Kézműves főzött fagylaltkészítő kurzus ajándékutalvány

2-3 órás foglalkozás, a helyszín Budapest

Kézműves főzött fagylaltkészítő kurzus ajándékutalvány
Kézműves főzött fagylaltkészítő kurzus ajándékutalvány
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

A krémes, kézműves fagylalt készítésének titka ajándékba!

Hogyan lehetséges a több nap elteltével is krémes fagylaltot elkészíteni, mi a titka és mire kell figyelni? Ajándékozd meg szeretteidet ezzel a főzőtanfolyammal! Az ajándékozott ezentúl magát és családját is kényeztetheti finomságokkal! Vége a kísérletezésnek! Az Ars Socolata kézműves műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai adalékanyagmentes fagylaltját.

A programról

  • A több órás kurzus résztvevői megtanulják az igazi főzött fagylalt receptjét és a fortélyokat.
  • A fagyi amit mindenki készíteni fog, nemcsak egészséges, hanem a bolti jégkrémek vagy kézműves fagyik állagával is megegyezik, tehát napok múlva is ugyanolyan selymes és krémes mint első nap. A program végén mindenki kis cukrászként és fagyival teli pocakkal tér haza.
  • Egészséges élelmiszerek iránt érdeklődők számára kihagyhatatlan tanfolyam!
  • Megtudhatja azt is, hogy a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükség, és azokat hol érdemes beszerezni.
  • Részletes jegyzetet adnak a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtalálják.

A programot bátran ajánljuk laktózérzékenyeknek is. Az ilyen igényt a kapcsolatfelvételt követően jelezzék, mivel alternatív tejjel készítik el a tejérzékenyek a fagyijukat. Tojást használnak a tanfolyam során. Mogyorót, diót, szóját, epret viszont nem fognak használni, így ilyen ételallergiában szenvedőknek is remek alkalom ez a tanfolyam új receptek elsajátítására.

Szándékosan csak olyan alapanyagokkal dolgoznak, amit az élelmiszerüzletekben könnyen be lehet szerezni, és nem fognak profi fagylaltgépet sem használni. Ennek ellenére mégis mennyei ínyencséget lehet alkotni otthon mindig.

Ráadásul megfizetethetlen érték, hogy nem kell többé a bolti jégkrémek dobozán levő összetevő listában az E betűket számolgatni.

A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A kurzus választható magyar, angol vagy német nyelven is.

A kézműves főzött fagylaltról és jégkrémről

Manapság nagyon divatos a “kézműves fagylalt”. Attól, hogy a cukrász kézzel rakja bele a gombócot a tölcsérbe, nyilván nem nevezhető kézművesnek a fagylalt, még akkor sem, ha néhány helyen ilyen trükkökkel szeretnék elérni, hogy kiírhassák a jelzőt. A kézműves fagylaltnak meg kell felelni bizonyos feltételeknek: nem lehet benne például mesterséges színezék és aroma, édesítőszer és ízfokozó vagy habosító anyag, hogy térfogatát akár három-négyszeresére növeljék.

Állományjavítóként viszont felhasználható szentjánoskenyérmag-liszt (hatalmas a duzzadóképessége, így már kis mennyiségű E 410 is stabil gélszerű anyaggá változtatja a folyadékot), az alginátok (élelmiszerekben sűrítőanyagként, stabilizálószerként, zselésítő anyagként, valamint emulgeálószerként használják E400 néven) és a gyümölcspektin. Az állományjavító felhasználása nélkül készült kézműves fagylalt, jégkrém valóban adalékanyagmentes.

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • 1201 Budapest, Nagysándor József utca 45-47.

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány az Ars Socolata kurzusára váltható be. Előzetes bejelentkezés az ajándékutalványon található elérhetőségen.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is
Ars Socolata

Ars Socolata édességkészítő műhely ajándékutalvány

Webshopban prémium édességet lehet vele vásárolni
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
Ars Socolata

Macaronkészítő kurzus adalékmentesen ajándékutalvány

3 órás foglalkozás 1 főnek, a helyszín Budapest
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
Ars Socolata

Bonbon és táblás csokikészítő kurzus ajándékutalvány

3 órás foglalkozás, a helyszín Budapest
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
Ars Socolata

Dísztortakészítő kurzus ajándékutalvány

3 órás foglalkozás, a helyszín Budapest
 Nézd meg Megnézem