Mátrix, élmények a fantázia birodalmában

VR és szimulátor, gamer ajándékutalvány

Mátrix, élmények a fantázia birodalmában
Mátrix, élmények a fantázia birodalmában
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
GLS kiszállítás
Személyes átvétel
Darab

Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
GLS kiszállítás
Személyes átvétel

Digitális élmény felsőfokon, a hely ahol bármi lehetséges

Felhőtlen szórakozás vár a családra, gyerekekre, barátodra, bárkire, akit meglepsz ezzel a különleges ajándékkal! Nemcsak a világ, hanem egy korlátlan univerzum nyílik ki előttetek! Fantasztikus ajándék karácsonyra, születésnapra, névnapra, gyereknapra...

Kíváncsi vagy hol tart jelenleg a digitális szórakozás legmodernebb ágazata? Kipróbálnád milyen F1-es pilótaként indulni a futamokon? Oculus Quest 2 VR gépekkel szabad mozgásteret kapva próbálhatod ki magad többek között katonaként, jediként vagy éppen zombivadászként – jelenleg több mint 25 játék áll rendelkezésedre. Nyomhatjátok szólóban, párosban, de akár mobillal kiegészülve 15-en is, így VR masinák kiváló platformot adnak csapatépítő játékokhoz is.

Minden aszfaltbetyár kormányt ragadhat, hogy a szimulátorokba ülve bizonyítsa: ő az utak valódi királya! Legyen szó bármelyik autós játékról, egyedileg kialakított, Red Bull versenyszimulátorokkal mindig a pályán érezheted magad. Vagy éppen a levegőben, a Hungaroringen, az űrben… Csak rajtad áll, hiszen itt egy F1-es autó, egy roncsderbi járgány vagy egy rally autóba is beülhetsz!

Résztvevők száma

  • 1 fő

Időtartam

  • 2 óra játék a VR (időkorlát – maximum 1 óra) és szimulátor eszközökön!

Egyéb feltételek és információk

A felhasználás előtt előzetes időpont egyeztetés szükséges. A VR (Virtuális valóság) 12 éves kor alatt nem vehető igénybe! 12 év alatt csak szülői felügyelettel lehet látogatni a helyet.

  • Ez egy olyan hely, ahova bármikor lejöhetsz a haverokkal gamelni egyet. Egy hely, ahol nem jön zavarba a személyzet, ha megkérdezed milyen FPS játékok vannak, vagy hogy hány hertzes a monitor. Egy hely, ahol minden úgy van kialakítva, hogy otthon érezhesd magad, miközben a látvány szinte leviszi a hajad. High-tech rendszer, hűségprogramok, változatos, az országban egyedülálló géppark és isteni kaják, ha úgy érzed lement a HP-d.

  • Apropó, gépek! Azt tudtad, hogy itt profi számítógépek és konzolok (van mindből!) mellett, VR-t, arcade játékokat, versenyszimulátorokat, bootcamp szobát, foci arénát és még egy oktagont is találsz? „Próbáljátok ki Magyarország legnagyobb gaming centerét! Nyomjatok egy FIFA bajnokságot az új generációs konzolokon, lépjetek be a Virtuális Valóság izgalmas világába vagy ragadjatok kormányt és képzeljétek magatokat F1-es pilóták helyébe az autószimulátorok üléseiben! Felhőtlen szórakozás az egész család számára.

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Budapest

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges az utalványon található elérhetőségen!

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Avatar, gold ticket a végtelenbe

Mindent kipróbálhatsz hazánk legnagyobb gaming centerében!
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Családi élménynap a jövőben gamereknek ajándékutalvány

4 főnek 5 órás VR, szimulátor, gamer élmény
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Dupla csúcs, határtalan kaland pároknak ajándékutalvány

2 főnek 3 órás VR, szimulátor, gamer élmény
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
Bad Chicken

VIP virtuális valóság játék, parti a barátokkal

60 perc játékidő, 5 gépen, a helyszín Budapest
 Nézd meg Megnézem