Maserati élményvezetés ajándékutalvány

Te kitalálod, mi rányomtatjuk! Az üzeneted legfeljebb 50 karakter lehet, de üresen is hagyhatod ezt a mezőt.

Darab
41 000 Ft

Add át négyszáz lóerő megzabolázásának élvezetét!

Hangorkán tör elő a dupla kipufogóvégeken, feldübörög a több mint négyszáz lóerős motor, a volánnál ülőt elárasztja az adrenalin, majd padlógáz, és a közel ötezer köbcentis nagyvad csikorgó kerekekkel kilövi magát. Talán a barátod, kedvesed, testvéred épp egy ilyen egzotikus autó, egy hamisítatlan olasz gépcsoda vezetéséről álmodik? Itt a lehetőség, hogy boldoggá tedd! Ajándékozd meg a hol állatian üvöltő, hol meg lágyan duruzsoló fantasztikus sportautó vezetési élményével! Többek szerint a Maserati GT S a világ legszebb hangú autója. Kísérd el a szerencsés embert a nagy napon és örökítsd meg az örömét!

Az élményt fokozza, hogy a kocsival nyílt autópálya szakaszon és a sportkipufogók élvezete miatt alagútban is lehet száguldani!

Ajánlatunkból standard kört, vagy akár exkluzív kört is választhatsz annak, akit megajándékozni szeretnél. Összesen hatféle csomag vár.

Standard kör
Standard kör, 7-8 km megtétele oktatóval.
Premium kör
Prémium kör, 14-16 km megtétele oktatóval.
Exclusive kör
Exclusive kör, 34-35 km megtétele oktatóval.
Standard kör emlékcsomaggal
Standard kör, 7-8 km megtétele oktatóval + Emlékcsomag, mely tartalmaz egy keretes fényképet, egy névre szóló tanúsítványt és egy dossziét.
Premium kör emlékcsomaggal
Premium kör, 14-16 km megtétele oktatóval + Emlékcsomag, mely tartalmaz egy keretes fényképet, egy névre szóló tanúsítványt és egy dossziét.
Exclusive kör emlékcsomaggal
Exclusive kör, 34-35 km megtétele oktatóval + Emlékcsomag, mely tartalmaz egy keretes fényképet, egy névre szóló tanúsítványt és egy dossziét.

Az ajándékutalvány a kibocsátástól számított 1 éven belül használható fel, a vezetési szezon idején, időjárás függvényében március közepétől november közepéig.

A próbavezetésekek Budapesten, a Aqaworld Resort Budapest Hotel (IV. Íves u. 16.) főbejáratától indulnak.

Előzetes bejelentkezés szükséges, e-mailben vagy telefonon: info@probavezetés.hu +36 30 205 9744.

http://www.probavezetes.hu/

Az ajándékutalvány kizárólag a kibocsátó Próbavezetés.hu Kft.-nél váltható be. A vezetési szezon idején, időjárás függvényében március közepétől november közepéig! Előzetes bejelentkezés szükséges, e-mailben vagy telefonon: info@probavezetés.hu +36 30 205 9744
Készpénzre nem váltható. Az ajándékutalvány nem névre szól, átruházható. Az ajándékutalvány csak teljes egészében váltható be, névértéken felüli felhasználás esetén, névértéken beszámításra kerül, a névérték feletti rész bármely elfogadott fizetőeszközzel fizethető. Névérték alatti beváltás esetén a különbözet visszatérítésére nincsen lehetőség. Az ajándékutalvány a kibocsátástól számított 1 éven belül használható fel, a vezetési szezon idején, időjárás függvényében március közepétől november közepéig, amelynek pontos dátuma a kártya azonosító segítségével lekérdezhető a www.kartyaplaza.hu weboldalon.