Családi élménynap a jövőben gamereknek ajándékutalvány

4 főnek 5 órás VR, szimulátor, gamer élmény

Családi élménynap a jövőben gamereknek ajándékutalvány
Családi élménynap a jövőben gamereknek ajándékutalvány
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab

Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Családi élmény végtelen lehetőségek között

Különleges ajándékot keresel a családnak? Olyat, amitől eldobjátok az agyatokat? Olyat, ahol a a látvány szinte leviszi a hajtokat? Olyat, amit jó darabig emlegetni fogtok? Ez az ajándékutalvány egy korlátlan univerzumot nyit ki előttetek, ahol bármivé változhattok, bármit kipróbálhattok! Változzatok szuperhőssé, akiknek nincs lehetetlen!

Fantasztikus ajándék karácsonyra, születésnapra, névnapra, gyereknapra...

Kipróbálnátok milyen F1-es pilótaként indulni a futamokon? Oculus Quest 2 VR gépekkel szabad mozgásteret kapva kipróbálhatjátok magatokat többek között katonaként, jediként vagy éppen zombivadászként – jelenleg több mint 25 játék áll rendelkezésre. Nyomhatjátok szólóban, párosban, de akár mobillal kiegészülve 15-en is, így VR masinák kiváló platformot adnak csapatépítő játékokhoz is.

Minden aszfaltbetyár kormányt ragadhat, hogy a szimulátorokba ülve bizonyítsa: ő az utak valódi királya! Legyen szó bármelyik autós játékról, egyedileg kialakított, Red Bull versenyszimulátorokkal mindig a pályán érezheted magad. Vagy éppen a levegőben, a Hungaroringen, az űrben… Csak rajtad áll, hiszen itt egy F1-es autó, egy roncsderbi járgány vagy egy rally autóba is beülhetsz!

Résztvevők száma

  • 4 fő

Időtartam

  • 5 óra játék, rendelkezésre állnak csúcskategóriás PC-k, új generációs konzolok, arcade park, VR (időkorlát - maximum 30 perc/fő) és autóverseny szimulátorok (időkorlát - maximum 1 óra/fő)

Egyéb feltételek és információk

A felhasználás előtt előzetes időpont egyeztetés szükséges. A VR (Virtuális valóság) 12 éves kor alatt nem vehető igénybe! 12 év alatt csak szülői felügyelettel lehet látogatni a helyet.

  • Ez egy olyan hely, ahova bármikor lejöhetsz a haverokkal gamelni egyet. Egy hely, ahol nem jön zavarba a személyzet, ha megkérdezed milyen FPS játékok vannak, vagy hogy hány hertzes a monitor. Egy hely, ahol minden úgy van kialakítva, hogy otthon érezhesd magad, miközben a látvány szinte leviszi a hajad. High-tech rendszer, hűségprogramok, változatos, az országban egyedülálló géppark és isteni kaják, ha úgy érzed lement a HP-d.

  • Apropó, gépek! Azt tudtad, hogy itt profi számítógépek és konzolok (van mindből!) mellett, VR-t, arcade játékokat, versenyszimulátorokat, bootcamp szobát, foci arénát és még egy oktagont is találsz? „Próbáljátok ki Magyarország legnagyobb gaming centerét! Nyomjatok egy FIFA bajnokságot az új generációs konzolokon, lépjetek be a Virtuális Valóság izgalmas világába vagy ragadjatok kormányt és képzeljétek magatokat F1-es pilóták helyébe az autószimulátorok üléseiben! Felhőtlen szórakozás az egész család számára.

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • Budapest

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges az utalványon található elérhetőségen!

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is

Avatar, gold ticket a végtelenbe

Mindent kipróbálhatsz hazánk legnagyobb gaming centerében!
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Dupla csúcs, határtalan kaland pároknak ajándékutalvány

2 főnek 3 órás VR, szimulátor, gamer élmény
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

Mátrix, élmények a fantázia birodalmában

VR és szimulátor, gamer ajándékutalvány
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is

HTC Vive virtuális valóság játék

Több, mint 100 játék. Legújabb VR technológia!
 Nézd meg Megnézem