Időzár, avagy életed legrövidebb 60 perce szabadulószoba ajándékutalvány

Te kitalálod, mi rányomtatjuk! Az üzeneted legfeljebb 50 karakter lehet, de üresen is hagyhatod ezt a mezőt.

Darab
11 900 Ft

Ne hagyjátok, hogy a világ az Idő foglyává váljon!

Az Idő hol elillan, hol ólomléptekkel halad. Most alakot öltött, és foglyul ejtett Titeket. Kacagva zárta rátok az ajtót. 60 percet hagyott Nektek, vagyis egy órát. De hogy kecsegtessen valamivel, 3600 másodpercet duruzsol a fületekbe. Végig ott van Veletek, de folyamatosan szökik kifelé a szobából, és ahogy ő kijjebb jut, úgy válik egyre kétségbeejtőbbé a Ti helyzetetek.

A belvárosi pincében lakatok, ajtók, zárak és fejtörők. Az Idő kegyetlenül figyeli minden lépéseteket, és minden rossz döntéseteknél egyre jobban örül a saját győzelmének.

Tudja, hogyha nem juttok ki, kénye kedve szerint játszhat majd a világgal. De ha összefogtok, és valódi csapatként dolgoztok, minden rejtvény megoldódik, és minden lakat kinyílik. De vigyázzatok, mert nem minden az, aminek látszik…

A játék kisebb csoportok összecsiszolódásához, születésnapi programhoz vagy egyéb meglepetéshez is kitűnő választás.

Az ajándékutalvány 1 db 60 perces szabadulós játékra használható fel 2-6 játékos részére. A játékot ajánljuk baráti társaságoknak, családoknak és gyermekeknek egyaránt.

Az Időzárban a szoba hangulata, a tárgyak, a rejtvények mind közös gondolkodásra serkentenek. Ha elvesztek a részletekben, veszítetek. Ha nem látjátok az egészet, veszítetek.
A kijutáshoz a csapat együttműködése elengedhetetlen, ezért a szobában hatékony kommunikációra van szükség.
Ha tehát csapatépítés céljából jöttök, számítsatok rá, hogy a játék javítja a csapaton belüli kommunikációt, így a későbbiekben a hétköznapi helyzetekben is könnyebben helytállhattok majd.
A szoba, és az egyre fogyó idő arra ösztönzi a játékosokat, hogy minden erőforrásukat felhasználják a közös cél érdekében.

Az ajándékutalvány a kibocsátástól számított 3 hónap belül használható fel.
  • Budapest, Időzár Szabadulószoba - 1068 Budapest, Szondi u. 98/b. (Kapualj melletti pince)

Az ajándékutalvány kizárólag a kibocsátó idozar.hu/idopontfoglalas/ oldalon váltható be. A fizetési módnál az ajándékutalvánnyal fizetek részt kell kiválasztani. Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, csak teljes értékében váltható be, névérték alatti beváltás esetén a különbözet visszatérítésére nincsen lehetőség.