Halászbástya Étterem, Budapest ajándékkártya

Halászbástya Étterem, Budapest ajándékkártya
Halászbástya Étterem, Budapest ajándékkártya

Megrendelhető:

Megrendelhető plasztik kártyaként
Plasztik kártyaként
Személyes átvétel:
GLS Házhoz szállítás:
Pick Pack pont Pick Pack pont:
Darab

Megrendelhető:

Megrendelhető plasztik kártyaként
Plasztik kártyaként
Személyes átvétel:
GLS Házhoz szállítás:
Pick Pack pont Pick Pack pont:

Budapest, minden ízében Budapest: exkluzív gasztronómiai élmény lenyűgöző panorámával

Az ajándékkártya bármely étel és ital fogyasztására felhasználható. A Halászbástya Étterem gasztronómiai stílusa: innovatív ínyenc magyar konyha. Szem előtt tartják gasztronómiai örökségünket, de keresik az új inspirációkat. A cél a magyar konyha legszebb hagyományainak felélesztése, és a jellegzetes ízek megismertetése.

A borlap összeállításakor különös figyelmet fordítottak arra, hogy híres magyar borvidékekre helyezzék a hangsúlyt, ugyanakkor kitűnő külföldi borászatok boraival is színesítik a kínálatot. A több mint 150 tételt tartalmazó hatalmas választékban sommelier-k segítenek eligazodni a vendégeknek, és kiválasztani az ételekhez, hangulatukhoz leginkább illő bort.

A helyszínről

A Halászbástya Étterem méltó dísze Budapestnek és a Világörökség részét képező Budai Várnak. Az étterem üzemeltetői maximálisan elkötelezettek a legmagasabb színvonalú vendéglátás iránt. Ezért mondanak a Halászbástya Étterem iránt érdeklődőknek röviden csak annyit: Van néhány olyan hely a világon, mint ez…

Egyéb feltételek, információk

A felhasználás előtt időpontot kell egyeztetni az ajándékkártya hátoldalán található elérhetőségeken. Kiemelt napokon (pl. Valentin-nap, augusztus 20., szilveszter) az ajándékkártya nem használható fel.

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Budapest, Halászbástya Étterem - 1014 Budapest, Budai Vár, Halászbástya

Felhasználási feltételek:

Az ajándékkártya kizárólag a kibocsátó Halászbástya Étteremben (1014 Budapest, Buda vár, Halászbástya) használható fel, készpénzre nem váltható. Felhasználáshoz időpontot kell egyeztetni! (Asztalfoglalás:+36 1 201 6935, E-mail: info@halaszbastya.eu) Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, csak teljes értékén használható fel, névérték alatti beváltás esetén a különbözet visszatérítésére nincs lehetőség. Kiemelt napokon (pl. Valentin-nap, Augusztus 20., Szilveszter) az ajándékkártya nem használható fel.)

Hasonló ajánlatok