Legyél te is pilóta egy Falke SF25 Movit repülőgépen!

Az alapár 20 percre és 1 főre szól, Budakeszi felszállással

Legyél te is pilóta egy Falke SF25 Movit repülőgépen!
Legyél te is pilóta egy Falke SF25 Movit repülőgépen!
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Élményajándék, mely során tapasztalt pilóta mellett kipróbálható a repülőgépvezetés

Ez a program nem a sétarepülésről, a táj élvezetéről, hanem a repülőgép vezetésének megismeréséről szól. A megfelelő magasság elérése után (megfelelő időjárási körülmények esetén!) átveheted a gép irányítását és megízlelheted, milyen egy repülőgépet vezetni. A pilóta felügyelete mellett megtanulod milyen fordulóba, emelkedésbe, vagy süllyedésbe vinni a gépet, irányt és magasságot tartani, valamint hogy tájékozódunk a levegőben.

Falke SF25 Movit tulajdonságai

Kétüléses motoros vitorlázó. Aki szeret sok időt költséghatékonyan a levegőben tölteni, számára ideális választás. Megfelelő időjárási körülmények között a pilóta kikapcsolja a motort és vitorlázó üzemmódban, hangtalanul élvezheted a repülést, a termikek emelését.

A megadott időpont minden esetben a tényleges repült időt jelenti. Sem a motormelegítés, sem a melegítőig való kigurulás ideje nem számít bele a meghirdetett időbe. A földön csak igen rövid tájékoztatást kap a vendég arról, hogy mi fog történni, mindent a levegőben, menet közben fog tudni megtapasztalni. A program során a pilóta száll fel és le a géppel, és a kívánt helyszín és megfelelő magasság eléréséig a gyakorlatban megmutatja és elmagyarázza az utasnak, hogy mit és hogyan kell majd csinálnia. Amikor elérik a gyakorló helyszínt, ott az utas (megfelelő időjárási körülmények esetén!) átveheti a gép irányítását és végrehajtja a pilóta által meghatározott manővereket (jobb és balforduló, emelkedés, süllyedés, iránytartás egyenesben és fordulóban, stb.)

A tényleges vezetés ideje egy 20 perces program során kb. 10 perc, 30 perces program során kb. 18-20 perc.

Résztvevők száma

1 fő

Korhatár

18 éves kortól

Egyéb feltételek, információk

Előzetes bejelentkezés szükséges az ajándékutalványon található elérhetőségeken. Nincs lehetőség a repülési útvonal egyeztetésére. Rossz időjárás esetén új időpont egyeztetésére van lehetőség. A repülés megkezdése után pilóta döntése, hogy az időjárás függvényében valóban átadja-e a gép irányítását az utasnak, vagy indokolt esetben a biztonság érdekében ezt megtagadja, illetve idő előtt visszaveszi. Amennyiben ez történne, nincs lehetőség másik repülési alkalmat felajánlani. Repülésre az április 15-től október 15-ig tartó repülési szezonban van lehetőség. Az időjárás függvényében a szezon rövidülhet, vagy hosszabb is lehet, kérjük mindezek figyelembe vételét az időpont foglalásakor.

FONTOS!

A Falke SF 25 alapvetően egy vitorlázó gép, amelynek a fel és leszállást elősegítendő van egy beépített motorja. Ezért az utas és pilóta együttes súly nem haladhatja meg, a 160-170 kg-ot és az utasok magassága a maximum 180-185 cm-t. Mivel a pilóta is nyom legalább 80 kg-ot, így az utas esetében is kb. ez a súlyhatár megengedett.

20 perc

  • Tartalma: 1 fő részére 20 perc repülés tapasztalt pilótával.
  • A vendég tényleges vezetésének ideje kb. 10 perc
  • A ténylegesen levegőben töltött idő 15 perc
31 990 Ft

30 perc

  • Tartalma: 1 fő részére 30 perc repülés tapasztalt pilótával.
  • A vendég tényleges vezetésének ideje kb. 18-20 perc
  • A ténylegesen levegőben töltött idő 25 perc
35 990 Ft

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Budakeszi, Farkashegyi repülőtér

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány csak teljes értékén váltható be, névérték alatti felhasználás esetén a különbözet visszatérítésére nincs lehetőség. Előzetes bejelentkezés szükséges az utalványon található elérhetőségeken. Nincs lehetőség a repülési útvonal egyeztetésére. Rossz időjárás esetén új időpont egyeztetésére van lehetőség.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Sétarepülés Cessna C172-vel

Az alapár 1-3 főre és 20 percre szól, vagy akár a Balatonig vagy Egerig, Pécsig
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Legyél te is pilóta egy Cessna C152 repülőgépen!

Az alapár 20 percre és 1 főre szól, Budakeszi felszállással
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Sétarepülés Cessna C172K LR-rel

Az alapár 1-3 főre és 20 percre szól, vagy akár a Balatonig vagy Egerig, Pécsig
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Sétarepülés Falke SF25 Movit-tal

Az alapár 1 főre és 20 percre szól, Budapest környékétől vagy akár a Balatonig
 Nézd meg Megnézem