Autós élményajándék csomag

Többféle elektromos-, szupersport-, izom-, formula autó vezetéséből választhatsz

Autós élményajándék csomag
Autós élményajándék csomag

Megrendelhető:

Megrendelhető nyomtatható formában
Letölthető, otthon nyomtatható formában

 

Megrendelhető papír utalványként
Papír utalványként
Személyes átvétel:
GLS Házhoz szállítás:
Pick Pack pont Pick Pack pont:
Letölthető: ingyenes
azonnal
Darab

Megrendelhető:

Megrendelhető nyomtatható formában
Letölthető, otthon nyomtatható formában

 

Megrendelhető papír utalványként
Papír utalványként
Személyes átvétel:
GLS Házhoz szállítás:
Pick Pack pont Pick Pack pont:
Letölthető: ingyenes
azonnal

Az ünnepelt tutira a kedvenc autójával téphet!

Vad, benzingőzös kaland vár arra, akit megajándékozol ezzel az ajándékutalvánnyal. Kedve, vágya szerint ülhet bele egy elektromos-, szupersport-, izom- vagy formula autóba egyenesen a kormány mögé, de válaszhatja a száguldást úgy is, hogy az anyósülésben kapaszkodik. A csomagok között található utcai élményvezetés és versenypályás akció is, utóbbi többek között a Hungaroringen, az Euroringen vagy a DRX ringen.

Vásárlás után az ajándékutalvány mellé egy tájékoztató lapot is kapsz, amin az itt látható élmények ismertetése olvasható. Az élménycsomag csak ezzel együtt használható fel, a bejelentkezéskor és a program igénybevételekor a tájékoztatón lévő program nevét kell megadni.

érvényességi ideje

Az ajándékutalvány az alábbi ajánlatok egyikére váltható be

BMW i8 coupé élményvezetés 1 fő, 30 perc

A BMW i8 egyedi fenevad, mert ha akarod, halkan suhan, de ha kikívánkozik belőled a vadállat, csak húzd balra a váltót, a kék műszerfal pirosra vált, az autó kivetkőzik magából, és óriási hangorkánban lesz részed. Három város egyikében próbálhatod ki, közúton!

 

Honda Civic Type R utcai élményvezetés 1 fő, 30 perc

Ez a Honda 320 lóerejével, elsőkerekes autóként megközelíti a 600 lóerős szupersportkocsik köridejét. Egyedülálló lehetőség! Magyarországon kizárólag itt tudsz Honda Civic Type R-t vezetni, még a Honda szalonok sem adják oda kipróbálásra!

 

Mustang GT 500 közúti vezetés 1 fő, 30 perc

Ez az autó hangos, zajos, vulgáris és polgárpukkasztó. Háromezer felett kezd el élni, onnantól viszont semmi máshoz sem fogható élményben lesz részed. Navigátori szerepben neves autóversenyzők látnak el vezetési tanácsokkal.

 

Mazda MX5 élményautózás a Hungaroringen 1 fő, 2 kör

A szupergyors sportautó pilótaülésében élheted át a száguldás élményét. Navigátori szerepben neves autóversenyzők látnak el vezetési tanácsokkal. Jár neked egy ajándék személyes kisfilm, valamint 10.000 Ft értékű élményautózási ajándékutalvány.

 

Lotus Elise élményautózás Hungaroringen 1 fő, 2 kör

Arra vár, hogy megdöngesd és kitaposd a lelkét! Hátsókerék hajtásának köszönhetően olyan gyorsulásban lesz részed ebben az autóban, ami előtt nem tanácsos jóllaknod. Navigátori szerepben neves autóversenyzők látnak el vezetési tanácsokkal.

 

Száguldás Ferrarival 300km/h-val, utasként egy profi pilóta mellett a DRX ringen 1 fő, 2,5 km

Most beülhetsz egy vérbeli profi mellé a legendás Ferrari 458 Italia anyósülésére, hogy nem hétköznapi sofőrnek való tempóval átélhesd, mire képes egy igazi autóversenyző. A lehetséges pilóták magyar- és európa-bajnokok.

 

Száguldás Lamborghinivel 300km/h-val, utasként egy profi pilóta mellett a DRX ringen 1 fő, 2,5 km

Most beülhetsz egy vérbeli profi mellé egy Lamborghini Gallardo anyósülésére, hogy nem hétköznapi sofőrnek való tempóval átélhesd, mire képes egy igazi autóversenyző, amikor meglovagol egy ilyen tüzes paripát. A lehetséges pilóták magyar- és európa-bajnokok.

 

BMW M Compact élményautózás a Hungaroringen 1 fő, 2 kör

Az autók és lóerők szerelmesei ennek a technikás sportautónak a pilótaülésében élhetik át a vad száguldás élményét. Mindezt úgy, hogy navigátori szerepben neves autóversenyzők látják el vezetési tanácsokkal.

 

Dodge Challenger élményvezetés a Hungaroringen 1 fő, 2 kör

Aszfaltszaggató élményajándék: Halálos Iramban-érzés Vin Diesel kedvenc autójában! A Dodge Challenger vérbeli keményvonalas gép, a mai trendekkel szembeforduló, hatalmas teljesítménnyel megáldott nehézbombázó.

 

Formula 2.0 élményvezetés az Euroringen 1 fő, 4 kör

Magyarország legerősebb formula Renault autóját vezetni felejthetetlen élmény. Nagy testvéreihez hasonlóan minden mozdulatra azonnal, késlekedés nélkül reagál. Kanyarodási képessége az első pillanattól ámulatba ejt. Ez a versenyláztól fűtött rakéta csak rád vár!

 

Nissan GT R élményvezetés az Euroringen 1 fő, 2 kör

Íme, az abszolút csúcskategóriás szupersportkocsi! A teljesítmény, az irányíthatóság és a kifinomultság tökéletes ötvözete. Korszakának egyik domináns autója. A lélegzetelállító és életre szóló élményt természetesen instruktor segítségével tapasztalhatod meg.

 

Mustang Eleanor élményvezetés az Euroringen 1 fő, 2 kör

Törj be egy ízig-vérig amerikai izomautót! A V8-as közvetlen befecskendezéssel brutális teljesítményre képes. Új elektronikus lengéscsillapító rendszere segít úton tartani az autót, ami azért is szükséges mert a motorháztető alatt még mindig igazi vad lovak dübörögnek.

 

Felhasználás helye

  • Budapest
  • Debrecen
  • Győr
  • Kakucs
  • Kecskemét
  • Kiskunlacháza
  • Örkény
  • Mogyoród

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány beváltható a mellékelt tájékoztató lapon található élmények egyikére. Előzetes bejelentkezés minden esetben szükséges a tájékoztatón található elérhetőségeken. A bejelentkezéssel, az időpont lefoglalásával az utalvány felhasználtnak minősül. Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható, pénz nem adható vissza belőle.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is
30
választható élmény

Felpörgetve, élményajándék csomag vadságokkal

Ajándékutalvány izgalmas élményekkel!
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
31
választható élmény

Impulzus élményajándék csomag

Az ajándékutalvánnyal izgalmas élményekből választhatsz!
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
14
választható élmény

Élményajándék csomag Budapestre

Többféle fővárosi élményből lehet választani
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Ford Fiesta Drift Taxi a Kakucsringen

Az alapár 2 körre és 1 főre vonatkozik
 Nézd meg Megnézem