Égi lovagok, motoros siklóernyőzés ajándékutalvány

Gödöllői felszállással, ajándék videóval

Égi lovagok, motoros siklóernyőzés ajándékutalvány
Égi lovagok, motoros siklóernyőzés ajándékutalvány
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab

Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Élményrepülés motoros siklóernyővel – a repülés szabadsága

Ha különleges, valódi szabadságélményt nyújtó és biztonságos repülést szeretnél ajándékozni, megtaláltad. Gyerekektől a nagyszülőkig bárkit meglephetsz vele. Kedvesedet, barátodat, testvéredet, kalandokra vágyó csemetédet egyaránt elvarázsolhatod ezzel a páratlan élménnyel.

A profi pilótával végrehajtott tandem repülés a világ legegyszerűbb és legbiztonságosabb ultrakönnyű segédmotoros légijárművével, a trike-kal történik. A trike egy olyan ultrakönnyű repülőeszköz, ami áll egy háromkerekű kocsi szerkezetből (ami magában foglalja a két utasülést, a motort a légcsavarral és az üzemanyag tankkal), és egy hagyományos siklóernyő kupolából, ami biztosítja a felhajtóerőt. Ez a motoros repülőeszköz a technikai fejlődés csúcsa, a teljes üzemi tömege 150 kg alatt van, és képes a saját tömegét meghaladó „hasznos teher”, vagyis két felnőtt ember szállítására.

Szabadságérzés

A trike repülés akkora szabadságot ad a repülő embernek, amit semmi más légijármű nem képes biztosítani. Az utas gyakorlatilag a „semmiben” ül, körülötte csak pár cső van, az áramló levegőt az arcán érzi, a levegő mozgását a testén. Ilyen eszközzel repülve, a repülés hőskorában érezhetjük magunkat, miközben a 21. század biztonsága ölel körül minket. A repülési idő akár 4 óra is lehet, és néhány méteres magasságtól 1000 méteres magasság fölé is kiterjedhet.

Az utas elől foglal helyet, a kilátását semmi nem zavarja, közvetlen élvezheti a szárnyalás szabadságát. Mindkét személy ül, és mivel a fel- és a leszállás kerék segítségével történik, az utasnak nem kell semmit csinálni, nem kell futnia sem. A repülési idő garantált, előzetes megegyezés kérdése, határt alapvetően csak az üzemanyag mennyisége szabhat.

Különlegesség

Ez a repülési mód még mindig egy különleges dolognak számít. Csak néhány pilóta van az országban, aki ilyen eszközzel repül. Ha már repültél gyalogos siklóernyővel, akkor ezt is ki kell próbálnod. Noha kívülről nézve nagyon hasonló a kétféle repülési mód, ne ugyanazt az élményt várd, ez nagyon más! Ha repültél már utasként egyéb kisrepülőgépekkel vagy helikopterrel, akkor ezt is ki kell próbálnod, hogy megtapasztald az igazi szabad repülés, semmi mással össze nem hasonlítható élményét.

Gödöllő környékének látnivalói

Isaszeg, Gépgyár, Arborétum, Tavak, Gödöllő város, Kastély, stb. Tiszta időben látszik a Mátra, Magas-Tátra, Jászság, Vác, Dunakanyar, Budapest, Gödöllői-dombság. A magassági repülés esetén már szépen látszik a Mátra, Naszály-hegy, Dunakanyar, Pesti síkság, és a Budai hegyek is.

Résztvevők száma

1 fő

Egyéb feltételek és információk

A repülésben minimum 30 kg és maximum 120 kg súlyú utasok vehetnek részt. Az ár tartalmazza a teljes felszerelést és egy ajándék full HD videófelvételt. Ehhez minimum 4, maximum 64 GB-os class 10-es micro SD kártyát kell hozni. A program időjárás függő, láthatóan rossz idő esetén új időpontot kell egyeztetni. Javasolt öltözet: kényelmes, sportos öltözék, az aktuális időjárásnak megfelelően.

20 perc, 2-300 méteren

28 000 Ft

30 perc, 2-300 méteren

38 000 Ft

60 perc, 2-300 méteren

65 000 Ft

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Gödöllő környéke

Felhasználási feltételek:

Előzetes bejelentkezés szükséges az ajándékutalványon található elérhetőségen.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Felhőlovagok, motoros siklóernyőzés extrém magasságba 30 perc

800 méteren, ajándék videóval, gödöllői felszállással
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Tandem siklóernyőzés ajándék videóval

Ajándékutalvány Gödöllő környéki pályákra
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Sasok szárnyán Budapest felett, siklóernyős tandemrepülés ajándékutalvány

Ajándék GoPro kamerával készült Full HD videó
 Nézd meg Megnézem