Halászbástya Étterem, Budapest ajándékkártya

Halászbástya Étterem, Budapest ajándékkártya
Halászbástya Étterem, Budapest ajándékkártya

Megrendelhető:

Megrendelhető plasztik kártyaként
Plasztik kártyaként
Személyes átvétel:
GLS Házhoz szállítás:
Pick Pack pont Pick Pack pont:
Darab

Megrendelhető:

Megrendelhető plasztik kártyaként
Plasztik kártyaként
Személyes átvétel:
GLS Házhoz szállítás:
Pick Pack pont Pick Pack pont:

Exkluzív gasztronómai élmény lenyűgöző panorámával

Az ajándékkártya bármely étel és ital fogyasztására felhasználható. A Halászbástya Étterem gasztronómiai stílusa: innovatív ínyenc magyar konyha. Szem előtt tartják gasztronómiai örökségünket, de keresik az új inspirációkat. A cél a magyar konyha legszebb hagyományainak felélesztése, és a jellegzetes ízek megismertetése.

A borlap összeállításakor különös figyelmet fordítottak arra, hogy híres magyar borvidékekre helyezzék a hangsúlyt, ugyanakkor kitűnő külföldi borászatok boraival is színesítik a kínálatot. A több mint 150 tételt tartalmazó hatalmas választékban sommelier-k segítenek eligazodni a vendégeknek, és kiválasztani az ételekhez, hangulatukhoz leginkább illő bort.

A helyszínről

A Halászbástya Étterem méltó dísze Budapestnek és a Világörökség részét képező Budai Várnak. Az étterem üzemeltetői maximálisan elkötelezettek a legmagasabb színvonalú vendéglátás iránt. Ezért mondanak a Halászbástya Étterem iránt érdeklődőknek röviden csak annyit: Van néhány olyan hely a világon, mint ez…

Egyéb feltételek, információk

A felhasználás előtt időpontot kell egyeztetni a kártya hátoldalán található elérhetőségeken. Kiemelt napokon (pl. Valentin-nap, augusztus 20., szilveszter) az ajándékkártya nem használható fel.

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Budapest, Halászbástya Étterem - 1014 Budapest, Budai Vár, Halászbástya

Felhasználási feltételek:

Az ajándékkártya kizárólag a kibocsátó Halászbástya Étteremben (1014 Budapest, Buda vár, Halászbástya) használható fel, készpénzre nem váltható. Felhasználáshoz időpontot kell egyeztetni! (Asztalfoglalás:+36 1 201 6935, E-mail: info@halaszbastya.eu) Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, csak teljes értékén használható fel, névérték alatti beváltás esetén a különbözet visszatérítésére nincs lehetőség. Kiemelt napokon (pl. Valentin-nap, Augusztus 20., Szilveszter) az ajándékkártya nem használható fel.)

Hasonló ajánlatok
ARAZ Étterem

ARAZ Étterem, Budapest ajándékkártya

A magyar és francia konyha remekei
 Nézd meg
Walter vendéglő

Walter vendéglő, Perbál ajándékkártya

Megreformált magyar konyha ínyenceknek
 Nézd meg
Letölthető változatban is
Bonnie Restro Comics Étterem

Bonnie Restro Comics Étterem ajándékkártya

 Nézd meg