Bonbon és táblás csokikészítő kurzus ajándékutalvány

3 órás foglalkozás, a helyszín Budapest

Bonbon és táblás csokikészítő kurzus ajándékutalvány
Bonbon és táblás csokikészítő kurzus ajándékutalvány
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel
Darab
Letölthető
Azonnal letölthető
ingyenes!
Házhoz szállítás
Személyes átvétel

Két ajándék egyben: csokoládékészítő mester születik!

Lepd meg ezzel az élménydús tanfolyammal szeretteidet! A végén segítség nélkül tud majd készíteni kézműves csokoládét és pompás bonbonokat! Aki eddig csak álmodozott róla, hogy milyen jó lenne végre a saját maga által készített bonbonokat, csokoládékat fogyasztani, vagy meglepni vele szeretteit, most megismerheti a fortélyokat!

A csokoládékészítés rejtelmei mesterektől leshetők el! Az Ars Socolata kézműves csokoládé manufaktúra műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai bonbonjait és táblás csokiját. Ráadásul mindezt a legkiválóbb belga csokoládé alapanyagokból, amilyet átlag boltok polcain nem is lehet beszerezni.

A több órás kurzus résztvevői nemcsak megtanulják a fortélyokat és bonbon és táblás csokit öntenek, díszítenek, hanem még a ganache-t is elkészítik, mellyel végül megtöltik a bonbonokat. A program végén mindenki ízletes bonbonokkal, csokival és kis csokoládékészítő mesterként tér haza.

A programról

  • A résztvevők megismerkednek a csokifajtákkal és megkóstolják őket. Betekintést nyernek a csoki történelmébe.
  • Megtanulják mi a temperálás, hogyan lesz fényes és roppanós a csokoládé.
  • Profi csokoládémesterek által használt polikarbonát formát használhatnak. Mindenki maga öntheti ki olvasztott és temperált csokoládéból a csokiformát, amely egy különleges élmény.
  • Megtudhatja azt is, hogy a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szüksége, és azokat hol érdemes beszerezni.
  • Részletes jegyzetet adnak a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtalálják.
  • Megismernek a kurzus alatt több temperálási technikát is.

A programot bátran ajánljuk laktózérzékenyeknek, vegánoknak valamint fogyókúrázóknak is. Jelentkezéskor kérik az ilyen igényt jelezni. Hiszen vegán étcsokoládé és cukormentes, maltitollal édesített belga tejcsokoládé is lapul raktárban.

A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A kurzus választható magyar, angol vagy német nyelven is.

Az igazi kézműves csokoládéról

A kézműves csokoládét választók hajlandók kifizetni a viszonylag magas árat a minőség miatt. A tömegtermeléshez képest jóval magasabb árat több tényező is okozza. Egyrészt a kézi munkaerő esetén jóval lassabb az előállítás a gépi termeléshez viszonyítva. A következő faktor az, hogy a gyári tömegtermelés során a versenyképesség miatt kénytelenek spórolni különleges, minőségi alapanyagok magas arányán. A legtöbb manufaktúra minőségi csokoládé alapanyagot használ, amelyet a tömeggyártású csokoládék alapanyagának többszöröséért tudnak csak beszerezni.

Az igazi eredeti csokoládé nem tartalmaz tejsavóport, tejzsírt vagy bármely kakaóvajat helyettesítő olcsósító összetevőt. A különbséget sok esetben csak akkor veszi észre az átlag vásárló, amikor egymás után kóstolja a bolti és a kézműves csokoládét. Ahogy borok esetén is léteznek specialisták, akik a legkisebb különbséget is észreveszik, a csokoládé ínyencek körében is találunk olyan személyeket, akik nem csak a manufaktúrális és gyári előállítású táblás csokoládé közötti különbséget képesek megállapítani, hanem akár a felhasznált kakaóbab származási helyét is beazonosítják.

érvényességi ideje

Felhasználás helye

  • 1201 Budapest, Nagysándor József utca 45-47.

Felhasználási feltételek:

Az ajándékutalvány az Ars Socolata kurzusára váltható be. Előzetes bejelentkezés az ajándékutalványon található elérhetőségen.

Hasonló ajánlatok
Letölthető változatban is
Ars Socolata

Kézműves táblás csokoládékészítő kurzus ajándékutalvány

2-3 órás foglalkozás, a helyszín Budapest
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
Ars Socolata

Látványtorták, design torták kurzus ajándékutalvány

Minimum 3 órás foglalkozás, a helyszín Budapest
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
Ars Socolata

Kézműves bonbonkészítő kurzus ajándékutalvány

3 órás foglalkozás, a helyszín Budapest
 Nézd meg Megnézem
Letölthető változatban is
Ars Socolata

Kézműves főzött fagylaltkészítő kurzus ajándékutalvány

2-3 órás foglalkozás, a helyszín Budapest
 Nézd meg Megnézem