Online borkóstoló a tokaji Harsányi Pincészet boraival

3 alkalmas online kóstoló, 6 üveg tokaji borral, házhozszállítással

Online borkóstoló a tokaji Harsányi Pincészet boraival
Online borkóstoló a tokaji Harsányi Pincészet boraival
Akciós
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Harsányi Pincészet az otthonodba hozza a borkóstolás élményét

Van programod csütörtök estére? Ha-ha jó vicc! Mit csinálnék? Nyomogatom a távirányítót, sorozatot nézek vagy pörgetem a telefon képernyőjét... Helyette egy borozós este a barátokkal? Nem viccelünk! Attól, hogy mindenki kénytelen otthon maradni, még nem kell lemondani mindenről. Szerintünk fontos átélni ezeket a közösségi élményeket ebben az időszakban is. Ezért online kóstolókat hirdetnek, biztonságos házhozszállítással.

Mit fogsz kapni ?

  • Hat palackos tokaji Harsányi borválogatást kedvezményes áron!
  • Kiszállítják Neked a borokat ingyen!
  • Közösségi élményt az online térben, otthonról, kényelmesen.

Kovács Marci minden csütörtök este mesél majd minden csodát a borokról, borkóstolásról, mindezt interaktív formában video chaten keresztül. Kérdezhetsz Marcitól, sőt beszélgethetsz is a többiekkel! Ha nem vagy járatos a video chatben, akkor se izgulj, segítséget fogsz kapni a program használatához!

Minden csütörtök este 18:00-tól két bor kóstolására kerül sor, ezért egy kóstoló sorozat három csütörtök esti alkalmat tartalmaz (6 palack). Az aktuális borsorról érdeklődj a pincészetnél!

Harsányi Pincészetről

Sárospatakon, a Tokaji történelmi borvidék szívében, közvetlenül az ország egyik legszebb kirándulóhelye, a Megyer-hegyi tengerszem alatt található 12 hektáros szőlőbirtok. A négy csodálatos mikroklimatikus és talajadottságokkal rendelkező dűlő - a Királyhegy, a Megyer, a Kútpatka és a Ciróka varázsolják a borokat oly egyedivé és utánozhatatlanná. Ezt az egyedülálló terroirt a riolittufából építkező vulkanikus kőzetek, a különleges nyiroktalaj valamint a Bodrog közelsége alakítják. Ez a ritka és szerencsés együttállás ruház fel kivételes személyiséggel minden egyes tételt. Nagy tiszteletben tartják a természet e nem mindennapi ajándékát, ezért elkötelezett hívei az organikus gazdálkodásnak. Olyan borokat készítenek, melyek képesek megmutatni dűlőik egyéni adottságait, terroirjuk jellegzetességeit. A három klasszikus tokaji szőlőfajtával: furminttal, hárslevelűvel és sárgamuskotállyal dolgoznak. A hagyományok tiszteletben tartása mellett modern borstílust képviselik. A borkészítés során fontosnak tartják a friss gyümölcsös jegyek megőrzését és dűlőink egyedi jellegzetességeinek hangsúlyozását visszafogott alkoholfok mellett.

Egyéb információk, tudnivalók

Előzetes bejelentkezés szükséges, e-mailen vagy telefonon. Az ajándékutalvány beváltható a Harsányi Pincészet webáruházában online borvásárlásra is.

érvényességi ideje

Felhasználás helye

harsanyipinceszet.hu

Felhasználási feltételek:

Az ajándékkártya a Harsányi Pincészetnél váltható be 3 alkalmas, 6 tételes online borkóstolóra, vagy online borvásárlásra is, készpénzre nem váltható. Az ajándékkártya csak teljes értékén váltható be, névérték alatti felhasználás esetén a különbözet visszatérítésére nincs lehetőség. Az ajándékutalvány beváltható a Harsányi Pincészet webáruházában online borvásárlásra is.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Borélmény a Harsányi Kézműves Borászatban Tokajon

Borkóstoló, helyben történő vagy online borvásárlás
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Nyolckerék meghajtású ATV túra

Az alapár 30 percre, 5 főre vonatkozik, a helyszín Sződ
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Terepjárós piknik

Az ajándékutalványt 1-3 fő használhatja fel 4 dunántúli helyszín egyikén
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
Paniq Szoba

Láthatatlan erdő szabadulószoba

Az alapár 2 főre vonatkozik, a helyszín Budapest
 Nézd meg Megnézem