Libri ajándékkártya

Darab
5 000 Ft

Nyiss meg számára egy új dimenziót!

A könyvélmény elvehetetlen ajándék! Ha valaki szeret olvasni és falja a könyveket, nem kérdés, hogy mivel lepjük meg névnapjára, születésnapjára vagy csak úgy kedveskedésből. Ám ki tudja, hogy mi mindent gyűjtött már be a könyvtárába és vajon mi az az újdonság, aminek igazán örülne? A megoldás a Libri ajándékkártyája! Ezzel a meglepetéssel te is olvashatsz… az ajándékozott gondolataiban, hiszen éppen azt fogja kapni, amire a legjobban vágyik. A Librinél sok-sok polcnyi a kínálat újdonságokból, akciós könyvekből és antikvár kötetekből. Sőt, lehet böngészni e-könyvek, filmek és zenei kiadványok széles választékában is.
Ajándékoddal kalandra hívsz és megnyitsz új világokat! Több lesz tőle, akinek adod.

Az ajándékkártyával könyvek, filmek és zenei kiadványok óriási kínálatából lehet vásárolni.

A Libri ajándékkártya a feltöltés dátumától számított 12 hónapig érvényes.

A Libri ajándékkártya a feltöltés dátumától számított 12 hónapig érvényes, a rátöltött összeg az érvényességi idő alatt használható fel. A kártyával tetszőleges alkalommal vásárolhat a Libri Könyvesboltok és a libri.hu kínálatából. Fizetéskor a vásárlás összege levonásra kerül a kártya egyenlegéből.
A kártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, a kártya nem visszaváltható. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható, a lejáratig fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.
A Libri nem vállal felelősséget a kártya elvesztéséért, megrongálódásáért, megsemmisüléséért, ilyen esetelben a kártya nem pótolható. A Libri Ajándékkártya egyenlegével kapcsolatban a Libri Könyvesboltokban, illetve a Libri Ügyfélszolgálatán érdeklődhet.