Élményrepülés Hajdúszoboszló környékén ajándék videóval

Az alapár 15 percre és 1 főre szól, akár ajándék fedélzeti videóval

Élményrepülés Hajdúszoboszló környékén  ajándék videóval
Élményrepülés Hajdúszoboszló környékén  ajándék videóval
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Élményrepülés 360 fokos panorámával

Ajándékozz felemelő élményt a hajdúszoboszlói fürdőzéshez!

Legyen szó bármilyen alkalomról, ajándékozd szeretteidnek a repülés élményét, mert az élmény a legszebb ajándék amit adhatsz. Nézd meg kedvezményes egyedi kártyaplázás ajánlatainkat és foglalj azonnal magadnak vagy szeretteidnek időpontot egy felejthetetlen sétarepülés élményre Hajdúszoboszló, Debrecen, Tisza-Tó és Hortobágy térségében.

Az utas fotózhat videózhat mindent, hiszen 360 fokos szögben bármerre néz tökéletesen kilát a repülőgépből.

A repülőgép tulajdonságai

Repülőgép 2006-os gyártású, Apollo Fox típusú ultrakönnyű sportrepülőgép, egy 100Le Rotax 912 repülőgépmotorral szerelve. A gép üres súlya mindössze 300 kg ellentétben a korszerűtlenebb és idősebb nemritkán 50-60 éves 1 tonnás kisrepülőgépekkel szemben. A buborék kabinnak köszönhetően kiváló panoráma nyílik a tájra.

Résztvevők száma

1 fő

Korhatár

8 év

Egyéb feltételek és információk

max. súlyhatár 110 kg!

15 perc

  • Ebben a programban a repülés időtartama 15 perc. Ezt az időt Hajdúszoboszló légterében töltjük el, ahol alkalmunk nyílik 450 méter magasból megcsodálni Hajdúszoboszló igazi gyöngyszemét a Hungaro Spa Termál és Gyógyfürdőt valamint környezetét.
  • Szintén felejthetetlen látványt nyújt az alattunk elterülő szállodák sora a Mátyás Király Sétányon és a városképből karakteresen kimagasló ufó alakú víztorony, valamint a szoboszlói halastavak szépsége. A repülési program végeztével leszállunk a kiindulási pontra a Hajdúszoboszlói Repülőtérre.
  • A repülés ideje alatt lehetősége nyílik az utasnak saját mobiltelefonnal kép es videó rögzítésére. Kézi és vállkamera használata biztonsági okokból nem engedélyezett, de a kártyapláza speciális csomagjának köszönhetően a repülésről HD minőségben rögzített videót kapsz ajándékba.
19 990 Ft

20 perc

  • A Felszállás a Hajdúszoboszlói Repülőtérről történik. A repülés időtartama 25 perc. Ebben a programban a felszállást követően a Keleti-főcsatorna féle vesszük az irányt. A csatornát elérve, annak vonalában repülünk, majd irányt változtatunk és a Nagyhegyesi Kráter-tó fölé repülünk, ahonnan a Látókép-Debrecen irányában levő Gatya-tavat vesszük célba (hogy miért nevezzük így, a levegőből számodra is világossá válik).
  • A fordulópont után visszatérünk Hajdúszoboszló légterébe, ahol 500 méter magasan teszünk egy tiszteletkört a város felett, majd megcélozzuk a pályát és leszállunk.
  • Lehetőség nyílik kicsit többet beszélgetni a pilótával, megtudni hogyan és mitől is a repül a repülőgép és itt is van FEDÉLZETI VIDEÓ AJÁNDÉKBA!
29 990 Ft

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Hajdúszoboszlói repülőtér

Felhasználási feltételek:

Előzetes bejelentkezés szükséges az ajándékutalványon található elérhetőségeken. Az ajándékutalvány csak teljes értékén váltható be, névérték alatti felhasználás esetén a különbözet visszatérítésére nincs lehetőség.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Paintball festékháború

Az alapár 1 főre vonatkozik, a helyszín Budapest vagy Tököl
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Mustang Cabrio élményautózás DRX ringen

Az alapár 2 körre szól, ajándék kamerafelvétellel
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Tenger Gyümölcsei főzőest

Az ár 1 főre szól, a program 4 órás, a helyszín Budapest
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
RITUALE Beauty and Spa

Karácsonyi kényeztetés csomag

Relaxáló masszázs, arckezelés és aromás lábápolás, Budapest
 Nézd meg Megnézem