Motoros siklóernyős tandemrepülés

Repülési helyszín váci felszállással a Dunakanyar

Motoros siklóernyős tandemrepülés
Motoros siklóernyős tandemrepülés
Akciós
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab

Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Élményrepülés siklóernyővel választható helyszíneken – ajándékutalvány

Tapasztald meg a végtelen szabadságérzést! Próbáld ki a motoros repülés legegyszerűbb formáját!

Itt kerülhetsz a legközvetlenebb kapcsolatba a környezettel, hiszen az utas a pilóta előtt ül és látóterét, se szárny, se kabin, se szélvédő nem korlátozza, így övé a teljes panoráma és belekóstolhat a repülés szabadságának hamisítatlan ízébe!

A siklóernyő repülési sebessége 25-45 km/h között mozog, így nem egy elsuhanó világ képeiből kell gyorsan megcsípnie néhányat, jut idő nyugodtan szemlélődni. Lehet pár méter magasan suhanni egy búzatábla felett, egy kanyargó patak mentén vadregényes tájak szívébe hatolni, tavak víztükre fölött repülni, vagy kiemelkedni több száz méter magasra és onnan csodálni a panorámát. Aki úgy érzi, hogy fél a repüléstől, annak ez egy igazán jó lehetőség, hogy a motoros siklóernyőzés által megélhető varázslatos élmények, feledtessék a félelmet!

A motoros siklóernyő azaz a trájk repülés előnye hogy nem kell hozzá hegyoldal vagy speciális csörlős berendezés és nem függ annyira az időjárástól mint a gyalogos siklóernyőzés. A felszálláshoz elegendő egy 20-30 méteres füves vagy betonpálya.

Repülési helyszín

  • Vác és környéke (Dunakanyar)

A résztvevők száma

1 fő

Egyéb feltételek és információk

A repülés 14 éves kor alatt csak szülői beleegyezéssel történhet, felső korhatár nincs. A repülésben minimum 30 kg és maximum 115kg súlyú utasok vehetnek részt. Az egyéb szükséges tudnivalókat (érkezés, öltözék, stb.) a repülés előtti lehet egyeztetni a szolgáltatóval. A megvalósítás időjárás függő, láthatóan rossz idő esetén új időpontot kell egyeztetni. A repülések időjárás függőek, március 1. és december 1. között lehetségesek.

A megvalósítás időjárás függő, láthatóan rossz idő esetén új időpontot kell egyeztetni. Javasolt öltözet: Kényelmes, sportos öltözék, az aktuális időjárásnak megfelelően. Napszemüveg ajánlott

15 perc

22 900 Ft 19 990 Ft

30 perc

35 900 Ft 28 990 Ft

40 perc

43 900 Ft 37 990 Ft

60 perc

59 900 Ft 55 990 Ft

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Vác és környéke (Dunakanyar)

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány kizárólag a FlyGuru Motoros siklóernyős tandemrepülésére használható fel, készpénzre nem váltható. Előzetes bejelentkezés szükséges az ajándékutalványon található elérhetőségen. Az ajándékutalvány csak teljes értékén váltható be, névérték alatti felhasználás esetén a különbözet visszatérítésére nincs lehetőség.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Sasok szárnyán, siklóernyős tandemrepülés ajándékutalvány

Ajándék GoPro kamerával készült Full HD videó
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Siklóernyős tandemrepülés műrepülő pilótával

Emlékvideóval, Székesfehérvár vagy Csákberény
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Égi lovagok, motoros siklóernyőzés ajándékutalvány

Gödöllői felszállással, ajándék videóval
 Nézd meg Megnézem