ÖKO-PARK Panzió és Étterem, Szarvaskő ajándékutalvány

Kalandok és élmények a Bükkben

ÖKO-PARK Panzió és Étterem, Szarvaskő ajándékutalvány
ÖKO-PARK Panzió és Étterem, Szarvaskő ajándékutalvány
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab

Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Finomságok, kényeztetés, romantika a természetben

Bármelyik évszakban rabul ejti a szívet Szarvaskő, hazánk egyik legszebb fekvésű települése a Bükkben. Ajándékozd annak, aki számára fontos a környezettudatos, fenntartható, zöld életmód, a természetközeliség, a csend. Egyedi az élményben, hogy mindez kényeztetéssel párosul. Nagyszerű ajándékötlet ifjú pároknak, de örökifjaknak is, akik éppen évfordulót ünnepelnek. Kedveskedj az élménnyel Valentin napra, karácsonyra, téli, nyári, őszi kikapcsolódásra, tavaszi feltöltöltődésre!

Az ajándékutalványt az öko-parkban szállásra és étkezésre lehet felhasználni.

Az étteremben a hagyományos étkeken kívül szabadtűzőn, grill és BBQ technikával készült finomságokat is kínálnak. Programjaik között szerepelnek grill- és BBQ csapatépítő sütések is, ahol átélhetik az együttfőzés örömét, izgalmát. Még akár a sörfőző workshopban is részt lehet venni!

Az Öko-Park Panzió Magyarország első, minősített allergénmentes szálláshelye Szarvaskőn, a Bükki Nemzeti Park szívében egy idillien szép, erdők és hegyek övezte érintetlen völgykatlanban fekszik, ősdiófás parkban. Szubalpin klímával, változatos élővilággal, védett növényekkel, különleges ásványokkal a Szarvaskői várrom és az Eger-patak ölelésében, Eger mellett 6 km-re várja a természet szerelmeseit. Az Öko-Park a tömegközlekedéssel érkezők számára is könnyen elérhető, buszmegálló és vasútállomás öt perc sétára található.

Várja a kedves Vendégeket

  • modern, hegyvidéki stílusban felújított szobák
  • kültéri, fűthető fürdő dézsa
  • finn szauna és a legújabb Gasztro-wellness szolgáltatás, sörfürdő

A Recepció és a Drinkbár 7-20 óra között rendelkezésre áll. Túralehetőségekről, menetrendekről, látnivalókról, nyitvatartási időkről is informálja a vendégeket. Az Öko-Park teljes területén szélessávú, vezeték nélküli internet( WIFI) biztosított. Kisgyermekkel érkező vendégek részére babaágy ágyneművel illetve babafürdető kád igénybe vehető térítés mentesen.

Gyermekek számára a fajátszótér, homokozó, lengőteke, ping-pong, társasjátékok nyújtanak szórakozási lehetőséget a biztonságosan elkerített Öko-Parkban. Az akadálymentesített területen babakocsival vagy kerekesszékkel való közlekedés sem jelent problémát. A panzió és a kemping teljes területén szelektíven gyűjtik a hulladékot. A panzió épületében előzetes egyeztetést követően lehetőség van túravezetést igényelni.

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Szarvaskő

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány az Öko-park Panzió és Étterem szállás és étkezés szolgáltatására váltható be. Előzetes bejelentés szükséges az ajándékutalványon találhartó elérhetőségen.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is
Öko-Park Panzió

Feltöltődés a Bükk szívében, hétköznapokon

3 nap/2 éj 2 fő részére, félpanzió, üdvözlő ital, 5 tételes borkóstoló
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
Öko-Park Panzió

Feltöltődés a Bükk szívében

3 nap/2 éj 2 fő részére félpanzió, üdvözlő ital, 5 tételes borkóstoló
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Volcz Családi Birtok Étterem ajándékutalvány

házias ételek, a meleg otthon hangulata Ajkán
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
Betyárjó falatozó

BetyárJó Falatozó ajándékutalvány

Magyaros ízvilág Zalaszentgróton ...mert kell egy jó falat!
 Nézd meg Megnézem