Ejtőernyős tandemugrás

4 ezer méter magasból, a helyszín Székesfehérvár

Ejtőernyős tandemugrás
Ejtőernyős tandemugrás
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab

Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Ejtőernyős tandemugrás 4 ezer méter magasból, profi tandempilótával

Életre szóló őrült kaland a gravitációval. Voltaképpen mit is adsz át ezzel az ajándékkártyával? Íme, röviden, hogy mi történik abban a hozzávetőleg egy percben, amíg az ejtőernyősök 220 km/h-val zuhannak a föld felé!

„A gépajtóban átfut az agyadon, hogy talán jobb lenne otthon filmet nézni de már túl késő. Elveszted a biztos talajt a lábad alól, és elindul az őrület. A kiugrás utáni pillanatokban kiordítod magadból az elmúlt napok stresszét, majd elfelejtesz mindent. Kiürül az agyad, és semmire sem emlékszel abból, amit a tandemugrás földi felkészítése során elgyakoroltatok. Átadod magad valami földöntúli érzésnek és a gravitációnak. Az ernyő nyílása után nyögsz egy nagyot, és nem tudod minek örülsz jobban, annak, hogy kinyílt az ernyő vagy annak, hogy olyan dolgot csináltál, amire egész életedben emlékezni fogsz.”

A helyszínről

A Börgöndi repülőtér Székesfehérvártól 10 km-re délre, a városhoz tartozó Börgönd közelében helyezkedik el.

A résztvevők száma

1 fő

Korhatár

18 év

Ha úgy érzed szeretnéd kipróbálni és bevállalod, maximális korhatár nincs :)

Egyéb feltételek, információk

Előzetes bejelentkezés szükséges a kártyán található elérhetőségeken. Max. 120 kg tömegű lehet a tandemutas. Az ajándékkártya felhasználható ejtőernyős tandemugrásra, 4000 méter magasból. Az évszaknak- időjárásnak megfelelő ruházatban gyere! Ejtőernyős ruhát kapsz. Sportcipőt hozz magaddal!

A tandemugrás élménye

Amikor nem férsz bele a bőrödbe és valami igazán ütőset és élvezeteset akarsz csinálni, elfelejtve a mindennapok problémáit, rábízod az életedet egy vadidegen emberre és felmész vele 4000m-re, hogy kiugorj egy jól működő repülőből és végrehajts egy tandemugrást.

A gépajtóban átfut az agyadon, hogy talán jobb lenne otthon filmet nézni de már túl késő. Elveszted a biztos talajt a lábad alól, és elindul az őrület. A kiugrás utáni pillanatokban kiordítod magadból az elmúlt napok stresszét majd elfelejtesz mindent. Kiürül az agyad és semmire sem emlékszel abból amit a tandemugrás földi felkészítés során elgyakoroltunk. Átadod magad valami földöntúli érzésnek és a gravitációnak. Tandemugrás alatt felgyorsulunk kb 220km/h-ra és zuhanunk a föld felé 50-55 másodpercet. Az ernyő nyílása után nyögsz egy nagyot és nem tudod minek örülsz jobban, hogy kinyílt az ernyő vagy, hogy olyan dolgot csináltál amire egész életedben emlékezni fogsz. Észrevétlenül hátranézel, hogy ott van e még a tandempilótád, felnyúlsz és megmarkolod a hevedered, "biztos ami biztos ha már kinyílt az ernyő nehogy leessek" Eszedbe jut a tandemugrás földi felkészítése, és az is hogy semmit nem csináltál meg belőle, de ez mit sem számít már!

Az ereszkedés közben választhatsz mit szeretnél.

  • Óvatos fordulókat mert felkeveredett a gyomrod, és ciki lenne lehánynod a tandempilótádat.
  • "Csak szeretném nézni a tájat" szöveg hihető mindenkinek.
  • VAGY, őrületes fordulókat, hogy ne tudd hol az ég és a föld, és a centrifugális erő kitépi a lábadat, a heveder belevágjon a combodba, és szinte látod, ahogy a gyomrod lecsúszik a bokádig majd a következő pillanatban megszűnik a gravitáció, a súlytalanság állapotába kerülsz, és a gyomrod megindul a torkod felé. Ha igazán élvezed a tandemugrást nem tudsz mást kiabálni csak ezt: IGEEEEN!

Persze mindennek van határa, és előbb-utóbb a tandempilótád sem bírja már a pörgéseket, és azt hazudja neked, "Most már be kell fejezni, mert közel a tandemugrás vége, jön a föld". Te készséggel elhiszed, és próbálsz egy kis komolyságot erőltetni magadra, (mégsem hajszolhatod bele a tandempilótádat felelőtlen dolgokba.)

A tandemugrás, földet érés után remeg a lábad, szédül a fejed, ki van száradva a szád, lehet, hogy szükséged van pár perc fekvésre a füvön. Az arcodról nem tudod letörölni a mosolyt, és a rászáradt nyálat ami zuhanás közben észrevétlenül mászott oda, és fogalmad sincs miért nevetnek rajtad a haverok...

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Székesfehérvár

Felhasználási feltételek:

Az ajándékkártya beváltásához előzetes egyeztetés szükséges a kártyán található elérhetőségeken. Az ajándékkártya nem névre szól, átruházható. Az ajándékkártya csak teljes értékén váltható be, névérték alatti felhasználás esetén a különbözet visszatérítésére nincs lehetőség.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Ejtőernyős tandemugrás kamera felvétellel

4 ezer méter magasból, a helyszín Székesfehérvár
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Tandemugrás Szegednél

3500 méter magasból a Tiszánál
 Nézd meg Megnézem