Felpörgetve, élményajándék csomag vadságokkal

Ajándékutalvány adrenalindús élményekkel!

Felpörgetve, élményajándék csomag vadságokkal
Felpörgetve, élményajándék csomag vadságokkal

Megrendelhető:

Megrendelhető nyomtatható formában
Letölthető, otthon nyomtatható formában

 

Megrendelhető papír utalványként
Papír utalványként
Személyes átvétel:
GLS Házhoz szállítás:
Pick Pack pont Pick Pack pont:
Letölthető: ingyenes
azonnal
Darab

Megrendelhető:

Megrendelhető nyomtatható formában
Letölthető, otthon nyomtatható formában

 

Megrendelhető papír utalványként
Papír utalványként
Személyes átvétel:
GLS Házhoz szállítás:
Pick Pack pont Pick Pack pont:
Letölthető: ingyenes
azonnal

Kalandok földön, vízen, levegőben!

Fantasztikus sport- vagy izomautók vezetése? Irány az égbolt repülőgépen, autogyron vagy motoros sárkányrepülőn? Élménylövészet éles lőszerrel vagy festékgolyóval? Quaddal, terepjáróval róni az úttalan utakat, gépszörnyekkel birkózni? Nem tudod, melyik adrenalingazdag élményre vágyik? Nem is kell tudnod, csak add ajándékba ezt az élménycsomagot, és a választást bízd rá! Tökéletes ajándék, felpörgető meglepetés!

Vásárlás után az ajándékutalvány mellé egy tájékoztató lapot is kapsz, amin az itt látható élmények ismertetése olvasható. Az élménycsomag csak ezzel együtt használható fel, a bejelentkezéskor és a program igénybevételekor a tájékoztatón lévő program nevét kell megadni.

érvényességi ideje

Az ajándékutalvány az alábbi ajánlatok egyikére váltható be

Chevrolet Camaro élményvezetés a Kakucsringen 1 fő, 3 kör

A Transformers filmekből ismert Chevrolet Camaro olyan, mint egy vadállat, gyönyörű kivitelezés, elsőfokú biztonság. Tökéletes annak, aki egy ikonikus amerikai izomautót szeretne kipróbálni. A vezetési program biztonságos körülmények között, zárt versenypályán zajlik, instruktor segítségével.

 

Sétarepülés Cessna C152-vel 1 fő 20 perc

A repülőgép kétüléses, egy utas szállítására alkalmas, felsőszárnyú gép. Ideális kiképzőgép. Jóindulatú, könnyen kezelhető. A képzések során a növendékek zömmel ezen a típuson tanulnak. Sétarepülésre is kiváló. Számos népszerű útvonal lehetőség közül lehet választani ezeknél a sétarepüléseknél a főváros környezetében.

 

Motorcsónak vezetés a Dunakanyarban max. 4 fő, 60 perc

A gyönyörű Dunakanyarban, a gödi Duna-szakaszon tapasztalhatjátok meg a motorcsónak vezetésének semmihez sem hasonlítható érzését. Nagy tapasztalattal rendelkező túravezető vigyáz rátok és segít az élménytúra biztonságos és élvezetes kivitelezésében. Sem úszástudás, sem előzetes ismeret, engedély nem szükséges!

 

Paintball festékháború 5 fő, 100 festékgolyó

A paintball veszélytelen, mégis nagyon élvezetes játék, szabadidős sport, és aki egyszer kipróbálja, rögtön beleszeret. A játéklehetőség 4 órás, bármelyik pályán, teljes felszereléssel ( overál, védőmaszk, kesztyű, lányoknak védőmellény, paintball puska), a csomagnak megfelelő számú festékgolyóval.

 

Quad túra árkon bokron át 2 fő, 1 óra

A quadtúra erdei utakon, erdők, patakok mellett, bozótosok között, agyagbányában vagy elhagyatott katonai bázis terepén vezet. A vendégek tudásszintjük függvényében extrém terep- és pályaszakaszokat is kipróbálhatnak. Garantált adrenalin, quados védőfelszerelés, gyakorlott technikai vezető oktatása, kísérete.

 

Wonder woman élménylövészet hölgyeknek 2 fő

Valódi lőporszag, éles lőszerek, izgalmas céltárgyak és felejthetetlen élmény! A csomagokat speciálisan a hölgyek igényeire állították össze, figyelembe véve a fizikális adottságaikat is annak érdekében, hogy sikerélménnyel, és nem mellékesen valós lőtudással zárják a programot.

 

Monster Truck élményvezetés 1 fő, 5 kör

Egy valódi, ugratókkal és dombokkal izgalmassá tett motocross pályán lehet rodeózni a Ford F600 Monster Truck-kal. 1 perces jármű bemutatás, 1 kör kb. 5-6 perc. Kísérőknek 6 főig lehetőség van a platón utazni a pálya egy részén és a jármű speciális fény és hangeszközeit is lehet használni.

 

Hajdúszoboszlói páros felfrissülés 2 éjszakára

Élmény és kényeztetés a háromcsillagos Hotel Járjában, mely a gyógyfürdő és az Aqua Palace élményfürdő mellett helyezkedik el. Két fő számára félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és menüválasztásos ebéd vagy vacsora), a szálloda wellness részlegének használata, ingyenes teremgarázs használat és WiFi.

 

Lotus Elise-Lotus Exige élményautózás a DRX ringen 1 fő, 2-2 kör

Két szupergyors sportautó pilótaülésében száguldhatsz. Navigátorként neves autó-versenyzők látnak el vezetési tanácsokkal. A Top Gear autós-magazin szerint a Lotus Exige a világon a legjobban vezethető sportautó. Fantasztikus a gyorsulása.

 

Legyél te is pilóta egy Cessna C152 repülőgépen! 1 fő

Ez a program nem a sétarepülésről, a táj élvezetéről, hanem a repülőgép vezetésének megismeréséről szól. A megfelelő magasság elérése után (megfelelő időjárási körülmények esetén!) a pilóta felügyelete mellett átveheted a gép irányítását és megízlelheted, milyen egy repülőgépet vezetni.

 

Szélcsatornás élményrepülés max. 2 fő, 6 perc

Itt a fantasztikus lehetőség, ahol a puszta testünk segítségével lehet repkedni, lebegni egy zárt térben, a felfelé áramló szél erejét kihasználva. A SKYWARD szélcsatorna Magyarországon az első zárt rendszerű szabadesés szimulátor, mely lehetőséget ad ennek a leírhatatlan élménynek a kipróbálására.

 

Terepjárós piknik max. 3 fő, 1 óra

A masszív négykerekűvel a helyszín választásától függően erdei túrára, pályaautózásra, bányakalandra vagy akár katonai bázis, rakétaállomás felderítésére is sor kerülhet. A terepjáró volánjánál technikai vezető ül, de a résztvevő vendégek is kipróbálhatják a vezetést. A kaland utáni piknik/éttermi menüt a szervezők biztosítják.

 

Élményhajózás a Tiszán max. 8 fő

A sétahajókázás a Tiszán szegedi városnézéssel kezdődik, majd a kihajózás után több vízen található állomásból áll, érintve az árvízi emlékművet, a város hídjait, a Maros-Tisza torkolatot. Hangulatos zene és fények a hajón, fényképezkedés a kapitánnyal. Kalandtúra, kirándulás a Maroson. Kapcsolódj ki luxuskörülmények között!

 

Autogyro sétarepülés 1 fő

Az autogyro rendkívül jól bírja az időjárási viszontagságokat, így mindenféle időben lehet vele repülni. Télen is megoldható, csupán jobban fel kell öltözni. Félénkebbek, fázósak számára ideális a zárt kabinos gép. Annyira stabilan repülnek, hogy az érzékenyebb gyomrúak is nyugodtan ehetnek-ihatnak repülés előtt.

 

Mitsubishi Lancer EVO IX. élményautózás Euroringen 1 fő, 2 kör

Most egy rally versenyautó pilótaülésében élheted át a száguldás élményét. Mindezt úgy, hogy navigátori szerepben neves autóversenyzők látnak el vezetési tanácsokkal, akik nem jönnek zavarba, ha egy 500 lóerős fenevad tombol a hátsójuk alatt.

 

Motoros sárkányrepülés Budapesten és a Dunakanyarban 1 fő, 30 perc

Bakancslistás élmény! Egy kisszoba méretű szárnnyal a fejed fölött meglátogathatod a biatorbágyi viaduktot, a Budai-hegységet, a főváros nevezetességeit, vagy a Dunakanyart, miközben 360 fokos panorámában gyönyörködhetsz. A repülést kamerák rögzítik, a felvételt pedig pendrive-ra másolják.

 

Banánhajózás Győrben, max. 10 fő

A 10 fős műanyag banánt egy bivalyerős sporthajó vontatja, így lehetőség van extrém száguldásra és őrült kanyarokra, de nyugodt tempójú ringatózásra és városnézésre is, aszerint, hogy mire vágytok. A hullámlovaglás teljesen biztonságos, mentőmellény és bukósisak is jár hozzá, sőt, a szórakozás közben akár csobbanni is lehet egy jót.

 

Fánkozás (vízibob) Győrben, max. 4 fő

Minden korosztályt felvillanyoz ez a páratlan élmény a keményre fújt fánkokkal! A sebesség így sokkal nagyobbnak tűnik, mint valójában, ráadásul a vontatóhajó hullámain élvezeteseket lehet ugratni. Kérésre videót vagy fényképsorozatot is készítenek izgalmas kalandotokról. Természetesen mentőmellényt is kaptok.

 

Rafting túra Szlovéniában a Soca folyón 1 fő

A Soca raftingot ajánljuk kezdőknek, haladóknak, "profiknak". A folyó minden vízállás mellett izgalmas szakaszokat rejt, a hosszú zúgók utáni nyugodtabb helyeken megcsodálható a Trenta völgyének elragadóan pompás tája. Tartalmazza a teljes felszerelést, túravezetést, helyi transzfert. A rafting túra 2 napos.

 

Reaktor Paintball légiós szett 2 fő, 1000 lőszerrel

Korlátlan játékidő, teljes védőfelszerelés, játékosonként 1000 lőszer. Lövöldözhettek szórakozásból végkimerülésig, vagy mi lenne, ha újrajátszanátok a normandiai partraszállást vagy a sztálingrádi csatát? A fedett pályáknak köszönhetően és a téli paintball lőszereknek hála a játék télen is játszható.

 

Tátra 815 Off road 1 fő, 15 perc

A legendás 120 tonnás cseh teherautó ennek a kategóriának a királya. A DRX Ring kiskunlacházi versenypálya mellett egy off-road terepnek megfelelő, a Tátra képességeit megmutató akadálypályán tesztelheted fantasztikus képességeit!

 

Iveco 520 kamion vezetése tesztpályán 1 fő, 15 perc

Vágyakozva nézed a dögnagy kamionokat az utakon arra gondolva, hogy bárcsak te ülhetnél a volánja mögött? Most kipróbálhatod hogyan tudsz terelni egy hét tonnás monstrumot! Az akadálypályán lehetőséged van tesztelni ügyességedet és mellette a kamion gyorsulását is.

 

Ford Fiesta Drift Taxi Kakucsringen 1 fő, 3 kör

Most a rally és gymkhana világának egyik leghírhedtebb fenegyerekével ismerkedhetsz meg! A 400 lóerős Ford a gázpedált taposva, szinte maga alá gyűri az aszfaltot. Az autók szerelmesei ezt az egyedi kis méregzsákot most egy valódi versenypályán tesztelhetik.

 

Audi R8 élményvezetés a Kakucsringen 1 fő, 3 kör

Az Audi R8-as egy igazi vadállat. A gázpedál legkisebb érintésére azonnali száguldásba kezd. Igazi nagyméretű gokart, de több mint 400 lóerővel. Hangja már alapjáraton is magával ragadó. A vezetési programok biztonságos körülmények között, zárt versenypályán zajlanak, instruktor segítségével.

 

Nissan GT-R élményvezetés a Kakucsringen 1 fő, 3 kör

A teljesítmény, az irányíthatóság és a kifinomultság tökéletes ötvözete. Mindezt közvetlen közelről megtapasztalni lélegzetelállító és életre szóló élmény. A vezetési programok biztonságos körülmények között, zárt versenypályán zajlanak, instruktor segítségével.

 

Dodge Challenger élményvezetés a Kakucsringen 1 fő, 3 kör

A Dodge Challenger vérbeli keményvonalas gép, a mai trendekkel szembeforduló, hatalmas teljesítménnyel megáldott nehézbombázó. Kultikus köntösben, V8-as HEMI motorral egy pokoli jószág. A vezetési programok biztonságos körülmények között, zárt versenypályán zajlanak, instruktor segítségével.

 

Formula 2.0 élményvezetés a Kakucsringen 1 fő, 3 kör

Magyarország legerősebb formula Renault autóját vezetni felejthetetlen élmény. Nagy testvéreihez hasonlóan minden mozdulatra késlekedés nélkül reagál. Szekvenciális váltója gyors, mintha motorbiciklit vezetnél, az ülés mögötti motor minden rezdülését érezni. Kanyarodási képessége az első pillanattól ámulatba ejtő.

 

Subaru Impreza STI rally autó vezetés 1 fő, 9 km

Most megtapasztalhatod, hogy mire képes, ha felbőg alattad a kétezer köbcentis turbómotor, majd a több mint 300 lóerős szörnyeteg padlógázzal felgyorsul a rallycross pályán. Életre szóló élménnyel fogsz gazdagodni! A vezetésben tapasztalt pilóta segít, előtte ismerkedés az autóval.

 

Mercedes G terepjáró off road vezetés max. 5 fő, 60 perc

A világ legjobb terepjárójának tartott G Mercedesszel garantált a felejthetetlen élmény! A Gödöllői-dombság úttalan útjain vezető élménytúrán végig a megajándékozott ül a kormánynál, sőt, további öt főt is meghívhat a kalandra, akikkel a vezetési időt megoszthatja. A biztonságról túravezető-kísérő gondoskodik.

 

Vezetéstechnikai tréning és élményvezetés Ford Mustang BOSS-szal DRX ringen 1 fő

Itt olyan készségeket sajátíthatsz el, ami akár életet is menthet. Ráadásul a kiskunlacházi reptéri versenypályán legálisan lehet a gázba taposni, és kipróbálni a saját autót olyan szituációkban, amit a közúton nem lehet. Később, egy tényleges vészhelyzetben jól jön majd az itt megszerzett rutin.

 

Mustang Boss élményautózás Euroringen 1 fő, 2 kör

Az amerikai akciómozikból ismert Ford Mustang vezetése nagyon sok férfi álma. Az autók és lóerők szerelmesei a szupergyors sportautó pilótaülésében élhetik át a száguldás élményét. Mindezt úgy, hogy navigátori szerepben neves autóversenyzők látják el vezetési tanácsokkal.

 

Felhasználás helye

 • Sétarepülések, Budakeszi, Farkashegyi repülőtér
 • Szélcsatornás repülés, Csepel, Csepel Művek
 • Monster Truck vezetés, Gyál, Kőrösi út 194.
 • Quad túra, Törökbálint
 • Élménylövészet, Somogyaszaló
 • Élményautózások a Kakucsringen, Kakucs
 • Élményautózások a DRX ringen, Kiskunlacháza
 • Élményautózások az Euroringen, Örkény
 • Terepjárózás, Törökbálint, Bajcsy-Zs.u. 71.
 • Autogyro repülés, Fertőszentmiklós
 • Motoros sárkányrepülés, Budakeszi, Farkashegyi repülőtér.
 • Banánhajózás, fánkozás, Győr
 • Rafting túra Szlovéniában, Bovec
 • Reaktor apintball, 6500 Baja, Szentjánosi utca 3.
 • Tátra, IVECO teherautó vezetés, Kiskunlacháza
 • Subaru Impreza STI rally autó vezetés, Pusztacsalád
 • Mercedes G vezetés, Göd, Nemeskéri Kiss Miklós utca 33.

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány beváltható a mellékelt tájékoztató lapon található élmények egyikére. Előzetes bejelentkezés minden esetben szükséges a tájékoztatón található elérhetőségeken. A bejelentkezéssel, az időpont lefoglalásával az utalvány felhasználtnak minősül. Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható, pénz nem adható vissza belőle. Az aktuális, érvényes élménylista a KártyaPláza.hu oldalon található.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is
12
választható élmény

Autós élményajándék csomag

Többféle elektromos-, szupersport-, izom-, formula autó vezetéséből választhatsz
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
28
választható élmény

Fantázia élményajándék csomag

Szórakoztató, pihentető élményekből választhatsz
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
14
választható élmény

Élményajándék csomag Budapestre

Többféle fővárosi élményből lehet választani
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
33
választható élmény

Impulzus élményajándék csomag

Az ajándékutalvánnyal izgalmas élményekből választhatsz!
 Nézd meg Megnézem