Mazda Mx-5 kabrió bérlés

Élményvezetés ajándékutalvány 1-2 fő részére 2 napra

Mazda Mx-5 kabrió bérlés
Mazda Mx-5 kabrió bérlés
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab

Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Élményvezetés általatok választott úticéllal

Ajándékba kabrió bérlés? Nem is olyan rossz ötlet! Amennyiben szeretnéd meglepni kedvesedet, édesapádat, feleségedet, barátodat, szomszédodat vagy anyósodat, akkor garantáltan nem marad mosoly nélkül. Ajándékozd esküvőre! Természetesen ilyen esetekben igény szerint díszítik az autót!

A 2 személyes csodajárgánnyal te választod meg az úticélt! Száguldozz végig a Dunakanyarban, ugorj le strandolni egyet a Balatonra, vagy vidd el párodat egy romantikus esti programra, és nézzétek a csillagokat az autóból! Ha már próbáltad azért, ha pedig még nem, akkor itt az idő, az élmény garantált!

Elsőként kiválasztod az autót, megmutatják csínyját-bínyját, mit hol talász, mit próbáljatok ki feltétlenül és mit ne véletlenül se. Ezután tudtok választani egy túralapot, függően attól mennyi időre és mekkora távra tervezitek a bérlést. Dunakanyar túra, Balaton kör, Mátra látogatás, Városnézés Budapesten, Romantikázás a Bánki-tónál, Pilisi csúcstámadás? Bármelyiket is válasszátok kaptok egy túraszettet, térképrészletekkel, túralappal, célállomásokkal és jó pár kérdéssel, melynek teljesítése után meglepetést kaptok ajándékba a túra után.

A Mazda MX-5 tulajdonságai

Mazda Mx-5 cabrio limitált open air kiadás. Természetesen hátsó kerék hajtású aszfaltbetyár. Felszereltsége: vezető és utasoldali légzsák, elektromos ablakok, elektromos tükőr, bőr ülések, szélfogó, stylebar, gyári CD-s autórádió, mely kompatibilis iphonnel és android telefonokkal. Emellett ülésfűtés, szélvédő fűtés és tükőr fűtés biztosítja, hogy télen is komfortosan tudjunk gyönyőrködni a tájban.

Résztvevők létszáma

1-2 fő

Korhatár

nincs

Időtartam

2 napra

Egyéb feltételek és információk

A programhoz szükséges kellékeket, eszközöket biztosítják! A gépjárművet csak érvényes "B" kategóriás jogosítvánnyal lehet vezetni a KRESZ szabályainak betartása mellett. Időpontfoglalás a regisztrálás után lehetséges a foglaltsági naptár alatti űrlap kitöltésével!

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Szentendre

Felhasználási feltételek:

Előzetes bejelentkezés szükséges az ajándékutalvány található elérhetőségeken.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Trabant túra a Dunakanyarban

Ajándékutalvány 1-4 fő részére, kincskereséssel
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Sárkányhajózás Szentendrén vagy a Dunakanyarban

Ajándékutalvány 8-20 fő részére
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Kincskeresés Indiana Jones módra

Ajándékutalvány társaságoknak Szentendrén, 2-6 fő részére
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

GPS-es ereklye kereső játék

Térképes komplex kincskereső játék, 2-6 fő részére
 Nézd meg Megnézem