Lovasbemutató a Lázár Lovasparkban csárdai étkezéssel ajándékkártya

Te kitalálod, mi rányomtatjuk! Az üzeneted legfeljebb 50 karakter lehet, de üresen is hagyhatod ezt a mezőt.

Darab
15 500 Ft

Élmény a szemnek, léleknek és a gyomornak!

Ajándékozd meg szeretteidet egy felejthetetlen lovasprogrammal a fővárostól alig 35 km-re, Domonyvölgy szívében található Lázár Lovasparkba! A Gödöllői-dombság festői, tavakkal tarkított völgyében található helyszín a kikapcsolódásra, kalandra és magyaros vendéglátásra vágyó hazai és külföldi turisták kedvelt célpontja.
A lovasparkba érkező vendégeket a csárdák előtt frissen sült sajtos-magvas, tepertős pogácsával, ágyaspálinkával és ásványvízzel fogadják. Az előadás programjában többek között szerepel négyesfogathajtás, pónifogathajtás, nomád lovasíjász harci bemutatója: lóról íjazás, dárdavetés, csikósok bravúrjai, idomított szamár, „Sissi” dámalovas bemutatója huszárokkal.

Az előadás után a magyar konyha látványos és ínycsiklandó remekeivel kényeztethetik magukat a vendégek, a program végén pedig hangulatos erdei kocsikázáson vehetnek részt, valamint megtekinthetik a Lázár Lovaspark látnivalóit, szakszerű vezetéssel.

Az istállókkal, falusi udvarral, valamint több csárdával és látványkonyhával, borospincével büszkélkedő park, farm tulajdonosai Lázár Vilmos és Zoltán, fogathajtó világbajnokok. Egy teremben a pályafutásuk sikereit bemutató érmek, serlegek, kupák óriási gyűjteménye, továbbá a díjhajtáshoz, a marathon- és az akadályhajtáshoz használt kocsik is láthatók.

Lepd meg a színes programmal rokonaidat, barátaidat születésnap, évforduló, ballagás alkalmából vagy csak úgy, hogy egy unalmas napot emlékezetessé varázsolj!

Az ajándékkártya a Lázár Lovasparkban Lovasbemutató programon való részvételre használható fel, csárdai étkezéssel, 2 fő számára.
Az előadások minden nap 12 órakor, 15 órakor és 17 órakor kezdődnek, minimum 20 fő esetén, előzetes bejelentkezés alapján.
Az előadás programja

 • Négyesfogathajtás, pónifogathajtás, csikósok
 • Nomád lovasíjász harci bemutatója: lóról íjazás, dárdavetés
 • Csikósok bravúrjai, lófektetés, -ültetés, ostorpattogtatás
 • Játék a vendégek bevonásával: üvegleverés karikás ostorral
 • Csikósverseny
 • Négyökrös szekér
 • Idomított szamár mókás bemutatója
 • „Sisi” - dámalovasunk bemutatója huszárokkal
 • Puszta ötös fogat
 • Finálé

A program végén a vendégek kellemes erdei kocsikázáson vehetnek részt, valamint megtekinthetik a Lázár Lovaspark látnivalóit szakszerű vezetéssel.

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 1 évig érvényes.
 • Lázár Lovasparkban, 2182 Domony-Domonyvölgy, Fenyő utca 47.
Az ajándékkártya kizárólag a Lázár Lovasparkban váltható be. Előzetes időpont egyeztetés szükséges. (Tel: +36 30 683 5341; e-mail: lazarlovaspark@lazarlovaspark.hu). Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, csak teljes értékében használható fel, névérték alatti beváltás esetén a különbözet visszatérítésére nincs lehetőség.