Motoros sárkányrepülés Budapesten és a Dunakanyarban

Az ajándékutalvány alapára 1 főre szól, Budakeszi felszállással

Motoros sárkányrepülés Budapesten és a Dunakanyarban
Motoros sárkányrepülés Budapesten és a Dunakanyarban
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Bakancslistás élményrepülés – ajándékutalvány

Alighanem sokaknak dédelgetett vágya átélni a határtalan szabadság érzését: szupermenként hasítani a levegőt és madártávlatból letekinteni a tájra, miközben érezni a sebességgel járó menetszelet. Ha ezzel a fantasztikus élménnyel szeretnél meglepni valakit, hogy kipipálhassa a bakancslistáján, ajándékozz neki sárkányrepülős sétarepülést!

Egy kisszoba méretű szárnnyal a fejünk fölött meg lehet látogatni a biatorbágyi viaduktot, a Budai-hegységet, a főváros nevezetességeit, vagy a Dunakanyart, miközben 360 fokos panorámában gyönyörködhet.

A sárkányrepülőt Tóth Ferenc, "pamacs" vezeti, aki 1977-ben ismerkedett meg a sárkányrepüléssel és 6 évig a Magyar válogatott keret tagjaként sok hazai és nemzetközi versenyen vett részt. Eddig több mint 10 ezer órát repült különböző sárkányokkal és eljutott többek között Párizsba, a Loire menti kastélyok fölé és Drezdát is madártávlatból, sárkányrepülőről szemlélhette útja során. Az aktív repülés mellett rendszeresen oktatja a repülés iránt érdeklődőket itthon és külföldön (Franciaországban, Görögországban, Horvátországban) egyaránt.

Résztvevők száma

1 fő

Korhatár

Alsó korhatár 6 év. Aki még nem töltötte be a 18 életévét, szülei hozzájárulása szükséges, és az, hogy a gyermeket elkísérjék a programra.

Egyéb feltételek, információk

Az élményben nem vehetnek részt azok, akiknek a testsúlya meghaladja a 130 kg-ot. A sétarepülésre a leírt útvonal helyett mást légi útvonalat is lehet kérni. A sárkányrepülő nyitott, ezért javasoljuk, hogy öltözzön az évszaknak megfelelően rétegesen.

A sárkányrepülés nagymértékben függ az időjárástól. Amennyiben az időjárás kedvezőtlen feltételei miatt el kell halasztani a repülést, úgy lehetőséget biztosítanak egy másik alkalommal új időpont lefoglalására. Repülésedről videót készítenek, melyet azonnal áttöltenek neked, kérjük, hozzon magával egy külső winchestert – ennek ára 3.000 Ft

A választható csomagok:

  • 20 perc, ínycsiklandozó repülés (a repülési érzékek stimulálása)
  • 30 perc, Budapest látképe, (a budai oldalról nézve)
  • 60 perc, Csepel sziget, Délegyházi tavak színkavalkádja
  • 80 perc, a Dunakanyar végigrepülése

Egy lehetséges repülési útvonal

A sétarepülést egy rövid tájékoztatás előzi meg, melynek során a résztvevő megismerkedhet a sárkányrepülővel és a pilótával. Ezt követően elfoglalja helyét a pilóta mögötti ülésben. Felbőg a motor, és a sárkányrepülő a magasba emelkedik. 500 m magasan, 100-110 km sebességgel emelkedőben Biatorbágy irányába repülnek és megnézik a Viaduktot. Itt délnek veszik az irányt a kanyargós M0 fölött repülve feltűnik a Duna Csepel szigeti része. Balra fordulva egy mindig zöldellő golf pálya és a szoborpark fölött repülnek, majd célba veszik a Szabadsághegyet, jobbra nézve feltűnnek a Duna hídjai, a Vár, a Parlament, a Margit sziget. Előttük Csillebérc, a régi úttörő város színhelye és a János hegyi kilátó. Ezután visszatérnek a repülőtérre.

20 perc

19 900 Ft

30 perc

27 500 Ft

60 perc

44 900 Ft

80 perc

49 900 Ft

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Budakeszi, Farkashegyi repülőtér (a repteret Budakeszi/Páty felől és az 1. számú főközlekedési út felől lehet megközelíteni)

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány a hátlapján megadott elérhetőségeken, előre egyeztetett időpontban használható fel, készpénzre nem váltható. Az ajándékutalvány nem névre szól, átruházható. Az ajándékutalvány csak teljes értékén váltható be, névérték alatti felhasználás esetén a különbözet visszatérítésére nincsen lehetőség.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Minihelikopteres repülés Budapesten és a Dunakanyarban

Az ajándékutalvány 1 főre szól, az alapár 20 perces repülés
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Szelek szárnyán, a Mátra és Eger madártávlatból

Sétarepülés sárkányrepülővel vagy sportrepülővel
 Nézd meg Megnézem