Formula Easter élményvezetés

Ajándék GOPRO 7 sportkamera használat. A helyszín az Euroring.

Formula Easter élményvezetés
Formula Easter élményvezetés
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab

AKCIÓ
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Forma 1 élményvezetés – ajándékutalvány

Tomboló lóerők, valódi Formula életérzés, ezt feltétlenül ki kell próbálnod!

Az autók a Formula Easter családba tartoznak, kettő Csehszlovák Formula metalex. A piros Formula metalex Honda motoros, a kék Yamaha verseny motorral szerelt. A piros-fehér egy Srof easter Lada VFTS 1,6 os motorral szerelt. Az autók a pilóta méreteitől függően használhatók, a kék legnagyobb.

Formula Speedcar Formula autó futóműves tovább fejlesztett 2 üléses gyári versenyautó, 4 hengeres soros suzuki motor,200 LE, 6 sebességes szekvenciális váltó, állítható pedálsor 480 Kg. össztömeg.

Kék Formula Formula Metalex, 1 üléses gyári versenyautó,4 hengeres soros Yamaha motor, 150 LE, 5 sebességes szekvenciális váltó,állítható pedálsor, 380 Kg. össztömeg

Piros Formula Formula Metalex, 1 üléses gyári versenyautó,4 hengeres soros Honda motor, 160 LE, 6 sebességes szekvenciális váltó, 420 Kg. össztömeg.

Piros Fehér Formula Formula Srof, 1 üléses gyári versenyautó,4 hengeres soros VFTS motor, 150 LE, 5 sebességes H váltó, 400 Kg. össztömeg.

Részvevők száma

1 fő

Egyéb tudnivalók

Formula autókat az vezetheti aki B vagy A kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik. Vannak kivételek, versenyzői licensz vagy leinformálható amatőr gokart, rally, motoros versenyzői múlt. Súlyhatár 100 kg, csípőméret max. 40 cm, magasság 150 centimétertől 190 centiméterig. Árak tartalmazzák a pálya használati díjat, sisak használatot, GOPRO 7 sportkamera használatot,ajándék maszkot.

Ruházat

Az élményvezetéshez teljesen megfelel az évszaknak megfelelő utcai vagy sportos ruházat, de használható kényelmes hobbi vagy szerelő overall is. Nagyon fontos viszont a cipőválasztás: nem bakancs, hölgyeknek nem magas sarkú! Egy egyszerű kényelmes vékony talpú edző cipő teljesen megfelelő. Bukósisakot, maszkot és kesztyűt kapsz, természetesen ha van saját zárt sisak, kesztyű azt is lehet használni.

A helyszínről

Az Euroring versenypálya Budapesttől 52 kilométerre, az M5-ös autópálya mentén, Örkény határában található. Az autópályalehajtó közvetlenül a létesítmény bejáratához vezet. A versenypálya teljes hossza 2750 m ebből a célegyenes 330 m. A pálya szélessége a célegyenesben 12 méter, a többi szakaszon, átlagosan 10 méter.

Egyéb feltételek és információk

A vezetés időjárás függvényében április elejétől október végéig lehetséges. Időpont választás előzetes bejelentkezéssel. Az élményvezetésről további információt az ajándékutalvány elérhetőségein lehet kérni.

8 kör

78 613 Ft 76 073 Ft

12 kör

93 853 Ft 90 043 Ft

16 kör

106 553 Ft 101 473 Ft

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Örkény (Euroring)

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány élményvezetésre használható fel, készpénzre nem váltható. Előzetes bejelentkezés szükséges az ajándékutalványon található elérhetőségen. Az ajándékutalvány csak teljes értékén váltható be, névérték alatti felhasználás esetén a különbözet visszatérítésére nincs lehetőség.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Formula Renault élményvezetés az Kakucsringen

 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
AKCIÓ

Versenyzői csomag, Ferrari 458 + Formula Renault élményvezetés az Euroringen

 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
AKCIÓ

Formula Easter élményvezetés 2 választott autóval

Ajándék GOPRO 7 sportkamera használat. A helyszín az Euroring.
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
AKCIÓ

Formula Renault élményvezetés az Euroringen

 Nézd meg Megnézem