Libra könyvesbolt – Nyelvkönyvbolt ajándékutalvány

Te kitalálod, mi rányomtatjuk! Az üzeneted legfeljebb 50 karakter lehet, de üresen is hagyhatod ezt a mezőt.

Darab
5 000 Ft

Hasznos és örömteli ajándék, lepd meg vele!

Praktikus ajándékot keresel egy idegen nyelvet tanuló tinédzsernek, fiatalnak? Más nyelvet jól beszélő rokonodat, párodat szeretnéd meglepni valami egyedivel? A Libra Könyvesbolt – Nyelvkönyvbolt kitárja számára a nagyvilág kapuját.

Az utalvánnyal több tízezer angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz és egyéb nyelven készült kiadványból lehet válogatni. Nyelvtanároknak ez valóságos Paradicsom.

A webáruházban a világ vezető kiadóinak nyelvkönyveit, nyelvtanulási segédanyagait találhatják meg a nyelvtanulás után érdeklődők: szótárakat, vizsgaelőkészítőket, készségfejlesztőket, országismereti kiadványokat.

Emellett, mint égen a csillag, oly sok idegen nyelvű könyvet a szépirodalomtól az ismeretterjesztésen át az útikönyvekig, képregényekig.

Fejezd ki szeretetedet ezzel a különleges és igényes ajándékkal!

Az ajándékutalvány nyelvkönyvek és könyvek vásárlására használható fel.
Az ajándékutalvány a kibocsátástól számított 1 évig használható fel.
  • Budapest, Libra könyvesbolt, nyelvkönyvbolt - 1085 Budapest, Kölcsey utca 1. és 2.

  • Webáruház - nyelvkonyvbolt.hu

Az ajándékutalvány kizárólag a kibocsátó Libra könyvesbolt - Nyelvkönyvboltban és webáruházában váltható be nyelvkonyvbolt.hu, készpénzre nem váltható. Online megrendelés esetén a megjegyzés rovatba kell megadni a kártyaszámot és a CVC kódot. Az ajándékutalvány csak teljes egészében váltható be. Névérték alatti beváltás esetén a különbözet visszatérítésére nincsen lehetőség. Az ajándékutalvány a kibocsátástól számított 1 éven belül használható fel, amelynek pontos dátuma a kártya azonosító segítségével lekérdezhető a www.kartyaplaza.hu weboldalon.