Katona Borház ajándékutalvány

Balatonboglári és budafoki borház szolgáltatásaira, vásárlásra

Katona Borház ajándékutalvány
Katona Borház ajándékutalvány
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Kóstoljatok bele a Balaton ízeibe, és lessetek bele egy igazi családi pincészet mindennapjaiba!

Borbarát számára tökéletes meglepetés ez az ajándékutalvány, hiszen tetszése szerinti szolgátatásra, borvásárlásra használhatja fel, ráadásul két helyszínen: a Balatonon és a fővárosban. Bármilyen alkalomra örömet szerezhetsz vele, legyen az születésnap, névnap, évforduló!

A Katona Borházról

A Katona Borház Kft. 1996 őszén alakult vállalkozás, amely felélesztette a családi hagyományokat. Jelenleg 50 hektáron termesztenek szőlőt a Balaton déli oldalán, a boglári borvidéken, 2006 óta pedig 2 hektárt művelnek Tokaj Hegyalján. A Balaton által nyújtott egyedi klímának köszönhetően ezen a vidéken termett borokra a finom szőlőillat és aromaanyagok, valamint kiegyensúlyozott, szép savak jellemzőek. A Tokaji térségről származó borokat pedig méltán nevezik a borok királyának és a királyok borának.

A borokról

A legjelentősebb világ-fajták (Chardonnay, Muskotály, Sauvignon Blanc, Tramini, Semillon, Cabernet Sauvignon, Merlot) mellett igazi magyar szőlőfajták (Leányka, Királyleányka, Olaszrizling, Furmint és Hárslevelű) is megtalálhatóak a borház felhozatalában. A szőlőt a boglári pincészetben dolgozzák fel, ahonnan a kierjedt borok egy részét a budafoki pincészetbe szállítják fel további érlelésre és kezelésre. Itt történik a palackozás és ezután az értékesítés is. A fehérborokat acéltartályokban, reduktív körülmények között tárolják palackozásig, az elsődleges íz- és zamatanyagok minél tökéletesebb megőrzése érdekében, de készülnek borok 225 és 500 literes fahordóban is, ezután kerülnek palackozásra.

Meggyőződésük, hogy a modern technológia és a kézműves, hagyományos borkészítés megfér egymás mellett, csakúgy, mint a család több generációja. Céljuk olyan borok megalkotása, melyek fogyasztóink elégedettségére válnak, és különleges élményt nyújtanak!

A fehér, rosé és vörösborokat megízlelheti minden kedves érdeklődő, aki ellátogat a Katona Borház kóstolópincéjébe Balatonboglár-Szőlőskislakon.

Az ajándékutalvány

a Katona Borház Balatonboglári és Budafoki Pincészetének valamennyi szolgáltatására, valamint borvásárlásra használható fel.

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Balatonboglári Pince - Katona Borház 8691 Balatonboglár, Epres u.10./
  • Budafoki pince - Katona Borház 1222 Budapest, Borkő u. 6/B.

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány a Katona Borház Balatonboglári és Budafoki Pincészetének valamennyi szolgáltatására valamint borvásárlásra használható fel. Előzetes bejelentkezés szükséges az ajándékutalványon található elérhetőségen.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is
Globus Travel

Globus Travel utazási iroda ajándékutalvány

Utazási vagy repülős ajándékutalványok a világ minden szegletébe
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Ford csomag, élményvezetés a Kakucsringen

Mustang GT Eleanor, Ford Fiesta
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Szülésfelkészítés mesterfokon ajándékutalvány

Egyéni konzultáció, a helyszín Budapest
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Mozgócél élménylövészet

Az ár 1 főre vonatkozik, 4 féle fegyver, a helyszín Somogyaszaló
 Nézd meg Megnézem