Ferrari 458 Italia élményautózás zárt versenypályán ajándékkártya

Te kitalálod, mi rányomtatjuk! Az üzeneted legfeljebb 50 karakter lehet, de üresen is hagyhatod ezt a mezőt.

Darab
49 900 Ft

Ezzel ördögöd van!

Szeretnéd látni, milyen, ha egy ember üvölt a boldogságtól s vele üvölt egy Ferrari 458 Italia V8-as motorja is? Ez a tűzpiros kísértés 570 lóerős, és 3,4 másodperc alatt robban százra.

Hányan, de hányan álmodnak arról, hogy egy ilyen méregdrága sportautó pilótaülésében zúzzák a kanyarokat. Váltsd valóra egy számodra kedves ember gyermekkori álmát! Kísérd el barátodat, kedvesedet, testvéredet erre az óriási élményre és légy részese te is az örömének! Gyerünk, ez az ajándék biztosan feldob mindkettőtöket!

A vezetési programok zárt versenypályán zajlanak, instruktor segítségével. Minden akcióról választhatóan külső vagy belső kamerafelvétel készül, így az ismerősök is láthatják, hogyan taposott a gázba a megajándékozott.

Ajánlatunkban beállíthatod, hogy hány körre szóljon az ajándékkártya. Lepd meg az igazi száguldás mámorával!

A DRX Sport élményvezetései DRX Ring a kiskunlacházi reptéren kialakított versenypályájáról indul. A 2,2 km hosszú, nagy sebességű versenypálya, hosszú egyenesekkel és biztonságos nagy bukóterekkel rendelkezik.

Az autók és lóerők szerelmesei sport- és luxusautók pilóta üléseiben élhetik át a száguldás élményét. Mindezt úgy, hogy navigátori szerepben neves autóversenyzők látják el vezetési tanácsokkal. Mint például Nagy Norbert, a Zengő Motorsport ETCC pilótája, Ficza Ferenc, a Zengő Motorsport TCR pilótája, vagy Tárnok Tamás négyszeres abszolút magyar rallybajnok.

A versenypályán töltött felejthetetlen pillanatokról videó készül, melyet ajándékként kap meg minden részvevő!

Az ajándékkártya a kibocsátástól számított 1 éven belül használható fel.

Az ajándékkártya kizárólag a kibocsátó DRX Sport, a DRX Ring kiskunlacházi versenypályáján történő élményautózásra használható fel. Előzetes bejelentkezés szükséges, e-mailen vagy telefonon: info@drive-x.eu +36 20 313 6431.

Az ajándékkártya kizárólag a kibocsátó DRX Sport, a DRX Ring kiskunlacházi versenypályáján történő élményautózásra használható fel. Előzetes bejelentkezés szükséges, e-mailen vagy telefonon: info@drive-x.eu +36 20 313 6431 A kibocsátó az időpont és az autó változtatás jogát fenntartja. Nagy esőzés esetén nem tartja meg a programot, illetve ha az autó meghibásodik, ekkor a helyszínen váltják át egy másik autóra vagy új időpontot egyeztetnek.
Készpénzre nem váltható. Az ajándékkártya nem névre szól, átruházható. Az ajándékkártya csak teljes egészében váltható be, névértéken felüli felhasználás esetén, névértéken beszámításra kerül, a névérték feletti rész bármely elfogadott fizetőeszközzel fizethető. Névérték alatti beváltás esetén a különbözet visszatérítésére nincsen lehetőség. Az ajándékkártya a kibocsátástól számított 1 éven belül használható fel, amelynek pontos dátuma a kártya azonosító segítségével lekérdezhető a www.kartyaplaza.hu weboldalon.