Mongolian Barbecue étterem korlátlan étel- és italfogyasztás ajándékkártya

Darab
5 490 Ft

Lakassátok jól a bennetek rejlő falánk mongolt!

Íme, egy kiváló ajándék születésnapra, ballagásra vagy éppen hétvégi kedveskedésnek!

A Mongolian Barbecue étterembe szóló ajándékkártyával a gasztronómia mennyországába adsz belépőt. Amint az étterem jelmondata szól, itt aztán szabadjára engedhetitek a bennetek rejlő falánk mongolt…
Elegáns és hangulatos környezetben, széles és folyton változó ételválaszték, zamatos borok, minőségi hazai pálinkák várják a betérőket.

A svédasztalról közel 100 féle étel választható, a húsokon kívül grillezhető illetve párolt zöldségek, továbbá hideg és meleg előételek, készételek, köretek, hideg libamáj, sajttál, gyümölcssaláták, friss gyümölcsök, étvágygerjesztő olíva bogyók, libatepertő, magyaros ízelítők, friss és kevert saláták, dresszingek és megannyi finomság. A látvány grillpultnál különleges fűszerezésű pácolt húsok süttethetők meg.

Ajándékozz fenséges lakomát a kánok otthonába!

A kedves vendégeket a hét bármely napján, az év bármely szakában korlátlan étel-, és italfogyasztás várja, amelyben benne foglaltatnak szénsavas és rostos üdítők, jeges tea, ásványvíz, valamint kétféle csapolt sör (Tuborg) és 6 féle Eger illetve Balaton környéki folyó bor.

Az ajándékkártya a vásárlástól számított 1 évig érvényes.
  • Budapest, Mongolian Barbecue étterem - 1125 Budapest, Márvány utca 19/ a.
Az ajándékkártya beváltható a Mongolian Barbecue étteremben korlátlan étel- és italfogyasztásra, a hét bármely napján, az év bármely szakában. Asztalfoglalás: 06-1-212-3743, 06-1-356-63-63 telefonszámokon.