában olasz pizza témában, akit megajándékozol! A roppanós vékony tészta, a hamisíthatatlan paradicsomszósz, a friss fűszerek és a feltétek megfelelő sorrendje…ez mind mind fontos ahhoz, hogy megalkossa a tökéletes pizzát. A legtöbb alapanyagot egyenesen olaszországból szállítják neked, így az ízélmény garantált. A recept eredeti nápolyi olasz családi recept , melyről küldenek neked egy kis füzetkét digitálisan. Miközben kelnek a pizzák elkészítjük az olaszok kedvenc szószát a pestót friss sajtokból, magokból és fűszernövényekből. Lesz levegőben kézzel nyújtás, megfelelő rétegrend kialakítása és a tökéletes sütést is megtanulhatod, így biztosan otthon is bátran nekiállhatsz, a siker nem marad el. Minden résztvevő 2 pizzát készít el a workshop 3 órája alatt. A tanfolyam során korlátlanul fogyaszthatók különböző finomságok (szószok, pizzák, sajtok), és a résztvevő a tanultakról online és írásos anyagot is kap.

Résztvevők száma

2 fő (csoport részeként)

Egyéb feltételek, információk

Előzetes bejelentkezés, időpontfoglalás szükséges az ajándékutalványon található elérhetőségeken.

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Budapest

Felhasználási feltételek:

Előzetes bejelentkezés, időpontfoglalás szükséges az ajándékutalványon található elérhetőségeken.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is
Ursa Maior Kreatív Műhely AKCIÓ -7%

Színes házi tészták készítése kurzus

2 órás foglalkozás 1 főnek, a helyszín Budapest
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
Ursa Maior Kreatív Műhely AKCIÓ

Sajtkészítő kurzus ajándékutalvány

3 órás foglalkozás 1 főnek, a helyszín Budapest
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
Ursa Maior Kreatív Műhely

Sushikészítés kurzus ajándékutalvány

3 órás foglalkozás 1 főnek, a helyszín Budapest
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
Ursa Maior Kreatív Műhely

Kutyakeksz készítő workshop

Hogy kedvenced a legjobbat kapja
 Nézd meg Megnézem