Motoros siklóernyőzés a Dunakanyarban

Motoros siklóernyőzés a Dunakanyarban
Motoros siklóernyőzés a Dunakanyarban

Megrendelhető:

Megrendelhető nyomtatható formában
Letölthető, otthon nyomtatható formában

 

Megrendelhető papír utalványként
Papír utalványként
Személyes átvétel:
GLS Házhoz szállítás:
Pick Pack pont Pick Pack pont:
Letölthető: ingyenes
azonnal
Darab

Megrendelhető:

Megrendelhető nyomtatható formában
Letölthető, otthon nyomtatható formában

 

Megrendelhető papír utalványként
Papír utalványként
Személyes átvétel:
GLS Házhoz szállítás:
Pick Pack pont Pick Pack pont:
Letölthető: ingyenes
azonnal

Biztonságos repülés profi pilótával, ajándék videóval - ajándékutalvány

A madarakkal együtt repülni, szabadon, nem egy zárt szerkezetben, hanem teljes testtel a levegőben, miközben arcunkba csap a szél. Lenyűgöző és felejthetetlen látvány és élmény!

Az ajándékozott Magyarország talán legszebb tája, a Dunakanyar felett repülhet kettesben egy profi pilótával, a legmodernebb motoros siklóernyők egyikével. A repülés árában van fotószolgáltatás is, így az átélteket otthon újra felidézhetitek néhány kép és egy rövid videó segítségével.

A tandemrepülés örök életre szóló fantasztikus kaland!

A helyszínről

A felszállóhely előre egyeztetés alapján Budapest környékén. A bázis a Dunakanyarban, Dunabogdány határában található. A repülések alkalmával innen startolva számtalan csodálatos tájat szemlélhetünk meg madártávlatból.

Érdekes elnézni fentről a hétvégi turistaáradatot Visegrádon, bekukkantani fentről a fellegvárba, szemlélni az emberi kéz alkotásait, a félbehagyott vízierőművet, az újonnan épült hatalmas szállodákat, melyek mind eltörpülnek a magas dombok és hegyoldalak zöld tömege között. 700 m-ről a Duna szinte csak egy nagyobbacska patakocskának látszik és gyönyörűen kivehető maga a Duna kanyarulata.

A Dunán átröppenni csak egy pillanat, néhány percen belül akár Vácot, Verőcét, Nagymarost és a Duna-Ipoly Nemzeti parkot is megtekinthetjük felülről. Hosszabb túra alkalmával a Dömössel szemközti sziklafalba vájt remetebarlangba tekintés, vagy Szentendre kacskaringós utcácskái madártávlatból felejthetelen élményt nyújtanak!

A siklóernyő mára olyannyira megszokott jelenséggé vált, hogy a madarak is elfogadtak minket szomszédaikul és gyakran szegődnek mellénk a repülés során. Együtt repülni egy hatalmas szárnyú ragadozó-madárral igazi unikum, melyet a siklóernyőn kívül más repülőszerkezetek utasai nemigen élhetnek át! Fentről megpillantani és békésen követni őzet, szarvast, vagy szemmel követni a Dunát éppen átúszó vaddisznót igazi kaland!

Résztvevők száma

1 fő

Korhatár

18 év

Egyéb feltételek, információk

Az ajándékutalvány beváltása előtt előzetes egyeztetés szükséges, az utalványon található elérhetőségeken.

Minimális utas-súly: 25 kg. Maximális utas súly: motoros és motor nélküli repülés esetében is egyaránt max. 110 kg.

Ajándék

Külső kamerás felvételek, amik pendrive-on elvihetők.

1 fő 20 perc

18 900 Ft

1 fő 30 perc

24 900 Ft

1 fő 45 perc

33 900 Ft

2 fő 2 x 25 perc

39 900 Ft

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Budapest környéke

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány a rajta megadott elérhetőségeken, előre egyeztetett időpontban használható fel, készpénzre nem váltható. Az ajándékutalvány nem névre szól, átruházható. Az ajándékutalvány csak teljes értékén váltható be, névérték alatti felhasználás esetén a különbözet visszatérítésére nincsen lehetőség.

Hasonló ajánlatok